Категорія
Розповіді про мандри

Білосніжні схили, крижані вершини, первозданна природа навкруги – хто не мріє зустріти в такій атмосфері Новий рік. Старовинні замки і незліченні пам'ятки культури вікінгів, милі будиночки з ялинками у дворі - приблизно так виглядає мрія закоханих в Скандинавію. І уся ця казка може стати реальністю, якщо ви виберете святкування Нового року з Феєрією.

Подарунок під ялинку: Скандинавська казка
Подарунок під ялинку: Скандинавська казка
Подарунок під ялинку: Скандинавська казка
Подарунок під ялинку: Скандинавська казка

Гірськолижні курорти Скандинавії напередодні новорічних свят пропонують свої програми відпочинку. Непогано провести останні дні року за улюбленою справою, наприклад, катання на лижах або сноуборді.

Для цього може підійти Хаф’єль - сучасний гірськолижний курорт, який входить до трійки найбільших гірськолижних центрів Норвегії, а його сноупарк робить його лідером для шанувальників сноуборду. Найвища точка курорту - 1066 метрів, а перепад висот становить 835 метрів. Особливість Хаф’єль - його протяжні спуски, прекрасний сніговий покрив і те, що траси ніде не перетинаються, а зустрічаються тільки внизу. Саме тут прокладена найдовша в країні траса протяжністю 7 км.

А якщо катання – це не ваша улюблена справа. То Феєрія пропонує також поїздки до трьох столиця Скандинавії: Осло, Копенгагену та СтокгольмуКопенгаген завжди серйозно готується до новорічних свят: яскраві вогники на вікнах, красиві мерехтливі вітрини з різдвяною тематикою, ароматний запах гарячого глінтвейну на вулицях і різдвяні ярмарки, все це створює новорічний настрій і атмосферу свята.

Столиця Швеції Стокгольм вже давно входить в число найкрасивіших міст Європи. Екскурсія містом з оглядом острова Гамла Стан, міського собору, королівського палацу, ратуші, «флігеля Карлссона», парламенту, середньовічних вуличок… - все це подарує вам незабутні враження.

А «вишенькою на торті» нашої подорожі може стати поїздка в Скансен - найстаріший у світі етнографічний музей просто неба, де історія оживає. Найчастіше відвідуване шведами місце взимку, його різдвяні ярмарки з сувенірними крамницями, домашньою випічкою, гарячим какао і різдвяною музикою створює відчуття старої доброї казки.

Відноситься до країни
Відноситься до туру

Додати новий коментар

comment