Категорія
Розповіді про мандри

Це країна з цікавим історичним минулим та потужнім економічним теперішнім. У Німеччині збереглись стародавні замки, і при цьому сучасна архітектура також вражає своєю оригінальністю.

З осіннім туром Феєрії містами німецькими містами ви познайомитесь з культурою та побачите країну з різних «боків». Ми підготували для вас подорож до Берліна, Франкфурту, Кельну, Нюрнбергу та Дрездену:

Берлін – не просто столиця Німеччини, а місто, яке пережило злети та падіння. Тут обов’язково варто побувати, щоб зрозуміти історію та відчути, що переживали люди того часу. Про непросту історію міста в XX ст. нагадують Меморіал жертвам Голокосту і графіті на руїнах Берлінської стіни. Бранденбурзькі ворота, зведені у XVIII ст. – відомі, як символ возз'єднання Берліна, розділеного під час Холодної війни на дві частини. Також місто славиться своїми художніми галереями і сучасними визначними пам'ятками, наприклад побудованою у 1963 році філармонією золотого кольору з дахом у формі циркового шатра.

Кельн – місто на березі річки Рейн, яке прославилось своїм величним собором, який називають зразком величної готики в архітектурі. Виняткові розміри, розкіш внутрішнього і зовнішнього оздоблення, неймовірна енергетика - від усього цього просто захоплює дух. Кельн відкривається мандрівникам калейдоскопом різних фарб і настроїв. Світлі, доглянуті вулички манять своїм затишком кафе і пабів.

Франкфурт – європейський «Нью-Йорк». Таке спадає на думку, коли опиняєшся у місті вперше. Таких хмарочосів ви не побачите у жодному місті Європи. Це бізнес-столиця Німеччини, найбільш технологічне і сучасне місто країни. Але це не означає, що все тут збудовано зі скла та бетону. Наприклад, затишний і мальовничий район Альт-Заксенхаузен - це старенька Німеччина у всій її красі.

Нюрнберг – справжня Баварія, якою собі завжди уявляють туристи. Місто відоме середньовічними спорудами, серед яких фортечні укріплення і кам'яні вежі в Альтштадті. На території Нюрнберзької фортеці, розташованої на північній околиці Старого міста, знаходиться Імператорський замок, оточений будівлями з червоними дахами. А на Центральній площі можна оглянути позолочений фонтан Шьонер-Бруннен з декількома статуями, встановленими на різних рівнях. Неформальні назвиська Нюрнберга - «Скарбниця Німецької імперії», «Дюрерштадт», «Мейстерзінгерштадт», «місто Крісткіндльсмаркта», місто іграшок, пряників «лебкухен» і ковбаси «братвурст».

Дрезден – столиця регіону Саксонія. Місто називають «Венецією на Ельбі» не тільки за розкішну архітектуру у стилі «дрезденське бароко». Тут є декілька цікавих музеїв. Майже всіх туристів вабить знаменита картинна галерея, де можна буде побачити творіння Рафаеля, Рембрандта, Рубенса і багатьох інших. А ще одна з основних визначних пам'яток - барокова церква Фрауенкірхе з величним куполом.

Якщо ми вас переконали, приєднуйтесь до нашого туру Феєрична осінь у Німеччині.

Відноситься до країни

Додати новий коментар

comment