Категорія
Розповіді про мандри

Ви звикли, що відпочинок у Єгипті – це величезна кількість туристів, шум, дискотеки і нескінченний all inclusive? Ми покажемо Вам зовсім інший відпочинок із тихими, спокійними вечорами в компанії європейців. Величезна різноманітність морських мешканців, живі корали і затишні готелі курорту. Сьогодні ми відповімо на найпоширеніші запитання про Марса-Алам!

Почему Марса-Алам - это лучшее, что может предложить Египет
Почему Марса-Алам - это лучшее, что может предложить Египет
Почему Марса-Алам - это лучшее, что может предложить Египет
Почему Марса-Алам - это лучшее, что может предложить Египет

Надійний захист від вітру

Більшість готелів Марса-Алама мають власні бухти, які захищають комплекси від зимових вітрів, що приходять з моря. Завдяки такому розміщенню готель надійно захищений від пилових бур. Тому Вам буде комфортно відпочивати на території готелю цілий рік.

Чудово підходить для відпочинку всією сім'єю

Відпочинок у Марса-Аламі з дітьми – це задоволення! Адже майже в кожному готелі є піщаний пляж із пологим входом у море, який ідеально підходить для малюків. Для більш дорослих відпочивальників побудовано надійні понтони (не надувні, як у Хургаді). І ось тут починається найцікавіше! Не виїжджаючи з готелю, з понтона Ви можете спостерігати, як пропливають повз дельфіни, помилуватися черепахами, величезною кількістю великих і дрібних риб і, звичайно ж, побачити живі величезні корали, яких уже не зустріти поруч із береговою лінією в Шарм-ель-Шейху і Хургаді.

Нові готельні комплекси

Марса-Алам є молодим курортом (з 2001 року), але він дуже активно розвивається! Тому тут Ви не знайдете жодного старого й обшарпаного готелю. Персонал дуже привітний до своїх гостей, харчування різноманітне. А Вашими сусідами будуть європейці (німці, чехи, бельгійці, італійці) адже це їхній найулюбленіший курорт Єгипту. Росіян – немає, українських туристів мало. Усі готелі працюють на базі харчування "все включено". У багатьох готельних комплексах є дитячі та дорослі басейни, гірки.

Відпочинок на курорті підійде тим, хто втомився від метушні і готовий насолодитися тишею та багатим підводним світом. Занудьгували від теплого сонця та шуму хвиль? Тоді вирушайте разом із нами на відпочинок у Марса-Алам, виліт щонеділі!

Незаймана природа і коралові рифи

Якщо Ви рішуче налаштовані побачити всю красу Червоного моря, Марса-Алам – це саме те місце. Курорт пропонує найкраще підводне плавання на Червоному морі. Морське життя курорту дивовижне, адже місця занурення все ще незіпсовані. Тут комфортно пірнати цілий рік. Приблизно у квітні і травні видимість іноді зменшується через планктон, але саме це приваблює китових акул!

Завдяки унікальному рельєфу дна температура води не опускається нижче 24° C.

Куди поїхати на екскурсії і що подивитися?

В Асуан (найбільш південне місто Єгипту, розташоване на березі Нілу) і Філи (острів посеред Нілу, на якому, за давньоєгипетським повір'ями, було поховано Бога Осіріса) можна дістатися тільки з Марса-Алама.

Також у Вас буде можливість відправитися на круїз по Нілу, відвідати перлину Єгипту – Луксор, покататися на квадроциклах уздовж узбережжя, скуштувати справжню вечерю бедуїнів, відвідати порт Галиб і багато іншого.

Переліт прямий?

Феєрія літає щонеділі з Києва. Прямий переліт КиївМарса-АламКиїв. Усього 3 год 45 хв триває переліт, 30 хвилин трансферу до готелю – і на Вас чекають 8 незабутніх днів відпочинку на Червоному морі. На борту Вам запропонують чай, каву і легкий перекус.

Ви давно планували відпочинок усією сім'єю, але ніяк не наважувалися замовити тур? Досить відкладати подорож, адже саме зараз ми можемо запропонувати Вам найвигідніші ціни на відпочинок у Марса-Аламі!

Відноситься до країни

Додати новий коментар

comment