Категорія
Розповіді про мандри

Домініканська республіка – райський куточок в Карибському басейні. Сюди туристи приїжджають за білосніжним піском, кокосовими пальмами та Атлантичним океаном блакитного кольору. А ще це місце оподобали голлівудські зірки. Феєрія пропонує вам відчути себе знаменитістю і відпочити на одному з курортів Домінікани.

Яскрава тропічна природа, мальовничі заповідники, річки, гори і узбережжя з блакитною водою вже не перше десятиліття привертають кінематографістів. Наприклад, «Хрещений Батько 2» знімали в старому Санто-Домінго.

Коли Майкл Корлеоне (Аль Пачіно) відвідує Хаймана Рота (легендарного тренера Лі Страсберга) в Майами, - це реально, але точно не Куба. Дореволюційні сцени були відзняті у східній частині острова Еспаньола. Санто-Домінго перетворилось на 1950-ті роки в Гавані, де готель Рот – це Оксиденталь Ель-Ембахадор.

«Анаконда» з Дженіфер Лопез, "Апокаліпсис сьогодні" і «Рембо 2» - на мальовничому каньйоні річки Чавон, яку можна споглядати, відправившись в унікальне містечко Альтос-де-Чавон.

Він Дизель також дуже любить Домініканську республіку, в його фільмах нерідко звучать латинські ритми, а сам він - частий і бажаний гість на острові. Епізоди «Кінг Конга» 2005 року були зняті в заповідних зонах Домініканської республіки, в основному у східній її частині.

І, звичайно, де ж ще знімати сагу про пригоди піратів, як не на одному з наймальовничіших островів Карибського басейну? Деякі епізоди «Піратів Карибського моря» за участю неперевершеного Джонні Деппа в ролі Джека Горобця були зняті на пляжі Ель Рінкон (Самана) і в Південно-Східному Національному парку (на найвідомішому райському острові Карибського моря - Саона).

У 2006 в Домінікану відвідав зірковий склад: Анджеліна Джолі, Роберт де Ніро і Мет Деймон. Вони прибули в країну для роботи над драматичним трилером «Хибна спокуса», знятим у столиці та її околицях.

Домінікана також часто приймає відомих виконавців. Стінг, Шакіра, Хуліо і Енріке Іглесіас, Ріанна, Пітбуль, Елтон Джон, Ред Хот Чіллі Пепперс, Девід Гетта, Дженіфер Лопез – це лише невеликий список артистів, які дали концерти в Домінікані. У столиці, в амфітіатре Альтос-де-Чавон і курорті Пунта Кана щорічно проходять фестивалі різних жанрів музики, в тому числі Electric Paradise, Джаз фестиваль, Фестивалі Меренге і Бачата.

Так що відпочиваючи на одному з пляжів Домініканської Республіки, ви ненароком можете зустріти зірку, на яку частіше дивились на обкладинках журналів.

Відноситься до країни

Додати новий коментар

comment