142 674 грн
3295
€EUR
13 дней

Гарантированный тур: Токіо - Нікко - Йокогама - о.Еносіма - Хаконе - Мацумото - Такаяма - Сіракава - Канадзава - Кіото - Нара - Осака - Міядзіма - Хіросіма - Токіо

Страны:
Даты

Описание тура

Початок туру у Варшаві: 10.04.2024
Повернення у Варшаву23.04.2024

Важливо! Подання документів для візи - до 23.02

Лише нещодавно японський уряд відкрив можливість подорожувати за туристичними візами після довгого закриття через пандемію COVID-19. Феєрія є лідером з організації турів до країни висхідного сонця протягом більш ніж 10 років. Усвідомлюючи відповідальність за організацію турів під час збройної агресії щодо нашої країни, отримавши неймовірну кількість запитів щодо турів до цієї неймовірної країни, - ми вирішили поновити наш Grand тур до Японії, що є одним з найбiльш насичених турів до цієї країни, серед пропонованих на українському туристичному ринку.

Японія - омріяна країна, а мрії треба реалізовувати!

Ця подорож змінить ваше уявлення про світ. Країна, що знаходиться на іншому кутку планети, має значно більше спільного з Україною, ніж можна очікувати. Дякуємо Японії за потужну підтримку України у війні з агресором, і запрошуємо вас здійснити мандрівку в країну звитяжних самураїв, червоніючих кленів і вишуканої поезії!

Всього за 12 днів ви відвідаєте всі найкрасивіші та найцікавіші куточки Японії: столицю - Токіо, чарівну Йокогаму, ми будемо ніжитися у гарячих джерелах Хаконе, заїдемо у місто самурайської звитяги - Мацумото, ходитимемо між безлічі храмів Такаями, поживемо у  величному Кіото, стрімкій Осаці та смачній Канадзаві, а швидкий поїзд-пуля домчить нас до Хіросіми і Гранд Торій на острові Міядзима. І звісно - квітуча сакура!

Якщо ви мріяли доторкнутися до самобутньої культури японського народу, то наш тур - відмінна можливість для здійснення мрії. Без перебільшення, це кращий тур серед пропонованих до Японії! У вартість вже включені всі екскурсії та вхідні квитки. 

Як дістатись до Варшави. Поради авіамандрівникам

В стоимость входит
11 ночей у готелях 3-4*;
Харчування - сніданки у готелях;
Усі екскурсії за програмою, вхідні квитки;
Трансфери по маршруту;
22
Супровід гіда.
В стоимость не входит
Доплата за одномісне розміщення;
22
Медичне страхування;
22
Візова підтримка;
22
Чайові, особисті витрати.
Гарантированный тур: Токіо - Нікко - Йокогама - о.Еносіма - Хаконе - Мацумото - Такаяма - Сіракава - Канадзава - Кіото - Нара - Осака - Міядзіма - Хіросіма - Токіо
День 1
Виліт з Варшави

Зустріч з туристами у аеропорту Варшави. Виліт групи з Варшави.

День 2
Токіо

Приліт у міжнародний аеропорт Наріта о 18:30.

За умови, що приліт у Токіо відбудеться разом з основною групою, трансфер входить у вартість.

Поселення в готель. Відпочинок. Ніч у готелі.

День 3
Нікко

Сніданок.

Екскурсія в Нікко - невелике містечко, розташоване за 135 км на північний схід від Токіо. Це - знаменитий національний природний парк, що займає величезну територію (1402 кв. км.) і славиться неповторними ландшафтами та пейзажами. Це гірська країна з величною сніжною вершиною Нантайсан і озером Чузеньджі, з якого бере початок один із кращих водоспадів Японії Кагон. Парк Нікко внесений у Список ЮНЕСКО, як комплекс храмів, що мають світове історико-культурне значення. Японці говорять: «Не говори, що бачив, що таке красиво, поки не відвідав Нікко».

Відвідування храму Тосегу - місця поховання великого полководця і державного діяча сегуна Ієясу Токугави.

Іроха-зака – звивиста дорога, що простяглася через національний парк Нікко. Дорога має 48 небезпечних поворотів, кожен із яких позначено буквою давнього японського алфавіту. Перша буква I-ro-ha дала назву всій дорозі.

Озеро Чузенджі в народі називають «Море щастя». Воно розташоване на висоті 1226 метрів над рівнем моря і утворилося внаслідок виверження потужного вулкану Нантайсан. Береги озера надзвичайно красиві ранньою весною, коли навколишні гори вкриваються блідо-рожевим туманом квітучої сакури, або в жовтні, коли червоне листя кленів змушує повірити, що навколишні ліси охопила жахлива пожежа.

Водоспад Кеґон. Поруч із озером Чузенджі відкривається казковий вид на один із найкрасивіших водоспадів Японії. Його висота - 97 метрів, ширина – 7 метрів. Водоспад утворює річка Одзірі, що витікає з озера Чузенджі. Всього в Нікко 48 водоспадів, але водоспад Кеґон - найвідоміший із них.

Ніч у Токіо в готелі.

День 4
Йокогама - о.Еносіма - Хаконе

Сніданок.

Переїзд до Йокогами, найбільшого портового міста Японії, адміністративного центру префектури Канагава.

Переїзд на легендарний острів Еносіма - невеликий острів, чудове місце для неспішної прогулянки до океану, через мініатюрні храми, квітучі сади, високі гроти та печери. Можливо, нам пощастить - і з імли виднітиметься гора Фудзі - ідилічна картина з гравюр Хокусая. За додаткову плату можна піднятися на скляний маяк, або просто насолодитися стравами із місцевою рибкою шірасу.

Переїзд у Хаконе – селище на території національного парку Фудзі-Хаконе-Ізу. Парк ділиться швидкісним шосе на дві частини: Хаконе - гігантська кальдера згаслого вулкана, в якій гірське озеро Асі, і район навколо гори Фудзі.

У Хаконе – безліч музеїв, підвісні канатні дороги, фешенебельні готелі і цілі комплекси лазень, величний синтоїський Храм Дракона, прогулянкові катери, вишукані ресторани, сувенірні лавки, сірководневі гарячі джерела, чудова природа і чисте гірське повітря. Відвідування музею просто неба Чококуноморі.

Трансфер у готель. Ніч у готелі.

День 5
Хаконе - Мацумото

Сніданок.

Екскурсія в Хаконе. Відвідування долини Овакудані, яку називають «1001 дивом світу». Овакудані - долина поблизу Хаконе, утворена в кальдері стародавнього вулкана 3 тисяч років тому. У долині можна побачити киплячі джерела, гарячі потоки, пар, що виривається з-під землі. Звідси відкривається прекрасний вид на гору Фудзі.

Проїзд вздовж озера Аші - прекрасного гірського озера, в обрамленні високих гір.

Переїзд у Мацумото - місто на острові Хонсю, відправний пункт любителів гірських видів спорту та туризму. У його провулках все ще зберігається атмосфера старовини, а прибережні міські райони характерні дивним змішанням нового і старого.

Замок Мацумото - один із найзнаменитіших в Японії. Білий колір деталей контрастує з чорним кольором дерев'яних стін і черепичного даху. Його ще називають Карасу-дзе (Воронячий замок). Побудували Воронячий замок в 1504 році, а свій нинішній вигляд він набув у 1590-і роки. Сходи ведуть на оглядовий майданчик головної вежі. Всередині на шести ярусах (більшість замків в Японії п'яти ярусні) експонується вогнепальна зброя, мечі та військове обмундирування. Серед веж найзнаменитіша - вежа милування місяцем. Поруч – музей Ніхон міндзоку сірекан, де виставлено безліч експонатів, зокрема, колекція антикварних годинників Хонда.

(Можливе відвідування замку наступного дня).

Трансфер у готель. Ніч у готелі м. Мацумото.

День 6 - Фестиваль!
Такаяма

Сніданок.

Переїзд у Такаяма - місто в префектурі Гіфу. Саме тут можна побачити давню Японію, якою вона була століття тому.

У цей день у Такаямі відбуватиметься один з найяскравіших фестивалей у Японії. Можете взяти участь спостерігачем у фестивалі або прогулятися туристичними локаціями, маршрутами на храмовій вулиці, прогулянками в лісі, десятками музеїв-винокурень, які ще досі виробляють саке - і все це у пішій доступності, тому дуже просто орієнтуватися самостійно на мапі. 

Трансфер у готель. Ніч у готелі.

День 7
Канадзава

Сніданок.

Переїзд у Канадзава – місто, розташоване в центрі узбережжя Хонсю з боку Японського моря.

Дорогою відвідуємо селище Сіракава-Го - важкодоступна місцевість, де збережені фотогенічні будинки з солом`яними дахами.

Канадзава нині - це головне місто префектури Ісікава, а історично Канадзава слугувала опорним пунктом феодального володіння Кага. Його першим господарем був воєначальник Маеда Тосііє – переможець воєнних конфліктів XVI століття. 1583 року він став володарем замку Канадзава, і наступні 13 поколінь князів Маеда жили тут.

Рід Маеда всіляко заохочував розвиток промисловості, а особливо ремесел. Кераміка, фарфор, кольоровий текстиль та інші прикладні мистецтва стали частиною місцевої ремісничої культури, однієї з найрозвиненіших у країні. Розташовані поруч море, поля і гори давали багату поживу, тож у блискучому замковому місті Канадзава, заселеному представниками феодальної верхівки, розквітло витончене кулінарне мистецтво.

Район чайних будиночків Хігаші - вважається найбільшим і наймальовничішим із трьох районів міста, в яких проживають гейші. Тут можна побачити, як виробляють всілякі вироби з сусального золота: традиційні статуетки, мило, лікери, тарілки.

Сад Кенрокуен - один із трьох великих садів Японії. «Кенрокуен» означає сад шести якостей: простору, усамітнення, духу старовини, винахідливості, проточної води і краси.

Трансфер у готель. Відпочинок і ніч у готелі.

День 8
Кіото

Сніданок.

Переїзд у Кіото швидкісним потягом.

Далі екскурсія на замовленому транспорті.

Замок Нідзе - укріплена резиденція сегунів роду Токугава в Японії. Замковий комплекс складається з безлічі будівель і кількох садів. Центральна будова замку - палац Ніномару.

Храм Монастир Кінкаку (або Золотий павільйон) – символ міста Кіото. Його побудував третій сегун із династії Асікага - Єсіміцу (1358-1408), який, залишивши свій пост (але не владу), у віці 37 років став монахом. До храму веде алея обсаджена деревами, далі – світлий сад, навпроти якого і розташований казковий павільйон. Це витончена триповерхова споруда цілком вкрита тонкими листами золота і увінчана бронзовим Феніксом.

Храм Реан-дзі (або Храм миролюбного дракона) – буддійський храм, що належить секті Ріндзай. Побудований 1450 року, храмовий комплекс став притулком ченців, які сповідували дзен-буддизм. Зараз популярність храму підтримується завдяки саду каменів у дзен-буддійському стилі, що є одним із найдивовижніших і знаменитих філософських садів.

Трансфер у готель. Ніч у готелі.

День 9
Кіото

Сніданок.

Екскурсія в Кіото на громадському транспорті.

За 15 хв електричка домчить нас до району Арашіяма, де знаходиться славнозвісний Бамбуковий гай, де можна орендувати човник, або помандрувати у пошуках макак. Найкраще місце для прогулянок і милуванням видів.

Храм тисячі воріт - святилище Фусімі Інарі славиться як одна з найвідоміших визначних пам'яток не тільки Кіото, а й Японії. Це головний у країні храм культу Інарі, який патронує бізнес і торгівлю. Візитна картка - тунелі з тисяч червоних воріт Торій, розпізнавального знаку будь-якого синтоїського храму.

Повернення в готель. Ніч у готелі.

День 10
Нара - Осака

Сніданок. Виїзд з готелю.

Екскурсія в міста Нара і Осака.

Нара - центральне місто Японії, знамените своєю історією. З давніх часів у місті залишилися численні храми, святилища та інші грандіозні споруди. Лісисті пагорби, храмові парки і безліч найстаріших дерев'яних споруд світу надають цьому давньому місту спокійну чарівність.

Монастир Тодай - давній буддійський храм у місті Нара. Храм охороняється як об'єкт Світової спадщини ЮНЕСКО. Комплекс Тодай-дзі складається з просторої Зали Будди (Дайбуцуден), малих храмів, пагод і воріт, які мають особливий історичний і архітектурний інтерес. Тут зберігається 16-метрова статуя Великого Будди. Коли статую чистять, відвідувачі храму можуть побачити чотирьох або п'ятьох ченців, що розмістилися на долоні Будди.

Deer Park. Нара відома і своїм парком із зеленими галявинами, в якому живуть тисячі приручених чарівних оленів. Вони вважаються синтоїськими божественними посланцями. Плямисті «Бембі» вільно розгулюють доріжками, не бояться відвідувачів, грають з ними і випрошують частування. Нара володіє магічною чарівністю, спокоєм стародавнього міста, а подорож сюди назавжди залишається в серцях туристів.

Відвідування синтоїського святилища Касуга. Побудована як святиня дому Фудзівара (знатна родина, яка брала участь у зведенні Нари), Касуга тепер є одним із найвідоміших і часто фотографованих святилищ синто. Першу будівлю завершили 710 року, але відповідно до уявлень про чистоту і оновлення, які властиві синтоїзму, споруди руйнувалися і зводилися заново кожні двадцять років (всього з того часу 50 разів). Найстаріша будівля збереглася тут з 1863 року. Вздовж доріг і стежок, які ведуть до цієї споруди червоного кольору, встановлено майже 3 000 кам'яних і бронзових ліхтарів. На початку лютого і в середині серпня їх усі запалюють, створюючи неймовірну атмосферу.

Екскурсія містом Осака.

Відвідування Осакського замку (зовнішній огляд) та підняття на оглядовий майданчик знаменитого хмарочосу Осаки Umeda Sky building.

Ніч у готелі.

День 11
Міядзіма - Хіросіма

Сніданок.

Туристи відправляються в Хіросіму без багажу! Багаж пересилається поштою в готель у Токіо (1 велика валіза на людину, екстра оплачується додатково).

Переїзд до Хіросіми на швидкісному поїзді Сінкансен. Відразу вирушаємо на острів Міядзіма.

Цілий день подорожуємо на громадському транспорті! Поїзд-куля, швидкісні електрички, пором і трамвай. Тут зможемо відчути, як працює унікальна логістика громадського транспорту.

Переправа на поромі на острів Міядзіма.

Міядзіма - одне з трьох найзнаменитіших місць Японії, які славляться чудовими пейзажами. Природа Міядзіми неперевершена цілий рік. Навесні тут цвітуть вишні, влітку острів вкритий яскравою зеленню, а восени клени Міядзіми, відомі на всю Японію, фарбують острів у темно-червоний колір. Оскільки острів вважається священним, дерева тут не вирубують. По острову вільно гуляють олені і мавпи. Олені є священними тваринами в синтоїзмі – вважаються посланцями богів.

Відвідування Гранд Торії. Торії - ритуальні ворота, які в синтоїській релігії встановлювалися перед святилищами. Гранд Торії - візитна картка Країни вранішнього сонця. Нинішню конструкцію воріт, висотою 16 метрів, звели 1875 року з камфорного дерева. З моря торії відкривають вхід у великий храмовий комплекс. Вони стоять близько до моря недалеко від святилища - на території затоки. Щоразу під час припливу торії трохи занурюються у воду.

Переїзд до Хіросіми на трамваї (45 хвилин).

Трансфер у готель. Ніч у готелі.

День 12
Хіросіма - Токіо

Сніданок.

Екскурсія в Хіросімі.

Відвідування Меморіального музею світу. Провідним архітектором будівлі став знаменитий японський майстер Кендзо Танге. Музей – це комплекс із двох корпусів - Головного та Східного. Прогулянка в Парку Миру, що розташований на території колишнього округу Накадзіма, цілком знищеного в результаті атомного бомбардування в 1945 році.

Виїзд із Хіросіми в Токіо на поїзді.

Поселення в готелі. Ніч у готелі.

День 13
Токіо - Варшава / Ваше місто

Сніданок. Екскурсії по Токіо.

Відвідування штучного острова Одайба, прогулянка вздовж набережної Токійської затоки.

Храмовий комплекс Асакуса - це найстаріший буддійський храм японської столиці. Визначними елементами цього місця є пагода, а також три величезних ліхтаря головної будівлі, які були подаровані токійськими гейшами, що підкреслює важливу роль, яку грав район Асакуса в період Едо, будучи основним розважальним місцем міста. Це один з найулюбленіших і найбільш відвідуваних токійцями храмів. Тут багатолюдно завжди.

Квартал Харадзюку розташований поруч зі станцією Хараджюку на лінії «Яманоте» в Сібуя. Квартал Харадзуку вважається центром вуличної моди Токіо. Тут можна зустріти яскраво і цікаво вдягнених людей, а багато відомих дизайнерів набираються натхнення саме на вулицях Харадзюку.

Відвідування району Сібуя - пожвавлений район, де на одному з перехресть можна побачити пам'ятник собаці Хатіко.

Трансфер в аеропорт під рейс. Виліт з Токіо. Прибуття в місто призначення.

22 APR LO80 NRT WAW 21:50 05:40 (+1).

Добавить комментарий

Комментарии

Опубликовано Ігор - 01.03.2023

Доброго дня. Чи планується під час туру ночівлі в традиційних японських готелях - рёканах ?

Опубликовано Тарас Чернов - 03.03.2023

Ответ на от Ігор

Вітаю. Безперечно, зупинка в рьоканах дозволить пізнати Японію, пізнати як японці уявляють відпочинок. Щоправда, умовно всі рьокани можна поділити на 2 типи: дуже традиційні, де є близько 15-20 номерів, розібратися у правилах часом непросто, найчастіше в таких місцях говорять лише японською і панують традиційні , сформовані століттями регули взаємовідносин між господарями рьокану та гостями. Ми ж зупиняємося у більш європеїзованому типі рьоканів, але так само на вас у номері чекає юката(халат), так само є традиційні онсени (гарячі джерела) і так само є можливість гарненько поїсти, або кайсекі рьорі (традиційне серверування японської вечері з 10-15 стравами) або Ресторан зі шведським столом, але японськими потравами. Вам сподобається. Як приклад, один з готелів де часто зупинються наші групи це Hakone Tenseien Hotel.

Опубликовано Шурховецкая Евгения - 25.01.2014

Очень завидую тем туристам, которые поедут туда 23 ноября. Ведь именно они попадут на сказочное зрелище осенних красных кленов. Наша поездка была просто замечательной. Стояла очень теплая, даже жаркая осень. Было 29градусов тепла. И поэтому клены еще не успели покраснеть. Если в каком-то парке находили порозовевший клен, то к нему выстраивалась очередь желающих сфотографироваться. Все отели были прекрасные. Фен с собой везти не надо. Он был в каждом отеле. А кроме этого каждый день полный комплект туалетных пренадлежностей. свежий халат и тапки. Питание - шведский стол. Широко представлена европейская кухня и японская. Любители суши наслаждались от души в обед и по вечерам. Замечательная насыщенная программа, но без длительных переездов. Нам предоставилась возможность путешествовать не только в комфортабельном автобусе, но и на скоростном поезде Сенкансен, паромом переезжали на другой остров, ездили городским трамваем и метро. Во время экскурсии по Хаконе попали в небольшой тайфун. Это небольшое приключение стало одним из ярких эпизодов путешествия. В древнем городе Такаяма стали участниками большого синтоисткого праздника. Где паланкины. что стоят обычно в музее, возили по улицам, был костюмированный парад и концерт до позднего вечера. Жили в гостиницах, где есть бассейны с водой из горячих источников. Всем так понравилось, что в каждом новом городе хотелось найти такой бассейн.Поверьте, такое количество незабываемых впечатлений, что ими можно делиться очень очень долго. Я благодарна Феерии за замечательную организацию путешествия. Нигде не надо было ничего доплачивать. Все экскурсии входили в стоимость.Очень понгавились гиды, которые сопровождали нас все путешествие. Это наши из Москвы. Питера и Днепропетровска, которые живут в Японии от 10 до 20 лет, учились там по грантам Японии и получали ученые степени. Это люди. глубоко знающие культуру и быт Японии. Они могли рассказать нам то, что врядли рассказал бы нам русскоговорящий японский гид. С нами был замечательный сопровождающий от Феерии Тарас. Благодаря ему, его заботам, путешествие было легким и приятным.

Опубликовано Денис и Люда - 25.01.2014

Привет, Феерия! Хотели еще раз поблагодарить вас за две чудесные октябрьские недели (с 4 по 17), проведенные в данном туре. Так как сами изначально сомневались, ехать или нет, хотим поделиться своими впечатлениями с теми, кто еще только собирается! 1. Программа тура просто шикарна! Насыщенная и разнообразная. Памятники архитектуры, возраст которых насчитывает сотни лет (храмы, огромные религиозные статуи, чайные дома и жилища самураев), современные hi-tech города будущего, поездка на канатной дороге и Синкансене, природа древних садов, гор, водопадов, морей, даже океан удалось увидеть в Камакуре! 2. Местные гиды из Украины и России, прожившие от 10 лет в Японии, очень многогранно представили страну, дав не только экскурс в историю, но и познакомив с современным бытом японцев и самыми необычными местами, которые порой даже не входили в программу тура. Так, например, мы посетили бамбуковую рощу, православный храм Николая Японского в Токио, сходили к океану. 3. Безумно понравился парк в Хаконэ с современными скульптурами под открытым небом, если погода хорошая, в нем можно провести часа три, как минимум. Жаль, что в программу не входит Храм тысячи ворот, который находится в Киото не далеко от центра. Мы его посетили своим ходом, но уже поздно вечером, когда не получается в полной мере оценить его красоту. Одно из самых живописных мест Японии во всем туре — остров Миядзима! По программе выделяется на него очень мало времени, было бы значительно лучше уделить ему больше времени, оставшись, например, на ночлег! 4. Отели и автобусное обслуживание также очень понравились. Лучше всего, конечно, отели Такаямы и Хаконэ, где можно расслабиться после дня впечатлений в термальных источниках и насладиться классическим национальным интерьером номеров. 5. Японцы — очень вежливый и приятный народ. Нигде прежде не встречали столько добродушия, искренности и открытости. 6. Гурманам или просто любителям суши понравится японская кухня. Суши из местных ресторанчиков наелись на пару месяцев вперед. Вкусно и относительно недорого! 7. Землетрясений не было, с тайфуном не пересекались :-) Вернулись домой целые и невредимые. 8. Сопровождающий нас гид (Тарас) тоже во многом помогал в случае необходимости и прислушивался к пожеланиям группы в ходе тура, за что ему большое спасибо! 9. Летели с Аэрофлотом. Перелет хоть и длительный, но наличие мини-телевизоров, вмонтированных в спинки кресел в салоне, добавило поездке комфорта и ощутимо сократило время перелета. 10. Для нас эта поездка стала большим открытием, состоящем из сотни мелких открытий и приятных впечатлений! Только тут мы узнали вкус японских сладостей и мороженого из зеленого чая, побывали в сумасшедших супермаркетах техники, узнали, какое огромное количество разных пород мини-собак заводят местные жители, подышали океаном, увидели много работ Пикассо в оригинале, прошлись сквозь толпу на переходе в Токио, съели по черному яйцу, польюовались цветением японского клена и даже сакуры (в октябре!), погремели синтоистскими колоколами, сфотографировали японок в кимоно и попозировали в ответ для них, походили по татами, искупались в онсене, погладили оленей и просто гениально отдохнули за эти две недели! Спасибо, Феерия!

Опубликовано Людмила - 25.01.2014

Отдельное спасибо за работу гида (Тарас Чернов). Грамотный, начинающий, начитанный специалист, человек фанатично преданный своему делу. За всё время пути в группе были порядок и гармония, при том, что все вопросы решались тихо и незаметно, у Тараса очень мягкий, корректный стиль общения с людьми. Наш гид делал всё,чтобы мы могли получить максимальное удовольствие от общения со страной (например, он проводил обучение оригами, которое проходило в сопровождение национальных мелодий, читал стихи и постоянно удивлял нас чем-то очень интересным). Пока в "Феерии" работают такие люди, всегда работают постоянные клиенты. Процветания Вашей фирме и долгих лет плодотворной работы!

Опубликовано Гапон Надежда - 02.05.2018

Вернулись восхищенные и счастливые всей большой группой из тура по Японии с лучшим гидом Тарасом Черновым во время цветения сакуры, глициний, азалий и представляли мысленно, что пора красных кленов не менее фантастична. Волшебная сказочная страна! Экзотика и восторг! Фантастические виды, культура, достижения! Хочется возвращаться еще и еще и без устали любоваться природой, многовековыми парками, храмами, музеями, улочками, очень доброжелательными и гостеприимными японцами!... Этот тур максимально охватил главные достопримечательности этой волшебной страны. Нам показали те волшебные места, которые мечтают увидеть и далеко не все видели сами японцы, а они очень часто и много путешествуют по своей стране! Мы увидели прекрасный природный парк Никко, посетили водопад Кэгон, долину Овакудани - "1001 чудо света", Вороний замок Мацумото, фееричный фестиваль паланкинов в Такаяме, один из трех великих садов Японии Сад Кэнрокуэн, дом самурая Номура в районе Нагамати, восхитительнейшую горную деревушку Сиракава, завораживающий театр гейко и майко, символ города Киото изящный храм "Золотой павильон", увенчанный бронзовым фениксом, Храм миролюбивого дракона с садом камней, известнейший Храм тысячи красных ворот Торий, комплекс пагод и ворот Тодай-дзи с 16-метровой статуей Будды, очаровательный город Нара с повсюду гуляющими оленями, синтоистское святилище Касуга с 3 000 каменных и бронзовых фонарей вдоль троп и дорог, любовались горой Фуджи и цветением сакуры, глициний, азалий, волшебным восхитительнейшим островом - Храмом Ицукусимоймой с Гранд Тории - визитной карточкой страны, горой Оросияма с бамбуковой рощей, Осакой - японской Венецией, попробовали множество вкуснейших здоровых экзотических блюд, накупили множество интереснейших вещей, получили огромное количество положительнейших эмоций и открытий. Тарас, спасибо Вам огромнейшее за Вашу работу, заботу, душевность, множественные сюрпризы и сказку для нас!

Важливо! Подання документів до 23.02.2024

ДЛЯ ТУРИСТІВ, ЯКІ МОЖУТЬ НАДАТИ ДОВІДКУ ПРО СТАН БАНКІВСЬКОГО РАХУНКУ:

1. Заповнена анкета; (ОБОВ'ЯЗКОВЕ ЗАПОВНЕННЯ ВСІХ ПУНКТІВ БЕЗ ВИНЯТКУ!)

2. Закордонний паспорт + копія 1-ї сторінки.
- Термін дії паспорта не менше 6 місяців після закінчення поїздки.
- Наявність не менше двох чистих сторінок.

3. 2 кольорові фотографії.
- розмір фотографії 4,5*3,5
- 80% обличчя на світлому однотонному фоні
- фото повинно бути глянсовим
- обличчя (лоб, вуха, підборіддя) повністю відкрите
- волосся не закриває вуха
- без нахилу голови (вправо/вліво).

4. Довідка з банку про стан рахунку із зазначенням суми залишку на рахунку - мінімум 100 доларів на 1 особу в будь-якій валюті на 1 день перебування. А також надання історії рахунку за останні три місяці. 
Довідка вивантажується з онлайн-банкінгу, англійською мовою і має бути свіжою, не старше за 5 днів на момент подачі (може бути надана в електронному вигляді після надання інших документів). 

ДЛЯ ТУРИСТІВ, ЯКІ НЕ МАЮТЬ МОЖЛИВОСТІ НАДАТИ ІНФОРМАЦІЮ ПРО СТАН БАНКІВСЬКОГО РАХУНКУ, АБО НЕ МАЮТЬ ДОСТАТНЬОЇ СУМИ НА ОСОБИСТОМУ РАХУНКУ:

1. Заповнена анкета; (ОБОВ'ЯЗКОВЕ ЗАПОВНЕННЯ ВСІХ ПУНКТІВ БЕЗ ВИНЯТКУ!)

2. Закордонний паспорт + копія 1-ї сторінки.
- Термін дії паспорта не менше 6 місяців після закінчення поїздки.
- Наявність не менше двох чистих сторінок.

3. 2 кольорові фотографії.
- розмір фотографії 4,5*3,5
- 80% обличчя на світлому однотонному фоні
- фото повинно бути глянсовим
- обличчя (лоб, вуха, підборіддя) повністю відкрите
- волосся не закриває вуха
- без нахилу голови (вправо/вліво).

4. У довільній формі оформлене спонсорство від чоловіка/дружини. Спонсорство оформлюється англійською мовою. Важливо: документи, що підтверджують родинні стосунки, теж мають бути перекладені англійською.

5. Довідка з банку про стан рахунку із зазначенням суми залишку на рахунку - мінімум 100 доларів на 1 особу в будь-якій валюті на 1 день перебування. А також надання історії рахунку за останні три місяці. 
Довідка вивантажується з онлайн-банкінгу, англійською мовою і має бути свіжою, не старше за 5 днів на момент подачі (може бути надана в електронному вигляді після надання інших документів). 

6. Свідоцтво про шлюб (копія).

ДЛЯ ДІТЕЙ:

1. Заповнена анкета; (ОБОВ'ЯЗКОВЕ ЗАПОВНЕННЯ ВСІХ ПУНКТІВ БЕЗ ВИНЯТКУ!)

2. Закордонний паспорт або дитячий проїзний документ + копія першої сторінки.
- Термін дії паспорта не менше 6 місяців після закінчення поїздки.
- Наявність не менше двох чистих сторінок.

3. Копія ВСІХ сторінок попереднього закордонного паспорта або дитячого проїзного документа.

4. Оригінал та копія свідоцтва про народження.

5. 2 кольорові фотографії.
- розмір фотографії 4,5*3,5
- 80% обличчя на світлому однотонному фоні
- фото повинно бути глянсовим
- обличчя (лоб, вуха, підборіддя) повністю відкрите
- волосся не закриває вуха
- без нахилу голови (вправо/вліво).

7. Спонсорство від одного з батьків (не нотаріальне) + фінансові документи. Спонсорство оформлюється англійською мовою. Важливо: документи, що підтверджують родинні стосунки, теж мають бути перекладені англійською.

ВАЖЛИВО! Якщо дитина (до 18 років) їде з одним з батьків, необхідно надати оригінал і копію нотаріального доручення на вивезення дитини від другого з батьків.

Агентства туристичної компанії "Феєрія" в містах України:

Феєрія Мандрів, Бассейная

Город:
Киев
Адрес:
ул. Бассейная, 5-А, оф. 9

Феєрія Мандрів, Левобережная

Город:
Киев
Адрес:
ул. Е. Сверстюка 21, оф. 79, 7 этаж, ст. м. Левобережная

Феєрія Мандрів, Он-лайн

Город:
Киев
Адрес:
Онлайн

Феєрія Мандрів, Нивки

Город:
Киев
Адрес:
г. Киев, пр-т Победы, 71-A (Работаем он-лайн, или по предварительной договоренности о встрече)

Феєрія мандрів, Одесса

Город:
Одесса
Адрес:
Приморский бульвар, 11 (Отель Лондонская, Главный вход, 3 этаж)

Феєрія Мандрів, Львовская площадь

Город:
Киев
Адрес:
ул. Ярославов Вал 33-Б, оф.3

Феєрія Мандрів, Харьков

Город:
Харьков
Адрес:
ул. Алчевских (Артема), 2, оф. 2-6

Феєрія Мандрів, Львов

Город:
Львов
Адрес:
ул.Томашевского, 4

Феєрія Мандрів, Олимпийская

Город:
Киев
Адрес:
ул. Антоновича, 12-Б (ст. м. Олимпийская, cт. м. пл. Льва Толстого)

Феєрія Мандрів, Запорожье

Город:
Запорожье
Адрес:
69006, Проспект Металлургов 12-а, офис №1

Феєрія Мандрів, Винница

Город:
Винница
Адрес:
ТСК "Магигранд", пр. Юности, 43а

Феєрія мандрів, Черкассы

Город:
Черкассы
Адрес:
ул. О. Дашкевича, 19
Дополнительная информация

Польотні дані з Варшави: а/к LOT, від 1300 євро

10 APR LO79 WAW NRT 22:50 18:30 (+1)
22 APR LO80 NRT WAW 21:50 05:40 (+1)

Груповий трансфер а/п - готель - а/п здійснюється під зазначений рейс.

Як дістатись до Варшави. Поради авіамандрівникам

На даний тур знижки постійних клієнтів не поширюються
До нашого туру можна приєднатися з різних міст України та світу!

Контакты менеджеров

  • Имя: Тарас Чернов
  • Должность: Директор з розвитку
  • Телефон: 044-237-12-01
  • Вн. номер: 132
  • e-mail: [email protected]