Категорія
Розповіді про мандри

Майже кожен з нас мріяв хоча б на мить поглянути на Ейфелеву вежу та прогулятись Єлисейськими полями. Але Франція прекрасна не тільки своєю вишуканою та романтичною столицею.

У цій країні так багато красивого! І завдяки Феєрії та турам раннього бронювання ви зможете познайомитись з Францією ще ближче а головне – не так дорого!

Ми пропонуємо побувати не тільки в популярних туристичних центрах, але й в затишних маленьких містечках, де неймовірно тонко відчувається атмосфера вишуканого та привітного півдня Франції.

Королівські замки Луари, пасторальний Прованс, сонячне південне узбережжя, загадковий Париж - все це чекає Вас в турі «Під сонцем Франції».

А ви коли-небудь чули про Ансі? Це перлина східної Франції, дуже красиве і романтичне місто, яке мальовниче розташувалось на північному березі однойменного озера в регіоні Рона-Альпи і привертає увагу туристів старовинною архітектурою, замками та соборами. У таку Францію ви точно закохаєтесь!

А для любителів лижного відпочинку справжнім подарунком стане поїздка до містечка Шамоні. Це популярний гірськолижний курорт на кордоні Франції та Швейцарії. Саме тут в 1924 році пройшли перші Зимові Олімпійські Ігри. З тих пір місто змінилося - сучасна інфраструктура, безпечні траси і безліч підйомників. Тут різноманітність схилів і дух старовинного гірськолижного курорту - теплий затишок рублених будиночків і засніжені вершини…

А якщо ви поїдете у Францію з Феєрією, то вам відкриється провінція Шампань, місто слави Жанни д'Арк - Орлеан, легендарний Ля-Рошель, центр Аквітанії - Бордо, чудові міста країни басків, величні палаци, замки, ратуші та собори. І ще багато цікавого!

Відноситься до країни

Додати новий коментар

comment