Категорія
Розповіді про мандри

У 2018 році Латвія відмічає 100 років своєї незалежності. І ця дата проходить червоною ниточкою на кожному святі протягом усього року. Новий рік – не виключення. Латвійців та гостей країни чекає неймовірне шоу з салютами та багато приємних сюрпризів. Феєрія пропонує своїм туристам відвідати Латвію та приєднатись до святкування!

З нагоди ювілею в столиці проходять різні заходи, на які чекають рижан і гостей столиці - від найменших до ровесників держави. Концерти, виставки, інсталяції, екскурсії, захоплюючі проекти і творчі майстерні - це лише частина святкової програми, яка триває цілий 2018 рік.

Наприклад, художній об'єкт середовища Goda vārti, розташований на перехресті бульвару Брівібас і вулиці Елізабетес - подарунок Риги до сторічного ювілею Латвії. Він створений як віртуальний пам'ятник - повідомлення епохам, людям, відчуттям, подіям та історії. Об'єкт має концептуально нове оформлення, яке за допомогою сучасних технологій дозволяє регулярно змінювати зміст пам'ятника. Об'єкт середовища за змістом відображає найважливіші події століття. Візуальний зміст воріт змінюється постійно, щомісяця - нова історія. Не прогавте нагоду, у вас лишився грудень!

На вас чекають тематичні святкові об'єкти великого формату. Наприклад, фотовиставка «Вулиця Брівібас сьогодні і 100 років тому», як зв'язок між ретроспективою та сучасним мистецтвом, одночасно показує фотопроекції різних місць на вулиці Брівібас - одну 100 років тому, а іншу в 2017-2018 роках. Вулиця Брівібас є головною вулицею Риги, її довжина становить понад 12 км і простягається від пам'ятника Свободи до Берги. Вулиця з різними назвами з'явилася вже в 15 столітті і, повільно зливаючись з древнім торговим маршрутом у Відземе і Псков, стала такою, якою вона є сьогодні.

Це лише невеликий шматочок того, як Латвія відмічає своє 100-річчя. Феєрія пропонує вам з цієї нагоди морський круїз Балтійським морем!

Чудова святкова вечірка, чарівні шоу-вистави, танці у супроводі живої музики та дискотека з найкращими діджеями, а також велика святкова лотерея з неймовірною кількістю сюрпризів.

Вас чекають захоплюючі прогулянки старим містом Риги, яке занесене до списку Всесвітньої культурної спадщини ЮНЕСКО. В Юрмалі ви відчуєте свіжість Балтійського бризу та зможете придбати на пам'ять шматочок «сонячного каменю» - магічного бурштину. А мрійлива Сігулда здивує вас своїм знаменитим Турайдським замком.

І найбільш приємна частина туру з Феєрією - відпочинок у найвідомішому SPA-центрі Юрмали. Встигніть придбати тур за привабливою ціною!

Відноситься до країни

Додати новий коментар

comment