Дон Корлеоне українського маркетингу запрошує Вас у незабутню пригоду до весняної Італії!
Усього 4 дні у квітні, за які Ви зможете дізнатися про парадокси споживчого мислення і специфіку продажів непростим клієнтам, а також подивитися на приголомшливу весняну Італію – Мілан, Падую, легендарні Венецію та Верону – у супроводі легенди українського маркетингу і феєричних гідів!
Зустріч в аеропорту "Бориспіль" з представником Феєрії. Виліт до Мілана (а/к МАУ).
Приліт у Мілан о 12:30. Трансфер у готель.
Вільний час у Мілані.
15:00 – 19:00 (конференц-зал готелю) – кава-брейк та семінар з маркетингу від Дмитра Розенфельда. Практичний курс для розумної та професійної аудиторії.
Дмитро Розенфельд – один з кращих маркетологів України, висококласний фахівець з презентацій, визнаний майстер публічних виступів. Його виступи завжди наповнені дивовижною сумішшю унікальних практичних знань і сильної експресії.
«Золотий спікер України та СНД» 2016 року. Голова і член журі: КМФР, EFFIE AWARDS, «Бренд Року». Викладач бізнес-школи «МІМ-Київ».
З 1998 року – начальник маркетингової служби телеканалу «СТБ».
З 2006 року – віце-президент з маркетингу НТУ.
У 2008-му запрошений на посаду заступника гендиректора "РБК Україна".
З 2010 року – проводить маркетингові компанії українського та міжнародного бізнесу + політичний маркетинг.
У 2013-му заснував закрите маркетингове агентство ROZENFELDOFFICE, що спеціалізується на Intelligent marketing і продажах на складних конкурентних ринках.
Вечеря в ресторані (оплачується додатково).
Ніч у Мілані.
Сніданок у готелі. Вільний час у Мілані.
10:00 – 14:00 – конференц-зал, семінар з маркетингу.
У другій половині дня – оглядова екскурсія по Мілану.
Мілан – діловий і економічний центр Італії, світова столиця моди й дизайну. Це стародавнє місто може похвалитися безліччю архітектурних пам'яток, творів мистецтва та величезною кількістю затишних кафе. Ви побачите Кафедральний собор Санта-Марія-Нашенте, а також такі дивовижні споруди, як замок Сфорцеско, театр Ла Скала, Тріумфальну арку й інші визначні пам'ятки.
Кафедральний собор Санта-Марія-Нашенте – всесвітньо відома, п'ята за величиною церква у світі. Вона розташована в центрі Мілана і є його символом. Це пізньоготична будівля, яку прикрашають безліч шпилів і скульптур, мармурових гострокінцевих башточок і колон, з'єднаних великою кількістю опор. Будівництво собору розпочалося в 1386 році, але повністю побудувати його вдалося лише в 1965 році.
Повернення в готель.
Ви можете продовжити спілкування за вечерею, замовивши столик у барі на даху готелю і милуючись панорамою вечірнього Мілана (за додаткову плату).
Ніч у Мілані.
Сніданок у готелі.
Переїзд на комфортабельному автобусі до Венеції.
По дорозі – оглядова екскурсія по Вероні.
Верону можна сміливо називати містом любові та романтики. У цьому, звичайно ж, заслуга Шекспіра, який поселив тут Ромео і Джульєтту, однак романтики з'їжджаються сюди не тільки для того, щоб на власні очі побачити, де розвивалася відома всьому світу історія кохання, але і щоб помилуватися дивовижними пейзажами й архітектурою.
Ви побачите замок-фортецю сильних середньовічних правителів Скаліджерів і фамільні готичні склепи, знамениту Арена ді Верона, де за часів Римської імперії проходили гладіаторські бої, а зараз відбуваються чудові оперні спектаклі, і, можливо, навіть заглянете у дворик Джульєтти.
Переїзд до Венеції. Оглядова екскурсія по місту.
Венеція – найдивовижніше і найзнаменитіше місто в світі, яке часто порівнюють зі скринькою, наповненою коштовностями. Величні і прекрасні палаци утворюють химерний і таємничий світ, де відчужена витонченість готики співіснує з пишною розкішшю бароко. Всюди чутно плескіт води, і головним транспортом є водні трамваї та гондоли, а шедеври середньовічної архітектури відбиваються у водній гладіні. Ви побачите основні визначні пам'ятки: площу і собор Святого Марка, палац Дожів, Годинникову вежу, міст Ріальто.
Собор Святого Марка, один із кращих зразків візантійського стилю, вважається символом міста і є частиною архітектурного ансамблю площі Сан-Марко. У соборі міститься безліч цінних предметів мистецтва, вивезених з Константинополя під час хрестових походів. У 1987 році собор увійшов до числа об'єктів Всесвітньої спадщини ЮНЕСКО.
Для охочих – катання на гондолах (за додаткову плату).
Заселення в готель у районі Венеції. Ночівля.
Сніданок у готелі. Виселення.
Переїзд до Падуї. Оглядова екскурсія по місту.
Падуя – місто трьох «без»: місто галявини без трави, святого без імені, кафе без дверей! Падую, засновану троянцями, можна вважати благословенним містом, у якого цілих чотири святих покровителя. Падуя – один із найдавніших наукових і культурних центрів Європи. Падуанський університет було засновано в 1222 році. У ньому викладали такі світила, як Везалій, Галілей, Петрарка.
Ви побачите найбільшу в Європі мальовничу площу Прато делла Валле, Базиліку «Святого» – місце поклоніння найважливішому францисканському проповіднику Святому Антонію; гробницю Антенора – легендарного троянця, засновника міста; Палац Ка Доро (Золотий палац) Падуї; Університет Падуї, заснований у 1222 році; Кафе Педрокки (кафе без дверей), відкрите в 1831 році, яке стало улюбленим місцем падуанських інтелектуалів; площу Фруктів, площу Панів; Венеціанську Годинникову вежу з 11 знаками зодіаку 14 століття.
Переїзд у Болонью. Оглядова екскурсія.
Болонья – це місто, кажучи про яке доводиться постійно вживати префікс «най»: найстаріший у Європі, заснований ще в 1088 році, університет (ректором котрого в XV столітті був українець Юрій Дрогобич), найграндіозніший ансамбль готичних церков, одна з найбагатших італійських галерей – Національна пінакотека, де зберігаються шедеври Джотто, Рафаеля, Гвідо Рені, Аннібале Каррачі... і найсмачніша в Італії кухня, знайомитися з особливостями якої Ви можете почати відразу після оглядової екскурсії вічно молодим містом студентів і професури!
Тортеллі, тальятелле, паста болоньєзе, лазанья, чертозіно, мортаделла... Після дня в Болоньї, гастрономічній столиці Італії, Ви будете володіти "кулінарною італійською" на рівні якщо не шеф-кухаря, то однозначно завзятого гурмана. А той, кому пощастить найбільше, не тільки спробує традиційні страви болонської кухні, але й дізнається, як правильно їх готувати, і прикупить дещо з інгредієнтів.
Ніч у Болоньї в готелі.
Сніданок у готелі.
Трансфер до аеропорту Мілана "Мальпенса".
Виліт до Києва (а/к МАУ) о 13:40. Прибуття до Києва о 17:20 (за розкладом).