Категорія
Розповіді про мандри

Хто не мріяв побувати у Парижі? Столиця моди, джерело натхнення для художників та письменників, а ще місто, де казка стає реальністю. Феєрія пропонує долучитися до подорожі через Європу у столицю Франції.

Французька казка, або подорож до Парижа
Французька казка, або подорож до Парижа
Французька казка, або подорож до Парижа
Французька казка, або подорож до Парижа

Монмартр – душа Парижа. В одному районі сконцентрована така кількість пам’яток, що деякі міста можуть навіть позаздрити. Знайомство можна розпочати з Мулен Руж. Знаменитий червоний млин, де з кінця дев'ятнадцятого століття й досі ллється рікою шампанське, а панянки танцюють канкан.

«Вишенькою на торті» вважається Сакре-Кер - найбільший католицький собор, якщо не всієї Європи, то Франції точно. З оглядового майданчика перед собором відкривається чудовий вид на Париж.

Площа Тертр – місце, де ви зустрінете безліч художників, які намалюють вам портрет, якщо тільки побажаєте, а ще вуличних мімів та музикантів.

Стіна кохання: тут «Я люблю тебе» написане більш ніж двомастами мовами світу.

А в кабаре «У жвавого кролика» веселився сам Пікассо зі своїми друзями.

Звісно, з Феєрією вам також вдасться потрапити до Лувру та відвідати Собор Паризької Богоматері, але ми радимо також не забувати про небанальні місця.

Парк Променад Планте: справжнє царство зелені розкинулось від площі Бастилії до кільцевої автодороги Періферік, Паризької окружної дороги. Це оригінальний парк, протяжністю 4,7 км, побудований на місці залишеного залізничного полотна в 1993 році. За легендою цей зелений бульвар був споруджений за натхненням про сади Семіраміди.

Едіт Піаф - не просто велика співачка, вона - справжнє втілення духу Франції. Будинок-музей Едіт-Піаф - це дві кімнати невеликої квартирки, розташованої в житловому будинку на правому березі Сени, які наповнені реліквіями, пов'язаними з різними етапами життя знаменитої співачки: афіші, диски, портрети, аксесуари і навіть знамените чорне плаття.

А якщо ви відправитесь у подорож з дітьми, то неодмінно виділіть цілий день на Діснейленд!

Відноситься до країни

Додати новий коментар

comment