Категорія
Розповіді про мандри

Домініканська республіка – райський куточок в Карибському басейні. Сюди туристи приїжджають за білосніжним піском, кокосовими пальмами та Атлантичним океаном блакитного кольору. А ще це місце оподобали голлівудські зірки. Феєрія пропонує вам відчути себе знаменитістю і відпочити на одному з курортів Домінікани.

Домінікана стала ближче або зірковий відпочинок
Домінікана стала ближче або зірковий відпочинок
Домінікана стала ближче або зірковий відпочинок
Домінікана стала ближче або зірковий відпочинок

Яскрава тропічна природа, мальовничі заповідники, річки, гори і узбережжя з блакитною водою вже не перше десятиліття привертають кінематографістів. Наприклад, «Хрещений Батько 2» знімали в старому Санто-Домінго.

Коли Майкл Корлеоне (Аль Пачіно) відвідує Хаймана Рота (легендарного тренера Лі Страсберга) в Майами, - це реально, але точно не Куба. Дореволюційні сцени були відзняті у східній частині острова Еспаньола. Санто-Домінго перетворилось на 1950-ті роки в Гавані, де готель Рот – це Оксиденталь Ель-Ембахадор.

«Анаконда» з Дженіфер Лопез, "Апокаліпсис сьогодні" і «Рембо 2» - на мальовничому каньйоні річки Чавон, яку можна споглядати, відправившись в унікальне містечко Альтос-де-Чавон.

Він Дизель також дуже любить Домініканську республіку, в його фільмах нерідко звучать латинські ритми, а сам він - частий і бажаний гість на острові. Епізоди «Кінг Конга» 2005 року були зняті в заповідних зонах Домініканської республіки, в основному у східній її частині.

І, звичайно, де ж ще знімати сагу про пригоди піратів, як не на одному з наймальовничіших островів Карибського басейну? Деякі епізоди «Піратів Карибського моря» за участю неперевершеного Джонні Деппа в ролі Джека Горобця були зняті на пляжі Ель Рінкон (Самана) і в Південно-Східному Національному парку (на найвідомішому райському острові Карибського моря - Саона).

У 2006 в Домінікану відвідав зірковий склад: Анджеліна Джолі, Роберт де Ніро і Мет Деймон. Вони прибули в країну для роботи над драматичним трилером «Хибна спокуса», знятим у столиці та її околицях.

Домінікана також часто приймає відомих виконавців. Стінг, Шакіра, Хуліо і Енріке Іглесіас, Ріанна, Пітбуль, Елтон Джон, Ред Хот Чіллі Пепперс, Девід Гетта, Дженіфер Лопез – це лише невеликий список артистів, які дали концерти в Домінікані. У столиці, в амфітіатре Альтос-де-Чавон і курорті Пунта Кана щорічно проходять фестивалі різних жанрів музики, в тому числі Electric Paradise, Джаз фестиваль, Фестивалі Меренге і Бачата.

Так що відпочиваючи на одному з пляжів Домініканської Республіки, ви ненароком можете зустріти зірку, на яку частіше дивились на обкладинках журналів.

Відноситься до країни

Додати новий коментар

comment