Категорія
Розповіді про мандри

Для українця Норвегія – це щось недосяжне, дороге і прекрасне. Але все не настільки неможливо, як вам здається. Разом із Феєрією ви зможете побачити казку і відчути всю магію цієї неймовірної скандинавської країни.

Проїхати Атлантичною дорогою, помандрувати Стежкою тролів та насолодитись чарівними фіордами та водоспадами. Такої краси ви не побачите в жодній країні. А описати словами все розмаїття фарб та шедеврів природи неможливо словами, але ми спробуємо.

Логічно розпочати знайомство з Норвегією з її столиці – міста Осло. Воно знаходиться на початку мальовничого стокілометрового Осло-фіорда та оточене густими дикими лісами. Королівський палац, музей сучасного мистецтва, музей Мунка та кораблів вікінгів – ось невеличкий список визначних місць, які полюбляють туристи.

Інше не менш відоме місто Норвегії – це Берген, панораму якого ви часто могли бачити на листівках та у фільмах. Старовинне місто з багатою історією та незвичайними традиціями змогло зберегти свою самобутність протягом 400 років.

Побачити як живуть звичайні норвежці, насолодитись найкрасивішим містом у стилі арт-нуво можна в Олесунні. А ті, хто оберуть подорож до Норвегії на початку літа, зможуть відчути на собі, що таке білі ночі. Це неймовірне відчуття, хочеться гуляти всю ніч, до речі, в Норвегії це абсолютно безпечно. А багато місцевих жителів і зовсім не зачиняють двері у будинках, тому що не знають, що таке злочинці та крадії.

Гарна архітектура – це добре, але дивовижні краєвиди чекають на тих, хто обере подорож на фіорди. Круїз найкрасивішим у світі Гейрангер-фіордом дозволить вам побачити знамениті водоспади «Сім сестер» та «Наречений». Фіорд розтягнувся на 15 км і виглядає як унікальний природний ансамбль з рівними скелями висотою до 1400 метрів та масивними льодовиками з водоспадами. Завдяки унікальній красі його включено до списку об'єктів ЮНЕСКО. Фанати фото з мандрівок точно будуть у захваті, адже їм випаде можливість зробити пару екстремальних кадрів на «Летючій скелі».

Скуштувати свіжу червону рибу, погуляти під дощем біля океану, спробувати смачну воду з-під крана, побачити своїми очима фіорди та повірити у казку – це список, який ми радимо усім мандрівникам у Норвегії.

Хочете трохи більше ніж просто Норвегія, тоді пропонуємо вам тур чотирма країнам – ГРАНД-ТУР по Скандинавії! «НОРДКАПП - Магія Півночі» - це справжня пригода для тих, у кого захоплює дух від краси Півночі, його фіордів і гірських вершин та затишних міст. Під час подорожі перед вами розкриється чарівність скандинавських країн, ви побачите найкрасивіші пейзажі та проїдете кращими дорогами північної Європи.

Крім того, на вас чекає перетин Полярного кола, відпочинок на березі Північного льодовитого океану, круїз серед норвезьких фіордів, а також відвідування столиць і міст чотирьох скандинавських країн: Данії, Швеції, Норвегії та Фінляндії.

Мандруйте з Феєрією та відчуйте справжній дух пригод!

Відноситься до країни

Додати новий коментар

comment