Категорія
Розповіді про мандри

У самому серці Карибських островів розташувалася країна, де ви зможете забути про все на світі, повністю розчиниться в красі екзотичної природи, поніжитися в променях ласкавого сонця на березі океану, доторкнутися до самобутньої латиноамериканської культури та історії стародавніх цивілізацій.

Домінікана: Тропічний рай з присмаком колоніальної історії і запального меренге
Домінікана: Тропічний рай з присмаком колоніальної історії і запального меренге
Домінікана: Тропічний рай з присмаком колоніальної історії і запального меренге
Домінікана: Тропічний рай з присмаком колоніальної історії і запального меренге

Відпочинок в Домініканській республіці - це райські враження серед мальовничої природи нашої планети, і ми запрошуємо вас відчути їх в повній мірі, завдяки турам Феєрії по Домініканам!

Багато з курортів Домініканської республіки захищені законом від забудови - для того, щоб зберегти недоторканою природну красу цих місць. Тому на вас чекають незабутні враження!

У країні є 16 національних парків, більшість з яких відкриті для відвідування туристами. В одному з таких парків знаходяться печери, де були знайдені наскальні малюнки і предмети побуту корінних жителів острова Еспаньйола - індіанців Таіно.

Домініканська республіка вважається найбагатшою на всілякі пам’ятки країною Карибських островів. Багато з них пов’язані з мандрівником Христофором Колумбом, який вважав, що відкрита ним земля – ​​«справжній рай на землі».

У Санто Домінго, окрім музеїв на будь-який смак, старовинних церков і затишних парків, знаходиться величний маяк Фаро-де-Колон. Його будівництво тривало 70 років і було завершене у 1992 році. У маяку перебуває музей історії країни, а також тут у мавзолеї з білого мармуру покояться останки першовідкривача острова Ла Еспаньйола. Тут же можна відвідати безліч історичних пам'яток, пов'язаних з першими роками життя європейців в Новому Світі, завдяки яким місто внесено до списку пам'яток ЮНЕСКО як «Надбання людства».

Обов’язково відвідайте парк Мірадор на в'їзді в столицю, де знаходиться печера під назвою Лос Трес Охос, що в перекладі означає «Три ока». Якщо спуститися в печеру на глибину 15 м, то очам відкривається дивовижне видовище - три озера різного кольору (це пов'язано з тим, що хімічний склад води в кожному озері свій). А ще в цій печері знімали "Тарзана"!

Місто Сантьяго - батьківщина знаменитої домініканської музики меренге, запальні ритми якої не залишають байдужим навіть найбільш замкнуту людину. Тут ви зможете насолодитися чарівними звуками меренге, які доносяться практично звідусіль. А всього за 50 км від Сантьяго можна помилуватися на найпрекрасніші водоспади країни і одне з найкрасивіших її міст - Харабакоа.

Ну що, ми переконали вас відпочити у Домініканській республіці? Якщо ні, то маємо ще один «козир». Поціновувачі кави, ви будете у захваті! Адже домініканці - справжні любителі цього напою, який тут дуже ароматний, смачний і з легким гіркуватим присмаком. Місцеві жителі називають каву «еліксиром життя» і п'ють її тільки з цукром. Відмовлятися від кави в Домінікані не прийнято, тому якщо вас захочуть пригостити, візьміть це до уваги.

Море, сонце, найчистіші пляжі та неймовірна природа – це все Домініканська республіка! Обирайте один з турів у Домінікану і залиште на час відпустки увесь клопіт, адже на вас чекає справжня пригода!

Відноситься до країни

Додати новий коментар

comment