34 597 грн
799
€EUR
849 €
8 дней

Описание тура

Запрошуємо вас у захоплюючий екскурсійний тур по Іспанії!

Ваша подорож розпочнеться з дивовижного міста - Мадрид! Це одне з найкрасивіших міст світу; столиця, яка володіє багатою культурною і художньою спадщиною. Тут можна побачити висотні новобудови та середньовічну архітектуру, найбільші аутлети, прекрасні парки й, звісно ж, безліч музеїв.

Під час туру у вас буде можливість відвідати давню столицю Іспанії - Толедо, а ще Барселону, Монтсеррат, Валенсію, Жирону; ознайомитись з творчістю Сальвадора Далі та Антоніо Гауді. У цій подорожі у вас буде достатньо вільного часу для шопінгу та самостійних прогулянок містом.

Групу супроводжуватиме найпозитивніший гід Феєрії - Олександр Третяк!

!! Гарантований блок авіаквитків Варшава-Мадрид-Варшава під дати туру

В стоимость входит
Груповий трансфер а/п-готель-а/п під рейс;
Комфортабельний автобус за маршрутом в Іспанії;
7 ночей у готелях зі сніданками;
Екскурсії за програмою;
Супровід феєричного гіда.
В стоимость не входит
Медичне страхування;
22
Додаткові екскурсії, вхідні квитки;
Доплата за одномісне розміщення;
Сіті-такс, система "Радіогід".
22

Участвует в акциях

Мадрид (Толедо - Сеговія) - Сарагоса - Барселона / узбережжя Коста-Брава (Монтсеррат) - Валенсія - Мадрид
День 1
Мадрид

Прибуття в Мадрид. Зустріч з гідом.

Велика автобусно-пішохідна екскурсія по Мадриду з оглядом Пласа де Торос, площі Колумба, вокзалу Аточа, Пасео дель Прадо, Королівського Палацу, площ Пласа Майор та Пуерта дель Соль.

Ночівля у Мадриді.

День 2
Мадрид (Толедо)

Сніданок. Вільний час у Мадриді.

Для бажаючих екскурсія в Толедо (60 євро, разом із вхідними квитками в Кафедральний Собор) з оглядом Арабського, Християнського та Єврейського кварталів.

Толедо – стародавня столиця Іспанії і одне з найкрасивіших міст у світі. Толедо приховує в собі безліч справжніх скарбів і є унікальним містом, що пропонує вам на вибір традиційну іспанську, арабську та єврейську культурну спадщину. Не випадково його прозвали містом трьох релігій: представники всіх трьох церков мирно уживаються тут століттями, так що змішання архітектурних стилів у Толедо воістину унікальне.

Кафедральний собор Святої Марії - католицький собор, головний храм країни. Це частина історичного центру міста Толедо, яка в 1986 році була включена до списку Об’єктів всесвітньої спадщини ЮНЕСКО. Ризниця собору прикрашена полотнами Ель Греко і Тиціана, Гойї і Веласкеса, Рубенса і Ван Дейка, Рафаеля та Белліні.

Ночівля у Мадриді.

День 3
Мадрид (Сеговія)

Сніданок. Вільний час у Мадриді. 

Охочих запрошуємо на додаткову екскурсію в Сеговію (50 євро, разом із вхідними квитками в Алькасар Сеговії).

Сеговія - місто, відоме ідеально збереженим римським акведуком і Алькасаром, одна з найкрасивіших фортець. 

Алькасар було побудовано на вершині крутої скелі, на стику річок Ересма і Кламорес. Його історія сягає своїм корінням в далеке минуле: в давнину на місці будівлі розташовувалися військові укріплення римлян, в 8 столітті - дерев'яна фортеця арабів, а трохи пізніше - сам замок, який став прекрасним зразком романо-готичного стилю.

Ночівля в Мадриді.

День 4
Мадрид - Сарагоса - Барселона / Узбережжя Коста-Брава

Сніданок.

Переїзд у Сарагосу. Прогулянка містом із оглядом Базиліки Нуестра Сеньйора дель Пілар, яку розмальовував Гойя; будівлі Біржі, Кафедрального собору та римських фортечних стін.

Сарагоса - одне із найдавніших міст Іспанії, яке дбайливо зберігає свою багатовікову історію і традиції. В її образі простежується вплив чотирьох панівних культур: римської, християнської, арабської та єврейської. Сарагоса встигла побувати й місцем проведення загального християнського синоду, й форпостом Кордовского халіфату, й столицею першого Арагонського королівства.

Переїзд у Барселону.

Ночівля в Барселоні / узбережжя Коста-Брава.

День 5
Барселона

Сніданок.

Оглядова екскурсія в Барселоні з відвідуванням Парку Гуель (15 євро), Собору Саграда Фамілія (35 євро), знайомством з районом Ешампле, Площею Іспанії, Площею Каталонії, Готичним кварталом, Старим Портом, підйомом на оглядові майданчики на горі Монтжуїк.

Вільний час у Барселоні.

Ночівля в Барселоні / узбережжя Коста-Брава.

День 6
Барселона (Монтсеррат) - Валенсія

Сніданок. Вільний час у Барселоні.

Для бажаючих додаткова екскурсія в Монтсеррат (45 євро).

У 50 км від Барселони розташувався фантастично красивий гірський масив Монтсеррат, серед скель якого сховався бенедиктинський монастир - духовний символ і релігійний центр Каталонії, куди щорічно стікаються тисячі паломників із усього світу.

Монастир, побудований ще в IX, отримав таку ж назву Монтсеррат, що означає «розрізані» або «зубчасті гори». Зараз на території монастиря живуть 80 монахів бенедиктинського ордена.

Переїзд до Валенсії.

Ніч у готелі.

День 7
Валенсія - Мадрид

Сніданок.

Екскурсія Валенсією: огляд Старого міста, Кафедрального собору (6 євро), Шовкової біржі, Ринку, площі Мерії,  Міста наук і мистецтв. 

Валенсія – це широкі, чисті пляжі, апельсинові гаї, тихі села іспанських рибалок та чудова кухня. Сьогодні Валенсія – динамічне та сучасне іспанське місто, проте його багатовікова історія та місцеві традиції приваблюють безліч мандрівників, які намагаються зрозуміти, чому маври прозвали його «раєм на землі».

Вільний час у Валенсії.

Переїзд в Мадрид. Ніч в Мадриді.

День 8
Мадрид - Ваше місто

Сніданок у готелі, звільнення номерів. Завершення екскурсійної програми.

Добавить комментарий

Комментарии

Опубликовано Тетяна Розуменко - 27.09.2021

Програма нашого туру була трішечки іншою, але нашого туру вже немає, тому пишу відгук тут. Їздили з 10.09 по 17.09. цього року, із задоволенням після послаблення коронавірусних обмежень. Програма цікава, насичена. Летіли з МАУ без сюрпризів. В аеропорту зустрів і 5 днів нас возив польський водій Збишек, спокійний, врівноважений, їздив обережно, але довозив швидко. Автобус новий, місця зручні і розподілені згідно дати придбання путівки, і це добре, бо обов'язково були б якісь непорозуміння. У кожному місті були свої гіди. Гід у Валенсії не дуже сподобалась. Інформації давала багато, але все стоячи в тіні, водила по місту мало. В результаті - почули багато, а побачили мало. Зате гід в Мадриді і Толедо - чудова Ірина. І розповідала багато цікавого, і це все в русі. Тож і почули, і побачили багато. Обов'язково відвідайте Монтсеррат. Дуже атмосферне місце. Хочу ще сказати про деяких наших українських туристок. Чому ми їдемо в "чужий монастир зі своїм статутом"? Сказано, що в закритих приміщеннях носіння масок обов"язкове. Іспанці дуже прискіпливо до цього відносяться. В метро ми не бачили жодної! людини навіть з відкритим носом. А ось деяким нашим дамам потрібно маскою підтримувати своє підборіддя. Поки нам не зробили зауваження інші мешканці готелю. І сказав нам гід, що не прийнято в готелі зі сніданку виносити продукти. Все-одно то одна, то друга тайкома складає бутерброд в сумочку. Ось ми хочемо жити, як європейці, а поводити себе так, як вони не вважаємо за потрібне. Ну і супроводжував нас весь час Олександр Третяк. І це ключові слова, тому що, якщо з вами Олександр, то з вами все буде гаразд. Тому що зробити більше, ніж робив для нас він - неможливо. До ствнції метро провести (їздили самі у вільний час) показати, як купити квиток, опікати в любій дрібниці, попереджати, що попереду сходинки, перераховувати нас по 10 разів на день. Ось вже хтось обнімається з циганкою - Олександр відтягує за руку. Завжди спокійно і врівноважено відповідав на наші безкінечні запитання. Жодного разу не чули від нього роздратованого тону. А як він цікаво майже 3 години під час переїзду до Барселони розповідав історію Іспанії! Артистично емоційно, немов сам це все прожив. Дякуємо Вам, Олександре! Ви - Гід з великої літери. Дякуємо Світлані Щербині за допомогу в оформленні документів. Дякуємо Феєрії за чудовий тур.

Опубликовано Владимир - 14.10.2019

Насладились туром 30.09.19 — 08.10.19 Впечатления крайне положительные. Прекрасная страна. Каждый из городов достоин отдельного более углубленного посещения. Отличная организация тура. Тур весьма насыщен и чудесно организован. Весомая и органичная часть тура — сопровождающий гид Тарас Чернов. Ювелирно справляется со всеми аспектами — оргвопросами, информационным наполнением, эмоциональным настроением в поездке. Терпелив с туристами, бдителен, предупредителен, интересен. Покровитель комфорта туриста. Отдельное спасибо водителю автобуса Вешеку. Впервые испытали на себе высокий класс туроператора «Феєрія мандрів». Намерены продолжать путешествовать именно с этим туроператором. Смело рекомендуем всем. Феерии - так держать! Инесса и Владимир

Опубликовано Nataliia Veretennyk - 09.10.2019

Информативный, познавательный, восхитительный тур. Хорошо организован и спланирован. Профессиональны и местные гиды, и гид Феерии, сопровождающий группу - Тарас Чернов. Это редкий, легкий в общении человек. Легко преодолеваются расстояния между городами - благодаря и водителю Вешеку, и хорошим испанским дорогам. Однако в день прилета не рекомендую планировать рабочий день: возвращение в Украину - это ночной полет Мадрид - Киев.

Опубликовано Valentyna - 08.10.2019

Тур чудовий! Подяка нашому гіду Тарасу Чернову. Все було вчасно, злагоджено. Наостанок він влаштував ще й розповідь про всі тури фірми. Жаль, що розклад польотів не вдалий: особливо повернення в Україну, фактично нічний переїзд.

Опубликовано Свтелана - 03.03.2016

В мае 2015г. ездила в тур по этому направлению. Очень понравилось. Спасибо Александру Третьяку и турфирме "Феерия"!
Мой отзыв - фотоотчет можно прочесть по адресу: 
http://www.turpravda.ua/forums/discussion/171066/ispanskie_kanikuly__korolevskiy_madrid_ot_feerii

Опубликовано Татьяна Черняк - 25.05.2016

Только вернулись из путешествия, потому несколько слов о туре. Тур хорошо продуман, туристам достаточно комфортно-нет "галопа по Европам". Слова благодарности гиду-Александр, Вы-лучший! Такой заботы и внимания к туристам редко встретишь, а добавить широкий кругозор, отличное знание различных тем по стране путешествия-это об Александре. Очень довольны, что поехали с Феерией (впервые с этой компанией). Понравилась работа водителей-спокойные, уверенные, благожелательные. К путешествию, а видели больше 30 стран, и придраться не к чему. Желаю всем приятных впечатлений, возможностей радовать себя новыми странами, а сотрудникам Феерии-удачи!

Опубликовано семья Непомнящих - 18.06.2017

Спустя месяц, пересматривая фотографии из путешествия по Испании, эмоционально вернулись туда вновь, поэтому хочется поделиться впечатлениями! Парк Гуэль, Кафедральный собор Гауди, бульвар Рамбла, рынок Бокерия, набережная, Готический квартал - места, куда хотелось бы вернуться еще раз в Барселоне. Отдельное спасибо Феерии за организацию экскурсии на стадион «Камп Ноу». Мы стали частью футбольного клуба Барселона, т.к. «здесь творится история», поэтому всем кто любит футбол рекомендуем посетить стадион. Сквозь утренний туман мы поднялись на величественную гору Монсеррат и оказались выше облаков. Виды фантастические, ради этого стоит подняться. Особо запомнилось сочетание прошлого и будущего, классики и модерна в старом и новом городе Валенсии. Тур великолепный, много эмоций, но кульминацией всего тура, которая вобрала в себя всю гамму впечатлений от Испании, стал танец огня под классическую музыку в парке Мадрида в честь праздника San Isidro. Спасибо водителям за ощущение безопасности на дорогах, а также нашему гиду Анастасии Олейник за профессионализм, решение организационных вопросов, терпение и оптимизм, которые создали праздничное испанское настроение!

Опубликовано Елена и Ирина - 31.10.2017

Большое спасибо Феерии за замечательную поездку по Испании. Девочки из Харьковского офиса были очень внимательны и заботливы, все держали под контролем до самой посадки в самолёт. Гид Александр Третяк - очень интересный и эрудированный человек. Все было четко организовано. Сам тур оставил неизгладимое впечатление. Мы влюбились в Испанию. Ещё раз спасибо Феерии за чудесный отдых.

Опубликовано Любовь Петрушкина - 01.11.2017

Насыщенная, познавательная, отлично организованная программа; покорена работой гида-Александра Третьяка, который был неутомим, заботлив и ответственен! Тур агентство "Метеорит-Тур", как всегда, на высоте! Профессионально, оперативно, доброжелательно! Спасибо за яркие , незабываемые впечатления о роскошной стране- Испании!

Опубликовано Александр - 03.11.2018

Очень и очень понравилась организация непростого тура. Не забудьте, что и серьезная авиакомпания, и гостиницы в хороших кварталах городов, и высококлассные гиды стоят не совсем дешево. И уложиться в относительно умеренную сумму было явно не легко. Но репутация, профессионализм и порядочность делают чудеса. Результат: воспоминания о прекрасном испанском туре от Феерии останутся со мной надолго. Как и взаимодействие с Татьяной, решавшей вопросы быстро и точно. Здоровья и успехов Вам, Татьяна и всему коллективу!

Агентства туристичної компанії "Феєрія" в містах України:

Феєрія Мандрів, Бассейная

Город:
Киев
Адрес:
ул. Бассейная, 5-А, оф. 9

Феєрія Мандрів, Левобережная

Город:
Киев
Адрес:
ул. Е. Сверстюка 21, оф. 79, 7 этаж, ст. м. Левобережная

Феєрія Мандрів, Он-лайн

Город:
Киев
Адрес:
Онлайн

Феєрія Мандрів, Нивки

Город:
Киев
Адрес:
г. Киев, пр-т Победы, 71-A (Работаем он-лайн, или по предварительной договоренности о встрече)

Феєрія мандрів, Одесса

Город:
Одесса
Адрес:
Приморский бульвар, 11 (Отель Лондонская, Главный вход, 3 этаж)

Феєрія Мандрів, Львовская площадь

Город:
Киев
Адрес:
ул. Ярославов Вал 33-Б, оф.3

Феєрія Мандрів, Харьков

Город:
Харьков
Адрес:
ул. Алчевских (Артема), 2, оф. 2-6

Феєрія Мандрів, Львов

Город:
Львов
Адрес:
ул.Томашевского, 4

Феєрія Мандрів, Олимпийская

Город:
Киев
Адрес:
ул. Антоновича, 12-Б (ст. м. Олимпийская, cт. м. пл. Льва Толстого)

Феєрія Мандрів, Запорожье

Город:
Запорожье
Адрес:
69006, Проспект Металлургов 12-а, офис №1

Феєрія Мандрів, Винница

Город:
Винница
Адрес:
ТСК "Магигранд", пр. Юности, 43а

Феєрія мандрів, Черкассы

Город:
Черкассы
Адрес:
ул. О. Дашкевича, 19
Дополнительная информация

Польотні дані з Варшави: а/к LOT, 460 євро (у вартості багаж 23 кг та ручна поклажа 7 кг)

 1. LO  433 21MAY WAWMAD  1040   1435      
 2. LO  434 28MAY MADWAW  1530   1905

Груповий трансфер у Мадриді здійснюється під зазначений рейс.

Як дістатись до Варшави. Поради авіамандрівникам

Ви можете приєднатись до туру в Мадриді рейсами з інших країн Європи (БельгіїНідерландівФранціїНімеччини тощо). Найближчі аеропорти для туристів, які починають подорож з України, - а/п Польщі, Молдови, РумуніїУгорщини.

Під запит: можемо запропонувати різні варіанти приєднання на маршруті.

Бажаючим подовжити своє знайомство з Мадридом, радимо після закінчення туру залишитися в місті на бажаний час.

 

 

Контакты менеджеров

  • Имя: Марина Молога
  • Должность: Менеджер
  • Телефон: 044-237-12-01
  • Вн. номер: 131
  • e-mail: [email protected]
  • Имя: Татьяна Жарова
  • Должность: Менеджер
  • Телефон: 0-800-60-44-39
  • Вн. номер: 102
  • e-mail: [email protected]