Уважаемые друзья!

В связи с распространением коронавируса, закрытием границ и отменой авиарейсов мы, туристическая фирма Феерия и я лично, хотим всех успокоить и заверить, что никаких финансовых потерь вы не понесете.

Вы без доплат можете перенести свои бронирования на другие даты или на другие туры компании Феерия.

Те, кто решил полностью отказаться от тура - конечные расчеты и возврат денег будет происходить в соответствии с вашими договорами и действующим законодательством. Однако мы ценим ваше доверие и знаем, что репутация это самое дорогое сокровище - потому Феерия решила, что любые штрафы вы можете постепенно использовать как скидки на другие наши туры.

Все сделанные оплаты привязаны к евро (или доллару), поэтому никаких доплат в связи с падением гривны тоже не будет!

Центральный офис Феерии переходит на режим удаленной работы, все менеджеры остаются с вами на постоянной связи.

А пока вся страна сидит на карантине, мы продолжаем выпускать новые программы о путешествиях. Приглашаем вас на наши каналы:

телепроект "Феєрія мандрів" 👉 

проект #ЯБІЖУ 👉 

А еще программа «Феерия путешествий» выходит на "5 канале" еженедельно - в субботу и воскресенье в 12.40

Дышите свободно! Будьте здоровы! 😉
 

С уважением, Игорь Захаренко, директор Феерии.

ю

Комментарии

Опубликовано Сергей - 20.03.2020

Туроператору ТОВ "Феєрія" від громадянина Суворова С.О. Доброго дня. Звертаюсь до Вас з метою прискорити повернення частки грошей, які були передплачені нами за послуги ТОВ "Феєрія". А саме повідомляю, що 28 січня 2020 року нами було придбано 2 тури кожен на дві людини "Европейский Фейерверк: новая концепция Феерии" (19.03.20 - 29.03.20). Тури було нами своєчасно та повною сумою оплачені у сумі 1690 евро (47700 гривень по курсу євро на той час) кожен тур на 2 людини. Їхати планували дві пари. 13 березня 2020 року ми звернулись про скасування туру через хворобу. На теперішній час (а саме 20.03.2020 р, пройшов тиждень) гроші на їх рахунки не повернулись. Курс національної валюти стримко падає. Тому прохаємо прискорити та у самий короткий термін виконати свої обов"язки згідно строків та вимог діючого законодавства Украіни повернути нам відповідні гроші, як це зробили своєчасно ми, коли замовляли ваши послуги. Одночасно повідомлємо, що у разі ігнорування наших законних вимог, залишаємо за собою право на досудове та судове вирішення вказаних питань. Прошу зв"язатися зі мною, пошта вказана у комментарії.

Доброго дня. Сьогодні 24 березня частка грошей, яка передбачена договором була повернена. Дякую керівництву ТОВ "Феєрія" за відповідну реакцію на моє звернення. Бажаю усього хорошого, не хворайте.

Опубликовано Паніна Олександра - 23.03.2020

Шановний пане Ігорю! Дуже прикро, що коли не тільки в країні, але й в усьому світі вирує епідемія, Ви обрали такий нечесний спосіб заробітку. Ви відмовляєте в поверненні грошових коштів, посилаючись на положення договорів про неустойку та зовсім не звертаєте увагу на інші, якими передбачено, що під час дії форс-мажору сторони звільняються від її сплати. Невже Ви вважаєте таку гру чесною, Ви сподіваєтесь на те, що ми, ті, хто Вам довірили свої гроші з метою отримання приємних вражень від подорожі, не зможемо захистити себе від свавілля з боку туристичного бізнесу? Схаменіться! І поверніть те, що Вам не належить! Не робіть з людей дурнів та не змушуйте звертатись до суду та правоохоронних органів!

Шановна пані Олександро! Ми розуміємо страхи і тривогу щодо фінансових втрат у час такої невизначеності і психологічної напруги. Зі свого боку ми запевняємо, що ведемо переговори з нашими партнерами по всьому світу (готелі, перевізники тощо) і намагаємося зробити все для того, щоб мінімізувати фінансові збитки і зберегти гроші наших туристів, які вже отримали партнери. Це високий сезон! Ми завчасно зробили всі оплати нашим партнерам. На жаль, вони зараз не можуть повернути ці гроші. Але нам ідуть на зустріч, і готові перенести тури на інші дати. За умови перенесення туру ви жодних фінансових втрат не понесете! Наразі це найкращий варіант. І саме його вам і запропонували! Ми всі стали заручниками цієї ситуації. Просимо вас довіряти нам, не панікувати і бути здоровими. Все буде добре!

Ігоре Івановичу, по-перше, дякую за відповідь. По-друге, хочу зазначити, що не маю страхів та тривоги з приводу фінансових втрат, оскільки саме судові та правоохорнні органи поставлять останню крапку в питанні хто саме зазнав цих втрат. По-третє, Ви, як суб'єкт господарювання добре розумієте, що ризики, пов'язані з веденням господарської діяльності несуть саме суб'єкти господарювання. А завчасне бронювання - це саме ті ризики за які має відповідати виключно Феєрія Мандрів, а ніяк не туристи. Окрім того, Ви маєте розуміти, що не всі туристи мають змогу перенести тури на інші дати. На це є безліч підстав: затверджений графак відпусток на підприємстві, небажання їхати в ту чи іншу країну в інший проміжок часу... До того ж, звертаю Вашу увагу, що будь-які положення договорів які обмежують права споживачів можуть бути визнані недійсними в судовому порядку. Це унормовано ст. 18 ЗУ "Про захист прав споживачів". І на останок, вже не як споживач, а як адвокат (так склалося, що у цій ситуації адвокат та споживач в одній особі), я відкрито повідомляю, що допоможу кожному Вашому клієнту повернути грошові кошти, що були сплачені Феєрії Мандрів. Прошу Вас не панікувати, довіряти мені і бути здоровими. Все буде добре!

Опубликовано Яна - 24.03.2020

Игорь, вы всё очень сладко рассказываете, но в реальности мы написали заявление 11 марта 2020 года, до этого ваши менеджеры с пеной у рта утверждали, что автобусный тур будет подтверждён, но мы решили не ехать. Так почему же нам до сих пор не вернули деньги, что мешает это сделать? Банки работают, оплаты проводятся.

Шановна Яно! Я розумію всі ваші тривоги, але ми всі заручники цієї ситуації. Оплати партнерам за всі тури були нами зроблені наперед, адже це високий сезон. На жаль, наші партнери не можуть зараз повернути ці гроші але готові переносити на інші дати. Ми також вам пропонуємо перенести оплату на будь-який тур і дату! Наразі, це найкраще вирішення проблеми. Цей дурдом скоро таки закінчиться і все буде добре!

Мне не нужен другой тур. Верните деньги. Прочтите внимательно договор, который вы заключили с моей мамой. Прошу официально ответить о результатах рассмотрения нашего заявления о возврате денег. И не врите об оплате гостиниц, ваши партнёры не подтвердили Бронь на. На дату подачи заявления тур не подтверждён. Печально читать от вас вранье. Научитесь соблюдать условия договора

Опубликовано Людмила - 24.03.2020

Почему не выплачиваются деньги за негарантированный тур согласно заявлению от 11 марта ещё до объявления карантина. Банки работают или вы ждёте судебных исков?