Категорія
Розповіді про мандри

Швейцарія славиться своїми невимовними краєвидами, унікальними сирами, точними годинниками, надійними банками і дуже смачним шоколадом. Щодо останнього, то поціновувачі солодкого готові «душу продати» за плитку справжнього швейцарського смаколика.

Воно й не дивно, бо популярність цих ласощів не знає меж. Високі стандарти виробництва і винятково натуральні інгредієнти зробили швейцарський шоколад справді еталонним. Його міжнародна репутація залишається незаплямованою десятки років поспіль.

Виробники швейцарського шоколаду тримають рецепти у секреті та все ж допускають на виробництво відвідувачів. Одна із таких фабрик – «Дім Кайє».

Дім Кайє. Подорож до солодкого царства
Дім Кайє. Подорож до солодкого царства
Дім Кайє. Подорож до солодкого царства
Дім Кайє. Подорож до солодкого царства

«Дім Кайє» вважається однією з найстаріших, діючих нині, шоколадних фабрик Швейцарії. Відвідувачів тут приймають особливо радо. Знайомство з історією шоколаду та процесом виробництва починається зі яскравого аудіо-візуального шоу. Під час якого розповідають про появу какао у Європі і як з нього почали виготовляти шоколад.

"Вишенька на торті" – це лінія виробництва шоколадних цукерок. За цим магічним процесом, перетворення шоколадної маси на смакоту з різними начинками, охоче спостерігають як діти, так і дорослі. Споглядання такої «магії» стирає будь-які вікові межі. Після – усі відвідувачі куштують різноманітні шоколадні ласощі. Інакше не могло й бути :)

Також під час екскурсії  туристам розповідають історію самої фабрики «Дім Кайє». Бренд бере свій початок ще у далекому 1819 році. Уявіть, протягом двох сотень років тут виготовляють ласощі безупину.

З чого все почалося. Власник фабрики Франсуа-Луї Кайє після подорожі Північною Італією і знайомства з тамтешніми майстрами-шоколатьє вирішив на шоколадну справу покласти все своє життя. Згодом його зусилля продовжили нащадки і так до сьогодні. І кажуть, що крізь роки основні цінності бренду залишилися незмінними. 

Одна із них – що з часів самого заснування компанії для виробництва шоколаду використовують винятково свіже молоко, що дають корови, які випасаються на екологічно чистих альпійських луках, і тварини споживають винятково органічну їжу і питво. 

Тому коли попрямуєте до Швейцарії з Феєрією – обов’язково відвідайте «Дім Кайє». Історія і процес виробництва шоколаду вас однозначно зацікавить, а смачні гостинці, якими частують відвідувачів, обов'язково смакуватимуть  якнайкраще.

Відноситься до країни

Додати новий коментар

comment