Категорія
Розповіді про мандри

Мандрівка до Азії – це незабутні враження, які ви можете розділити з «Феєрією». В такій великій країні як Китай безліч пам’яток, які обов’язково варто побачити. І здається, що це неможливо за одну поїзду.  Але «Феєрія» робить для своїх туристів такі програми, які дозволяють познайомитись з країною на 100 відсотків. А для початку ми зацікавимо вас сімома «чудесами» Китаю:

Велика китайська стіна – одна з головних пам’яток древності, яка збереглась до нашого часу. Споруда протяжністю близько 9000 км, товщина стін якого становить 5-8 метрів, а висота - в середньому 6-7 метрів була творінням людських рук. На всіх без винятку  ділянках стіни туристи мають можливість спостерігати чудові краєвиди. Велика китайська стіна є одним з китайських об'єктів світової спадщини ЮНЕСКО.

Теракотова армія – прийнята назва поховань статуй 8000 китайських воїнів і їх коней біля мавзолею імператора Цинь Шихуанді в Сіані. Коли дивишся на цю «глиняну» армію, здається воїни зараз оживуть. А все через те, що кожна фігура 2 метри заввишки має своє неповторне обличчя. Людські риси, зображені на глині, - різні.

Храм Неба – храмово-монастирський комплекс в центральному Пекіні, до складу якого входить єдиний храм круглої форми в місті - Храм Врожаю. Він занесений ЮНЕСКО в список всесвітньої спадщини людства. Сторіччя тому кожного року в день зимового сонцестояння (22 грудня) в Храм Неба приходив імператор, щоб помолитися Небу і попросити у нього хорошого врожаю. Колись ця територія була недоступною звичайним людям, а зараз туристи та місцеві жителі вільно тут гуляють.

Цзинь Мао – один з найвищих хмарочосів Азії(420 метрів), який являється візитівкою Шанхаю. Це символ сучасного Китаю, з якого відкривається неймовірний пейзаж. Це дійсно красива споруда, що нагадує піднесений догори паросток бамбука або ж старі китайські пагоди.

Парк Бейхай – імператорський парк в Пекіні пейзажі та споруди якого втілюють чудовий архітектурний стиль і унікальне мистецтво створення китайського традиційного саду - справжній шедевр ландшафтного дизайну.

Тайшань – гора в китайській провінції Шаньдун, її висота сягає 1545 м. Гора має велику культурну та історичну значимість і входить в число п'яти священних гір даосизму. Традиційно гора вважалася місцем проживання даоських святих і безсмертних. Гора має довгу історію і знаходиться в центрі китайських міфологічних вірувань. Це найвища точка у східному Китаї і на Сході вважали, що це місце де небо з’єднується з землею.

Чжанцзяцзе – перший Національний лісний парк Китаю. Туристів сюди притягують кварцитові скелі висотою 800 метрів. Найвищі піки масиву Улін'юань досягають трьох кілометрів. Гірські вершини вкриті густими кронами дерев, вік багатьох з яких налічує не одне століття. Відвідавши Чжанцзяцзе, ви відчуєте себе одним із жителів Пандори з фантастичного фільму «Аватар».

Відправляйтесь у тур до Китаю з «Феєрією» та побачите казку на яву.

Відноситься до країни

Додати новий коментар

comment

Надіслав: 0983699078, дата: 11.09.2022

Про рим 😀😉😙😁😀😀😉😉😙😙😙😙