34 597 грн
799
€EUR
11 дней

Мукачево - Будапешт - Національний парк Крка - Брела, Макарська Рив'єра (Дубровник; о.Брач - о.Хвар; масив Біоково, Skywalk; Спліт - Трогір) - Плитвицькі озера - Егер - Мукачево

Описание тура

Ця країна по вінця наповнена красою природи, яка може вдовольнити найвибагливіших шанувальників прекрасного. Її старовинні міста зачаровують своїм колоритом, національна кухня і вино насичують гармонією смаків, а сонячна гостинність хорватів довершують відчуття щастя кожного мандрівника.

Ми пропонуємо вам провести тиждень на морі та відпочити в справжньому раю. Перлина Середньої Далмації, найвишуканіше містечко Макарської Рив'єри, найвідоміший курорт за межами Хорватії - скільки епітетів не добирай до Брели, все одне буде замало. Цей райський куточок Адріатики потрібно побачити на власні очі, вдихнути аромат сосен, прогулятися його набережними та численними променадами понад морем, пірнути в кришталево чисту воду, насолодитись красою гір, зустріти світанок серед лісу або проводити сонце в одному з пляжних ресторанчиків... Усе це - Брела!

Екскурсійна програма організована з невтомливими переїздами, де море завжди поруч, а задоволення від відпочинку з кожним днем стає все яскравішим. На вас очікують міста і національні парки, які визнані безцінним надбанням людства і знаходяться під охороною ЮНЕСКО (парк "Плитвицькі озера" та Крка, міста Дубровник, Спліт, Трогір), адреналіновий струс і неймовірні враження на Біоково - звідки, як на долоні, відкриється вся панорама Макарської Рив'єри. А морська подорож на знамениті пляжі островів Хвар і Брач - це феєрична казка, де ви будете одним із учасників захопливого сюжету. Хорватія чекає на вас!

- без нічних переїздів
- зручне приєднання
- україномовні гіди та водії 
- Комфортне поєднання насиченої екскурсійної програми з відпочинком на морі
- Більше часу на морі!
- без московитів

Ви можете продовжити свій відпочинок у Брелі ще на тиждень (під дати виїздів)

В стоимость входит
Комфортабельний автобус за маршрутом;
Розміщення в готелях по маршруту;
22
Харчування;
22
Супровід феєричного гіда.
В стоимость не входит
Проїзд до/з Мукачева;
Медична страховка;
22
Екскурсії, вхідні квитки;
Сіті-такс, система "Радіогід".
22
Мукачево - Будапешт - Національний парк Крка - Брела, Макарська Рив'єра (Дубровник; о.Брач - о.Хвар; масив Біоково, Skywalk; Спліт - Трогір) - Плитвицькі озера - Егер - Мукачево
День 1
Мукачево - Будапешт - переїзд у Хорватію

07:00 - Збір групи на залізничному вокзалі у місті Мукачево. Посадка в автобус.

Проходження українсько-угорського кордону. Переїзд у Будапешт.

Будапешт розташований на мальовничих берегах Дунаю, який розділяє столицю на Старе місто - Буду і торгово-ремісничий Пешт. З пологих пагорбів Буди відкривається чудовий вид на рівнини Пешта. В столиці Угорщини дбайливо збережений відгомін минулих епох. 

За умови швидкого проходження кордону, вільний час у Будапешті.

Прогуляйтеся центром міста: Площа Героїв, замок Вайдахуняд, проспект Андраші, Парк Варошлігед. У Музеї мистецтв на площі Героїв (до 18.00) пропонується постійна експозиція. Охочі можуть відпочити у термальних купальнях графа Сечені та дізнатись історію найславетніших термальних басейнів столиці Угорщини (вартість квитка оплачується окремо).

Переїзд у Хорватію.

Розміщення у готелі на території Хорватії. Поселення. Відпочинок.

День 2
Національний парк Крка - Макарська Рив'єра, Брела

Сніданок, виселення з готелю.

За наявності часу та достатньої кількості бажаючих можливе відвідування Національного парку Крка (45 євро. Мінімальна кількість туристів для відвідання парку - 20 осіб).

Один із найпопулярніших парків Хорватії з неймовірним багатством флори і фауни, озерами і водоспадами, а також старовинними історичними об’єктами. Тут, насамперед, відпочивають душею і отримують насолоду від неповторної краси і цілющого повітря.

Виїзд до м. Брела. Поселення у готелі Bluesun Marina Brela 3*. Відпочинок на Адріатичному узбережжі.

День 3
Брела

Харчування у готелі за вибраною програмою (сніданки ВВ, або сніданок+вечеря НВ).

Вільний день для відпочинку на Адріатичному узбережжі.

День 4
Брела (о.Хвар - о.Брач)

Відпочинок на Адріатичному узбережжі.

Факультативна морська прогулянка на острови Хвар і Брач (50 євро).

Знамениті острови Хвар і Брач знаходяться прямо перед Брелою. Морська прогулянка триває цілий день. На кораблі організовані всі умови для зручного, веселого і незабутнього відпочинку. 

Програмою передбачено: перехід до о. Хвар і прогулянка старим містом (без купання); перехід на о. Брач, під час якого відбувається обід на кораблі (риба-гриль, гарнір, вино та безалкогольні напої; обід входить у вартість прогулянки). На острові Брач - купання на знаменитому пляжі «Златни рат». 

Хвар - найсонячніший острів Адріатики і входить до десятки найбільш відвідуваних туристами островів світу. Краса природи, затишні середньовічні містечка, чудова туристична інфраструктура, п’янкий аромат лаванди у повітрі, місцева кухня і чудове вино щороку приваблюють сюди тисячі мандрівників. Лаванда, до речі, є одним із головних туристичних сувенірів приморської Хорватії. 

Брач - острів відомий у всьому світі своїми пляжами (найвідоміший з них – «Золотий ріг») із найчистішою водою на Адріатичному узбережжі Хорватії, а також природною красою та розвиненою туристичною й спортивною інфраструктурою.  Острів з давніх-давен славиться своїм білим каменем, з якого побудовані палац імператора Діоклетіана у Спліті, Білий Дім у Вашингтоні, Парламент у Будапешті. А ще цей камінь називають «каменем любові», з якого місцеві майстри виготовлять неймовірні прикраси та сувеніри.

Повернення в готель. Ночівля.

День 5
Брела (масив Біоково + Skywalk)

Вільний день для відпочинку на морі.

Факультативна екскурсія в національний парк "Масив Біоково + Sky walk" (50 євро) - три зупинки, дегустація місцевих смаколиків, дегустація вин.

Якщо ви відпочиваєте на Макарській Рив'єрі, то обов'язково відвідайте гору Біоково (її висота 1762 м). На вас чекає незабутня поїздка за хмари і справжній похід в гори, фантастичний кліматичний перехід і просто захоплюючі дух види! А зовсім недавно тут відкрили скляний оглядовий майданчик Skywalk на висоті 1228 метрів. Гарантований адреналіновий струс і неймовірні враження!

Під час прогулянки робимо кілька зупинок, смакуємо місцеві продукти, милуємося неймовірними краєвидами, ходимо по небу, лазимо по горах і споглядаємо захід сонця!

Ви будете цілком винагороджені: перед вами, як на долоні, відкриється вся панорама Макарської Рив'єри. А які нагорі запахи!.. Аромат квітучих лугів і дерев неможливо описати словами – це треба відчувати. Не забудьте взяти теплі кофти та містку карту пам'яті для фото. Ви відкриєте для себе неземну красу! А в ясну погоду у вас є відмінний шанс побачити не тільки золотисте море і розсип островів, а й Італію!

Повернення в готель. Ночівля.

День 6
Брела (Дубровник)

Відпочинок на Адріатичному узбережжі.

Факультативна екскурсія до м. Дубровник (60 євро).

Наймальовничіша екскурсійна подорож до Південної Далмації, серцем якої є місто Дубровник - «Перлина Адріатики», один із найпрекрасніших пам’ятників Європи епохи Відродження, який стоїть в одному ряду з Венецією, Амстердамом і знаходиться під охороною ЮНЕСКО.

Це місто-казка, місто, де переплелися і поєдналися культурні традиції і набутки одразу декількох століть, релігій і цивілізацій. Місто найвправніших торговців, дипломатів, корабелів, моряків, майстрів золотих справ. Вісімсот років Дубровник був державою-республікою і без зброї відстоював свою незалежність від посягань таких надпотужних конкурентів, як Венеція, Візантія і Османська імперія. Дубровник належить до найвідвідуваніших туристами міст Європи і світу.

Дорогою до Дубровника мандрівники також побачать регіон Бачинських озер і унікальну долину річки Неретва. Бажаючі можуть покупатися на дубровницьких пляжах. 

Повернення в готель. Ночівля.

День 7
Брела (Спліт - Трогір)

Вільний день для відпочинку на морі.

Охочих запрошуємо на екскурсію "Спліт + Трогір" (40 євро).

Комфортна і необтяжна поїздка мальовничим узбережжям, наповнена чудовими враженнями від знайомства з унікальними архітектурними ансамблями, історією і красотами Середньої Далмації.

Оглядова екскурсія по Спліту і Трогіру.

Спліт - головне місто Далмації, яке часто називають найурочистішим містом Хорватії. "Німа Спліта до Спліта", - кажуть містяни, що значить: немає такого міста, яке б могло зрівнятися із його красою. Головною пам’яткою міста є величний і грандіозний за масштабами палац римського імператора Діоклетіана, на території якого розташувалися собор Святого Домна, римська площа Перістіль, капела Святого Мартіна, храм Юпитера тощо. Увесь палацовий комплекс знаходиться під охороною ЮНЕСКО. Жодного туриста не може залишити байдужим краса набережної середньовічного міста і торгові вулички.

Трогір - місто-музей, занесене до списку об’єктів Світової спадщини ЮНЕСКО. Трогір нагадує собою вишукану кам’яну скриньку, яку зробив майстер-чарівник і наповнив її таємницями-прикрасами. А ще старе місто порівнюють з готовим до виходу у море вітрильником і, здається, ось зараз на монастирські та церковні «щогли»-вежі, що височіють над містом, напнуть вітрила - і місто-корабель вийде у мандри...

Трогір заснували ще давньогрецькі колоністи у ІІІ столітті до н. е. У Центральній Європі він вважається найкраще збереженим романсько-готичним містом. Головною пам'яткою є Собор Св. Лаврентія, портал західних воріт якого виготовив далматинський скульптор і архітектор Радован. Хорвати говорять, що аби щезли у країні всі визначні пам’ятки, а залишився лише Трогір зі своїм собором, то цього було б достатньо, щоб про нас знав увесь світ.

Повернення в готель. Ночівля.

День 8
Брела

Вільний день для відпочинку на Адріатичному узбережжі.

День 9
Брела - Плитвице

Сніданок. Звільнення готельних номерів до 11:00.

Вільний час для відпочинку на Адріатичному узбережжі.

Орієнтовно о 15:00 - виїзд з Брели.

Переїзд у готель в районі Національного парку «Плитвицькі озера». Поселення, відпочинок.

День 10
Національний парк "Плитвицькі озера"

Сніданок. Відвідування Національного парку «Плитвицькі озера» (50 євро).

Національний парк «Плитвицькі озера» є справжньою перлиною світового рівня і входить у першу сотню об’єктів, що знаходяться під охороною ЮНЕСКО. Цю унікальну за красою екологічну систему із 16 карстових каскадно розташованих озер, десятків малих і великих водоспадів і печер називають «шматочком раю на землі». Вода в озерах неймовірної прозорості й грає казковими відтінками кольорів, а мешканці озер  - різноманітні види риб, птахи - з цікавістю супроводжують відвідувачів парку. Озера по праву є туристичним об’єктом №1 на території Хорватії.

З метою збереження довкілля у парку заборонене використання техніки з двигунами внутрішнього згоряння, кораблики оснащені електродвигунами, а для туристів розроблені пішохідні маршрути з місцями для відпочинку. Тому для відвідування парку потрібно обов’язково мати зручне для прогулянок на природі взуття.

Виїзд до Угорщини. Поселення в готель на території Угорщини. Відпочинок.

День 11
Егер - Мукачево

Сніданок, виселення з готелю.

Екскурсія в Егері. Прогулянка по затишному історичному центру з оглядом легендарної Егерської фортеці, турецького мінарету, імпозантної площі Іштвана Добо, кафедрального собору та унікального Музею марципану.

Виїзд до України. Перетин угорсько-українського кордону. 

Прибуття на вокзал в Мукачеві. Завершення туру.

Добавить комментарий

Комментарии

Опубликовано Наталія - 31.08.2023

Дуже сподобався відпочинок у Хорватії, все добре сплановано, комфортна подорож в автобусі, достатня кількість зупинок, гарні готелі по дорозі. Брела - райський куточок де зустрічаються сосни і прозоре чисте море. Місця в затінку сосен вистачить всім, неймовірне естетичне задоволення від споглядання навколишніх гір. Сніданки і вечері в готелі Bluesun Marina дуже смачні та різноманітні. Ми відвідали острова Хвар і Брач на кораблику, купалися на відомій косі Золотий ріг, пообідали смаженою на грилі скумбрією, випили вина. На екскурсії було достатньо часу на прогулянку і купання. Кораблик сучасний з трьома поверхами, можна обрати місце за своїм смаком. Після морського відпочинку ми поїхали до озер, перед екскурсією зупинились в затишному готелі з невеликою річкою, зеленим подвір'ям, дружньою собачкою Міккі, грайливими котиками. Ми завчасно замовили вечерю, скуштувати запашну форель з картоплею і овочами. Бажаючі могли обрати курку або чивапчічі. Плитвицькі озера були моєю давньою мрією, трохи не вистачило часу насолодитись красою, побачила багато привабливих стежинок, які не входили до нашого маршруту, сподіваюсь повернутись знову і пройти всі шляхи! Велика подяка нашому гіду Поліні! Уважна, турботлива, цікава людина. Поліна давала нам корисні поради впродовж всієї подорожі (які сувеніри придбати, які смаколики, вино, настоянки, які речі варто брати з собою, які краще залишити в автобусі), ми разом вивчали хорватську мову, також гід підібрала цікаві актуальні відео про місця які ми відвідали. Поліна детально і завчасно описувала наші дії перед заселенням в готелі, перед екскурсіями, проговорювала таймінг, тому все проходило швидко і гладко. Дякую за комфортну і цікаву подорож і незабутні враження!

Опубликовано Олег - 29.08.2023

Хорватське узбережжя і Плитвицькі озера - це рай на землі. Це треба обов'язково побачити. Дуже дякую за казковий відпочинок у Брелі гіду Поліні і Феєрії. Готель в Брелі прекрасний. Сервіс Феєрії на висоті. Я дуже вдячна. До нових зустрічей!)

Опубликовано Анна Трусова - 23.08.2023

Велика вдячність гіду Олені Єлізаровій/ тур 12 - 22.08.2023. Інсайтне поєднання розкішної Хорватії, смарагдової краси моря, гостинності Брели, смачнючих рибних страв та + феєричної Олени, яка опікується кожним, створюючи з групи різноманітних людей "коло друзів".

Опубликовано Наталя - 01.08.2023

Надзвичайно релаксуюча, чудова подорож до Хорватії. Головна мета - відпочинок на морі реалізована на 100 відсотків. Море супер! Чиста бірюзова водичка, тінь під реліктовими соснами, гірське повітря, затишний пляж. Дорога необтяжлива, екскурсії з Оленою Єлізаровою просто казка. Відвідала Дубровник та Плитвицькі озера. Дуже домашне розташування в будиночках на Плитвицьких озерах. Все організовано на вищому рівні. Гід Олена просто супер професіонал, дякую за чудовий відпочинок.

Опубликовано Наталя - 26.07.2023

Дякую за приємний відпочинок в чудовому місці! Неймовірне море, цікаві екскурсії, класний гід Поліна Андрієнко, спокійний і впевнений водій! Все, що треба для гарної подорожі і відпочинку!😁👍👏

Опубликовано Олександра - 22.07.2023

Цього року ми потрапили в дивовижний тур по Хорватії-перлиною якого є Макарська Рівʼєра, місто Брела! Хорватія-надзвичайно гарна та екологічна країна! Неймовірні бухти з краєвидом моря та гір захоплюють дух та не залишать байдужим нікого! Їхати досить довго, дорога досить важка, але автобус комфортабельний, з кордіционером та комфортом, є технічні зупинки. Дуже комфортний готель Marina! Просторі та гарні номери, дуже смачно годують. Єдине, що якщо хочете номер з видом на море, то це тільки як випаде карта вдачі. Бо розселяють в шахматному порядку! Номери всі забиті. Проте, нам це не зіпсувало наш чудовий відпочинок. Гарна і прозора, тепла вода-навіть у 6.00 ранку та ввечері! Ми купались у 21.00, так гарно. Дуже неймовірні краєвиди, можно подивитись на захід сонця, послухати чудових цикад, прогулятися вдовж інших готелей та віл-усюди неймовірні сосни, гори, море! Дуже гарно! Мали можливість відвідати чудове місто Спліт, де є античний палац римського імператора Діоклетіана та дивовижне місто Трогір, де ми відвідали Кафедральний собор Святого Лаврентія, дзвіниця якого видно з будь якої частини міста! Гарні яхти, на яких можно зробити морську прогулянку та помилувати бухтами та обривами! Хорвати -дуже привітливі та доброзичливі! Дякую Феерії за організацію туру! Дякуємо особисто чудовому гіду Поліні Андрієнко, яка вирішувала всі наші питання (а в нас їх було багато😂), допомагала кожному, щоб відпочинок був комфортним та чудовим! Організувала неймовірні екскурсії! Особисто я вперше відствяткула день народження в самому серці Брели-і це найкраще день Народження на морі! Дякуємо за цей неймовірний тур! Бажаю всім мирного неба! Та більше мандрувати!!!

Шановна Олександро, щиро дякуємо за такий змістовний коментар та позитивну оцінку нашого туру! Ваш досвід дуже корисний тим, хто ще тільки обирає Макарську для свого відпочинку! Бажаємо Вам зустрічати свої подальші Дні народження в наших феєричних турах до самих красивих куточків світу!

Опубликовано Наталія - 22.07.2023

Чудовий відпочинок! Лагідне море, красиві краєвиди, все просто супер! Чудовий гід Поліна Андрієнко: уважна, відповідальна, реагувала на всі побажання і потреби туристів, іноді робила неможливе. Трогір - маленька Венеція - роздинка туру. Незабутній відпочинок. Дякую усім організаторам цього туру!

Щиро дякуємо, Наталю, за відгук, за те, що відпочиваєте з Феєрією, за незмінний позитив, доброзичливість, за те, що покохали Хорватію, ласкаво просимо в інші наші феєричні тури!

Щиро дякуємо, Наталю, за відгук, за те, що відпочиваєте з Феєрією, за незмінний позитив, доброзичливість, за те, що покохали Хорватію, ласкаво просимо в інші наші феєричні тури!

Опубликовано Наталія - 22.07.2023

Чудовий відпочинок! Лагідне море, красиві краєвиди, все просто супер! Чудовий гід Поліна Андрієнко: уважна, відповідальна, реагувала на всі побажання і потреби туристів, іноді робила неможливе. Трогір - маленька Венеція - роздинка туру. Незабутній відпочинок. Дякую усім організаторам цього туру!

Опубликовано sveta - 05.07.2023

 (Інна):

Дякую за чудову відпустку! В захваті від Хорватії! Вдячна «Феєрії» за ретельно організований тур, готелі, харчування, цікаві екскурсії, море позитивних емоцій та вражень!

Окрема величезна подяка Оленці, яка щиро огортала турботою і увагою! Профі! Дяка чудовому віртуозу-водію!

Дякую всім! Миру, здоровʼя та багато цікавих подорожей!

Опубликовано sveta - 05.07.2023

(Лариса):

Уклінно дякуємо Вам, Олено, і Феєрії за професійну організацію  відпочинку! Все бездоганно! Перемоги нам та здоровʼя! А далі буде!

(Лідія Ковальова):

Щиро дякуємо за цікаву подорож, за професіоналізм, любов до подорожей, відповідальність за кожного! Бажаємо МИРУ та душевного спокою!!!

Опубликовано sveta - 05.07.2023

(Тетяна):

Дякуємо за відпочинок, Брела - то кайф ,море, пляжі, отель супер як для 3*!

Леночка, гід від Фієрії,просто фанат Хорватії! Дуже уважна, людяна, професійна! Подяка їй особлива!

Сподобався отель біля Плитвицьких озер. Дякуємо Фієрії!

Опубликовано sveta - 05.07.2023

(Тетяна Валянська):

От і завершилася неймовірна та незабутня відпустка в одну з найкрасивіших країн світу - Хорватію!! Ми з чоловіком вдячні за гарно організований тур, хороші готелі, харчування, організаційну підтримку та трансфер! Ми були дуже щасливі та сумуємо за тим, що відпочинок закінчився!!

Усім туристам, організаторам та нашому гіду Олені, бажаю міцного здоровʼя, радості від життя та перемоги і миру Україні, аби ми усі могли подорожувати та бути щасливими !!

Феєрія як завжди дарує радість, будемо неодмінно до вас звертатися !!

Опубликовано Олена - 27.06.2023

Доброго дня.Тур Макарська Рівьеоа. Яка вартість додаткових екскурсій та вхідних квіткив? З повагою. Олена

Опубликовано Елена - 05.10.2022

Можно много писать о красоте Хорватии🖋 Но никакое описание и красивые эпитеты не передадут той существующей красоты которую стоит увидеть 🔍в живую. Одним словом прекрасная страна и must have к посещению.🧰 Но мне бы хотелось сказать не о стране, а о профессиональной организациями тура Феерии. Я Незнаю получится ли у меня подобрать то количество позитивных прилагательных что бы описать как работает эта компания. Одним словом -ЛУЧШИЕ!🥇 Гид Кристина 🏆лучезарная, умная, корректная, всегда на позитиве. С лёгкостью и непринуждённо справлялась со всеми задачами и сложностями. После такого гида другого уже и не хочется. Respect Кристина. Отдельная благодарность водителям🏅🏅 которые с нами были в туре. Высший level профессионализма и человеческих качеств. Каждый в группе восхищался как эти ребята делают невозможное возможным. Благодарю каждого Мое сердце с вами 💛💙

Опубликовано Вікторія - 29.09.2022

У цьому турі я вже була в 2019 році, і захотілося повторити!) Сподобалося поєднання пляжного відпочинку, незрівнянної природи та цікавих екскурсій. Відпочинком дуже задоволена! Все пройшло легко та кайфово. Прекрасна локація, професійні водії. А гідом Христиною Михальчук – ми всі зачаровані! Було дуже легко, цікаво та приємно) Її запальне Ю-ху, назавжди залишиться в пам'яті, пишу та посміхаюся))) Однозначно рекомендую цей тур, гіда і в цілому Феєрію!!! Дякую від щирого серця!

Опубликовано МАРІЯ - 05.09.2020

Хорватія (22.08.2020 -04.09.2020) Це чудовий відпочинок. Наш гід- Олександр Романенко - Людина, яка створила нам неймовірний настрій, людина, яка вирішувала 2 тижні всі наші забаганки, це фахівець, володіючий потужним пластом цікавої інформації. ДЯКУЄМО, ОЛЕКСАНДРЕ. Вже не вперше мандруємо з Феєрією і добре пам'ятаємо всіх наших гідів: Олександр ТРЕТЯК, Олександр ЦЕГЕЛЬНИК, Володя КАТКОВ і, звісно, Олександр РОМАНЕНКО. Ви всі чудові. Олександре ЗАХАРЕНКО - ДЯКУЄМО вам, що ви забезпечуєте нас комфортом, настроєм, відкриваєте для нас світ і оточені таким чудовим колективом. Ці хлопці можуть вирішити всі питання. ДЯКУЮ.

Опубликовано Елена - 04.09.2019

Ездили в тур по Хорватии с 15.08.19 по 27.08.19 Отдохнули от души, тур организован до мельчайших деталей. Отдельная благодарность гиду Елизаровой Елене и водителям за профессионализм, душевность, человечность по отношению к группе- поездка удалась на УРА! Я очень надеюсь, что это не последняя поездка с Феерией!

Опубликовано Светлана - 19.08.2019

Были в туре с 18.07 по 30.07 2019 с гидом Елизаровой Еленой. Настолько все продумано и организовано! Елена очень любит свою работу и находит подход и внимание к каждому туристу. А свою любовь к Хорватии передала каждому из нас. Очень надеюсь,что и на следующий год мы с Феерией повторим наш отдых в Макарске.

Опубликовано Алена Чуева - 06.08.2019

Получили огромное удовольствие от тура. Грамотно построена программа. Хоть и автобус, но не так утомительно, как можно себе представить. А всё почему? А благодаря великолепному гиду Александру Цегельник. Этот человек настолько может организовать отдых туриста, что мы находились в настоящеей сказке. Ни одного прокола, интересные рассказы, а вечером песни под гитару. Спасибо вам огромное! Вы лучшие! 😘

Опубликовано Алла - 05.08.2019

Ще в дорозі додому, але хочеться поділитися враженнями від феєрівського туру в Макарська, Хорватія. Відпочинок на морі поєднався з цікавими екскурсіями. Шикарні пейзажі Андріатики, древні міста Спліт та Дубровнік. Але особливо будуть згадуватися шалені танці на кораблі Каліпсо і душевні пісні під супровід гітари вечорами на березі моря. Велике ДЯКУЮ нашому гіду Олександру Цегельнику за чудову організацію поїздки, за цікаві розповіді, за людяність, душевність, за підтримку відчуття свята!

Опубликовано Гость - 25.07.2019

Хочу подякувати Феєрії за чудовий екскурсійний тур з відпочинком на морі. Макарська - чарівне містечко затиснуте між горами і морем, що потопає у хвойному лісі. Готель Рів'єра (чому лише 2*??) розташованій на затишній околиці (лише 1,5 км до старого міста і порту), над морем у оливковій рощі. Територія та пляж дуже охайні, персонал гостинний. Чудові сніданки, вечері з основною стравою (що замовляють на вибір з 4х) та напоями, а рибацька вечірка - то щось неймовірне! Дякую нашій маленькій але дуже зібраній групі досвідчених туристів: в нас відбулися всі факультативні екскурсії і все дуже чітко, злагоджено та вчасно! Дуже сподобались і Загреб, і Дубровник, і Трогір; морска прогулянка та обід у горах були дуже атмосферими; природа парків Крка та Плітвіцькі озера - вражаюча. Особлива подяка та шана нашому гіду Олександру Цегельнику - це справжній професіонал, ще й закоханий у свою справу. А співає як соловейко! :) З нетерпінням чекаємо нових феєричних турів!

Опубликовано Юлія Василівна - 23.07.2019

Щойно 23 липня повернулась з туру. Все було чудово, починаючи від спілкувавання із Юлією Дворак і, ЗВИЧАЙНО (!!), знайомством з суперпрофесіоналом та пошановувачем своєї роботи Цегельником Олександром. Все пройшло на вищому рівні - виконання усіх пунктів програми, доступне розяснення будь-яких моментів, які можуть трапитись у чужій країні, оперативне реагування на запитання та прохання. Це неймовірно, але склалось враження, що навіть час потрапляння на кордон і тривалість його проходження також підвласні Олександру. Такого швидкого проходження процедур на кордоні я ще не мала, хоча подорожую тривалий час. Була єдина незначна неприємність - одна неврівноважена особа (на імя Олена) постійно старалась зіпсувати настрій як керівнику групи, так і усім туристам. Однак, у цьому випадку і Олександр і група вели себе пристойно, зважаючи на явні пролеми із психічним здоровям туристки. Ще раз дякую колективу Феєрії за продуманий тур, хорошу організацію, уважне ставлення до туристів. А Олександра прошу вибачити і забути про всі негаразди та погані слова, які йому прийшлось вислухати від Олени. Адже нас, хороших людей, було набагато більше. Ви - КРАЩИЙ !!!!

Опубликовано елена - 07.07.2019

тур ВЕЛИКОЛЕПНЫЙ! остались очень довольны. Хорватия- красивейшая страна. Все было организовано прекрасно! Отдельное спасибо Леночке Елизаровой. Прекрасный гид! Много видавший, много знающий, внимательный и прекрасный человек!

Опубликовано Любовь - 25.06.2019

Тур для непритязательных туристов. Но цена-качество соответствует.

Агентства туристичної компанії "Феєрія" в містах України:

Феєрія Мандрів, Бассейная

Город:
Киев
Адрес:
ул. Бассейная, 5-А, оф. 9

Феєрія Мандрів, Левобережная

Город:
Киев
Адрес:
ул. Е. Сверстюка 21, оф. 79, 7 этаж, ст. м. Левобережная

Феєрія Мандрів, Он-лайн

Город:
Киев
Адрес:
Онлайн

Феєрія Мандрів, Нивки

Город:
Киев
Адрес:
г. Киев, пр-т Победы, 71-A (Работаем он-лайн, или по предварительной договоренности о встрече)

Феєрія мандрів, Одесса

Город:
Одесса
Адрес:
Приморский бульвар, 11 (Отель Лондонская, Главный вход, 3 этаж)

Феєрія Мандрів, Львовская площадь

Город:
Киев
Адрес:
ул. Ярославов Вал 33-Б, оф.3

Феєрія Мандрів, Харьков

Город:
Харьков
Адрес:
ул. Алчевских (Артема), 2, оф. 2-6

Феєрія Мандрів, Львов

Город:
Львов
Адрес:
ул.Томашевского, 4

Феєрія Мандрів, Олимпийская

Город:
Киев
Адрес:
ул. Антоновича, 12-Б (ст. м. Олимпийская, cт. м. пл. Льва Толстого)

Феєрія Мандрів, Запорожье

Город:
Запорожье
Адрес:
69006, Проспект Металлургов 12-а, офис №1

Феєрія Мандрів, Винница

Город:
Винница
Адрес:
ТСК "Магигранд", пр. Юности, 43а

Феєрія мандрів, Черкассы

Город:
Черкассы
Адрес:
ул. О. Дашкевича, 19

Вартість туру на дати 17.06, 24.06, 26.08, 02.09, 09.09 - від 799 євро (1/2 DBL, ВВ)

Вартість туру на дати 01.07, 08.07, 15.07, 22.07, 29.07, 05.08, 12.08, 19.08 - від 949 євро (1/2 DBL, ВВ)

Без бронювання готелю на морі (доїзд до Брели, екскурсійна програма по маршруту, три транзитні ночі):

399 євро - 1/2 twn, ВВ/один заїзд
449 євро - 1/2 twn, ВВ/два заїзди
499 євро - 1/2 twn, ВВ/три заїзди

459 євро - sngl, ВВ/один заїзд
506 євро - sngl, ВВ/два заїзди
559 євро - sngl, ВВ/три заїзди

СПО по доїзду на тур з 05.08 - 250 євро/особа

Детальніше інформацію про всі ціни / готелі / дати / наявність номерів / варіанти розміщення дивіться в нашому онлайн-підборі

Базовий готель Bluesun Hotel Marina 3*. Брела, харчування: сніданки (ВВ), або сніданок+вечеря (НВ)

Дополнительная информация

Ви можете продовжити свій відпочинок у Брелі ще на тиждень, або більше (під дати виїздів)

Детальніше інформацію про всі ціни / готелі / дати / наявність номерів / варіанти розміщення дивіться в нашому онлайн-підборі

Контакты менеджеров

  • Имя: Марина Молога
  • Должность: Менеджер
  • Телефон: 044-237-12-01
  • Вн. номер: 131
  • e-mail: [email protected]
  • Имя: Татьяна Жарова
  • Должность: Менеджер
  • Телефон: 0-800-60-44-39
  • Вн. номер: 102
  • e-mail: [email protected]