47 359 грн
1095
€EUR
11 днів

Київ - Ізмір - Шіріндже - Кушадаси - Сельчук - Ефес - Бодрум - Мілет - Прієна - Дідім - Памуккале - Бурдур - Салда - Куюджак - Агласун - Сагалассос - Егірдір - Іспарта - Анталія - Київ

Країни:

Опис туру

ВАЖЛИВО! Феєрія дбає про безпеку та зручності для наших туристів, тому ми склали для вас пам'ятку з адресами клінік, де можна здати тест на SARS-CoV 2 за спеціальними цінами, переліком документів, потрібних для авіаподорожі та інформацією щодо перельоту - будь ласка, ознайомтесь: ТУРЕЧЧИНА - ВАЖЛИВА ІНФОРМАЦІЯ (прохання перевіряти можливі оновлення на цій сторінці за декілька днів до дати туру!)

Любі друзі! Цей наш авторський тур для любителів активного відпочинку, для тих, хто прагне побачити щось нове в добре відомій усім Туреччині, для тих, хто любить море, гори, красиву природу і смачну їжу!

За повних 10 днів захоплюючої подорожі ви побачите Ізмір - третє за розміром місто Туреччини, знамениті Ефес і Памуккале, прекрасні озера провінції Бурдур, загублені в горах античні міста, маленькі гірські села з їх традиційним життєвим укладом, спробуєте різні страви турецької кухні, приготовані з екологічно чистих продуктів, місцевий трав'яний чай, мед, вино, кава, солодощі...

І, що важливо, зробите це неспішно, зі смаком, із задоволенням і в супроводі гіда Феєрії!

А ще на вас чекають лавандові поля Іспарти, прекрасні й запашні - в цей час в провінції якраз квітне лаванда - а також численні магазинчики, повні солодощів і парфумерної продукції, до складу яких входить натуральне лавандове й трояндове масло!

Ми відвідаємо тихе курортне містечко Кушадаси з його Голубиним островом, який колись був пристановищем грізного пірата Барбаросси, покатаємося на яхті в Егейському морі в Бодрумі, спробуємо себе у рафтингу, вирушимо на джип-сафарі або прогуляємося пішки в заповідному Кьопрюлю-каньйоні!

Ми подбали про якісний відпочинок і підібрали для вас чудові спа-готелі по всьому маршруту - поруч з термальними джерелами Памуккале і в горах, в яких ви відпочинете душею та тілом після денних подорожей!

І море теж буде! Навіть два: Егейське в Кушадаси і Бодрумі, і Середземне в Анталії, щоб ви змогли вдосталь накупатися і позагоряти!

Тур супроводжує ліцензований місцевий гід і автор туру - гід Феєрії зі знанням турецької мови, Поліна Андрієнко.

Для більш безпечної подорожі в умовах Сovid 19 ми безкоштовно забезпечуємо групу портативними радіосистемами, що дозволяють зберігати дистанцію під час екскурсій.

У вартість входить
Всі внутрішні переїзди в комфортабельному автобусі;
Супровід ліцензованого професійного гіда;
Супровід гіда Феєрії зі знанням турецької мови;
Всі екскурсії за програмою;
Портативні радіосистеми (аудіогід);
Прогулянки на човні;
22
У вартість не входить
Страховка;
Додаткове харчування (вечері) у Бодрумі;
Рафтинг та джип-сафарі;
Політ на повітряній кулі;
22
Чайові водієві і місцевому гідові;
22
Вхідні квитки в музеї.
22
Київ - Ізмір - Шіріндже - Кушадаси - Сельчук - Ефес - Бодрум - Мілет - Прієна - Дідім - Памуккале - Бурдур - Салда - Куюджак - Агласун - Сагалассос - Егірдір - Іспарта - Анталія - Київ
День 1, 19.06
Київ - Ізмір - Шіріндже - Кушадаси

Виліт з Києва о 02:45. Польотні дані:
Міжнародні перельоти
Київ- Ізмір PC1552 19JUN KBP ADB 2:45 5:00
Аланія - Київ PC1749 29JUN GZP KBP 23:35 2:15

Ранній приліт в а / п Ізмір, отримання багажу, зустріч з турецьким ліцензованим гідом, переїзд в місто Ізмір - третє за величиною місто Туреччини з населенням близько 5 млн. осіб.

Там ми поснідаємо, погуляємо по історичному центру і по набережній Кемералти, подивимося на місто з мурів фортеці Кадіфекале, а потім попрямуємо в гірське село Шіріндже. Світову популярність йому приніс відомий американський кіноактор Том Круз, який 21 грудня 2012 року заходився перечекати кінець світу в цьому райському містечку! Всі ці красиві білі будиночки з червоними черепичними дахами - історичні та культурні пам'ятки і знаходяться під охороною держави. Тут ми прогуляємося по вуличках, спробуємо справжньої турецької кави на піску і продегустуємо місцеві вина.

Далі невеликий переїзд на узбережжя Егейського моря, в місто Кушадаси, і розміщення на відпочинок в готелі Аll inclusive Palm Wings Beach Resort & Spa 5*, прямо на морському березі.

День 2, 20.06
Кушадаси - Будинок Діви Марії на Солов'їній горі - Ефес - Сельчук

Після сніданку ми прямуємо на екскурсію в супроводі місцевого ліцензованого гіда: на нас чекає переїзд в місто Сельчук, де ми побачимо кілька найважливіших пам'яток.

Спочатку ми відвідаємо останній притулок матері Ісуса Христа - будиночок Діви Марії, що стоїть в лісі на Солов'їній горі і чудотворне джерело, що б'є поруч з будинком.

Потім вирушимо в одне з найбільш добре збережених античних міст - Ефес, пройдемо по вулиці Куретів, що спускається вниз до древнього берегу моря, яке колись плескалось тут, але пішло вдалину, і побачимо його всесвітньо відому бібліотеку Цельсія, агору і амфітеатр Одеон, лазні і будинки багатих городян. Також по дорозі в Сельчук побачимо те, що залишилося від одного з семи чудес світу - колись величезного храму Артеміди, який не пожалів безжалісний час...

Після обіду оглянемо руїни величної базиліки Святого Іоанна Богослова - свого часу другої за величиною споруди християнського світу після собору Святої Софії в Константинополі, шедевр ісламської архітектури - мечеть Іса-бей і візантійсько-турецьку фортецю на пагорбі Айяcолук.

Увечері повернемося в Кушадаси в готель Аll inclusive Palm Wings Beach Resort & Spa 5*.

День 3, 21.06
Кушадаси - Мілет - Прієна - Дідім - Бодрум

Після сніданку в готелі вирушимо в Бодрум. Його називають найстильнішим і навіть «найбогемнішим» місцем на Егейському морі. Грецькі острови знаходяться поблизу - і це накладає свій відбиток на вигляд курорту з особливою «грецькою» атмосферою, яка проявляється і в архітектурі, і в екскурсіях, і в самій природі. До речі, мало хто знає, що 80% добре збережених античних пам'яток знаходиться не в Греції, а саме на території Туреччини. І майже половина з них - в регіоні Бодрум.

По дорозі відвідаємо Іонічний трикутник: Прієни, який колись був містом з 6000 тисячним населенням, побудованим на схилі гори Микале, Мілет - один зі стародавніх населених центрів Іонії, що розташовувався в античний період на узбережжі, і місто Дідім, де під час розкопок було виявлено храм Аполлона, - третя за величиною релігійна споруда еллінистичного періоду, що поступалась лише храму Артеміди в Ефесі і храму Гери в Самосі.

На ночівлю розташуємося в готелі Serpina Hotel в центрі Бодрума, так що ввечері можна буде погуляти навколо, повечеряти в місцевих ресторанчиках, викупатися в морі або басейні.

День 4, 22.06
Бодрум

Після сніданку прогуляємося в порт, звідки вирушимо в круїз на яхті на цілий день (обід включений), пропливемо уздовж узбережжя, милуючись красивими бухтами і викупаємося в бірюзових водах Егейського моря.

Повернення в готель Serpina Hotel близько 17:00, вільний час.

День 5, 23.06
Бодрум - Памуккале - Ієраполіс

На світанку є можливість політати на повітряній кулі!

Пролітаючи над головними визначними пам'ятками Памуккале - казковими білосніжними травертину, руїнами античного міста Ієраполіс, амфітеатром, Некрополем, храмом Аполлона, знаменитим басейном Клеопатри, ви зможете зробити неймовірні, яскраві фотографії на тлі сонця, що сходить.

Після сніданку ми прямуємо в провінцію Денізлі, де має відбутись зустріч з іще одним природним скарбом Туреччини, яке часто називають «восьмим чудом світу» - дивним Памуккале, що в перекладі означає «бавовняна фортеця». Його білі тераси з крихкої гірської породи сформувалися завдяки термальним водам, насиченим мінералами карбонату кальцію. Паммукале - це не тільки білі травертини, а цілий археологічний комплекс, до якого включено і античне місто Ієраполіс з його величезним некрополем, що виникло ще в другому тисячолітті до нашої ери як курорт, де люди отримували лікування в термальних джерелах. Після обіду ми побачимо його основні визначні пам'ятки: некрополь, античний театр, храм Аполлона, руїни древніх бань і інші пам'ятники епохи еллінізму.

На нічліг розмістимося в готелі Spa Hotel Colossae Termal 5* з термальним басейном.

День 6, 24.06
Памуккале - Салда - Куюджак - Агласун

Після сніданку в готелі ми вирушимо на південний захід, в озерний край Бурдур, до озера Салда - одного з найглибших і мальовничих озер Туреччини. Це справжній рай зі своєю неповторною природною красою. Завдяки бірюзовому відтінку найчистішої води і білим піщаним берегів, це місце отримало назву «Турецькі Мальдіви».

Після обіду в ресторані на березі озера ми поїдемо до турецького Провансу - регіон Куюджак, помилуватися квітучими лавандовими полями, які розкинулись на 3000 гектарах землі між двома найбільшими озерами Салда і Егірдір і звичайно ж зробити красиві фотографії! Відвідаємо село Килич, де спробуємо лавандове морозиво, купимо місцеві сувеніри та косметичні продукти, виготовлені на основі лавандового масла.

Вечеряємо і ночуємо в чудовому SPA-готелі Sagalassos Lodge & Spa Hotel 4*. Готель оточують мальовничі гори, кришталево чисте гірське повітря, тиша, з заскленій тераси з каміном відкривається приголомшливий вид, на підлозі лежать унікальні старовинні килими, весь інтер'єр підібраний зі смаком і налаштовує на відпочинок і релакс.

День 7, 25.06
Сагалассос - Іспарта - Егірдір - Анталія

Після сніданку ми вирушимо на пошук захованого в горах міста Сагалассос - найвище античне поселення Західної Анатолії. Один з мандрівників описував Сагалассос як «місто в хмарах, колись населене феями». Про нього забули на тисячу з гаком років, тому всі фрагменти зруйнованих будівель залишилися недоторканими, і сьогодні ми, після його реставрації автентичними матеріалами, маємо унікальну можливість уявити, як місто виглядало в ті далекі часи. Ми побачимо його чудовий фонтан, бібліотеку, агору, амфітеатр, подихаємо свіжим гірським повітрям і помилуємося краєвидами, які відкриваються з вершини гори.

Продовжимо нашу подорож в провінцію Іспарта, символом якої є Дамасська троянда. Троянди розквітають в травні-червні, і це єдиний сорт троянд, що дає масло. На рік світ потребує 3 тонни рожевого масла, і значну частину цього обсягу забезпечує Іспарта. У минулому році, наприклад, тут було перероблено 5 тисяч тонн троянд!

У нас буде можливість придбати натуральну косметичну продукцію на основі трояндового масла, варення з пелюсток троянд і традиційні турецькі солодощі зі смаком троянди.

Обідаємо на озері Егірдір - одному з чотирьох найбільших озер Туреччини, площею 482 квадратних кілометри, розташованому в Таврських горах на висоті 917 метрів над рівнем моря. Як стверджують місцеві жителі, озеро за день переливається всіма відтінками синього: від прозорої блакиті до насиченого сапфіра і смарагду. У затишному ресторані прямо на березі озера, нам приготують свіжу рибу і на десерт подадуть ароматну каву, а після обіду ми зробимо годинну прогулянку по озеру на човні.

До вечора прибуваємо в готель на Анталійському узбережжі Q Premium Resort \ "все включено".

День 8-10, 26.06-28.06
Анталія

Вільний час для відпочинку на узбережжі в готелі Q Premium Resort.

Абсолютний релакс Аll inclusive!

День 11, 29.06
Анталія - Кьопрюлю-каньйон - а/п Аланія - Київ

Після сніданку виселення з готелю Q Premium Resort і їдемо в національний парк Кьопрюлю каньйон.

Загальна площа заповідної зони становить близько 500 000 м2, весь цей величезний простір повністю зайнято унікальною флорою і фауною. У цій місцевості росте близько 600 видів рослин, тече гірська річка Кьопрючай, яка несе свіжість і прохолоду.

У ресторанчику на березі річки ми пообідаємо свіжовиловленою фореллю, а потім бажаючі можуть зайнятися рафтингом, відправитися на джип-сафарі або зробити годинну пішу прогулянку.

Після вечері вирушаємо в аеропорт Аланії для вильоту до Києва.

Додати новий коментар

Комментарии

Надіслав: Екатерина, дата: 06.07.2021

Путешествую давно, но Феерией поехала первый раз. Решение поехать приняла буквально за несколько минут, пока читала программу, настолько интересной и необычной она мне показалась. Была приятно поражена тем, насколько всё продумано. Совмещение отдыха на море и отелях и экскурсионной программы, совершенно нет чувства усталости. Прекрасно подобраны отели, небольшие переезды. Сопровождение грамотного и интересного местного гида Толкин позволило узнать больше об истории, обычаях и просто жизни Турции и древней Эллады. Благодаря замечательной сопровождающей гиду Полине у нас в группе была приятная дружеская атмосфера, было очень интересно и весело. Полина очень увлеченный человек, любит и прекрасно знает Турцию, её язык и культуру и умеет передать это другим,так, что хочется вернуться сюда ещё не раз. Огромное ей спасибо за позитив, чудесные и незабываемые впечатления! Надеюсь, встретимся с Полиной ещё.

Надіслав: Анна, дата: 02.07.2021

Это было незабываемое приключение, море позитивных эмоций, нереальных красот, впечатляющих мест. Отдельное спасибо гиду Полине за ее профессионализм, позитив и индивидуальный подход к каждому туристу. Обязательно вернусь сюда снова:)

Надіслав: Лілія, дата: 26.06.2021

З Феєрією подорожую не вперше. Осговним критерієм вибору тура було те, що автором його є Поліна Андрієнко, а це означає, що в програму входять локації, яких немає більше ні в якого іншого оператора. Сама я про деякі навіть і не чула- Сагалос, Приєни, це було справжнім відкриттям, від якого я отримала справжнє задоволення! Окрема подяка турецькому гіду Толкін, за допомогою якої ми не тільки багато дізналися про історію і культуру Егейського регіону, а навіть мали змогу відчути себе громадянами біломармурових античних міст, загублених високо в горах! Навкруги нікого- тільки тиша, прозоре повітря, казкові краєвиди, сосни, безмежна синь неба, античні споруди та котики! Ми високо оцінили турботу Феєрії про зручність і безпеку в турі- завдяки портативним радіосистемам ми мали змогу вільно пересуватися, робити численні фото і при цьому чути розповіді гіда, не боячись загубитися чи пропустити щось цікаве! Дуже дбайливо і продумано розроблена програма, завдяки чому активна подорож змінялася комфортним відпочтнком- ми приймали спа процедури, купалися в мінеральних джерелах, плавали на яхті по 4х різних бухтах, пірнали в 2х морях і содовому озері Салда, дихали повітрям, насиченим п'янкими пахощами сосни і лаванди...В нас також була змога побачити життя простого турецького народу в містечках і селах, і навіть позбирати величезні стиглі черешні в саду та скупитися на місцевому ринку не для туристіа! Завжди в пригоді ставало те, що наша Поліна вільно володіє турецькою мовою, знає країну і з великим ентузіазмом ділиться з нами і допомагає вирішувати всі питання ! Завдяки супроводу гіда Феєрії ми відчували себе спокійно і комфортно, і подорожували в згуртованій дружній компанії! Тепер ми розуміємо, що таке егейська кухня, бо в нас був не тільки олл-інклюзів і лавандове морозиво, а й змога скуштувати багато страв місцевої кухні, назви яких і як їх готують у Туреччині ми дізналися завдяки Поліні! Дуже гарним прикладом був наш турецький сніданок в Ізмірі на самому початку тура, який нас буквально вразив своїм різноманіттям. Дякуємо приймаючій стороні за розміщення в комфортних готелях - були і 5*ол інклюзів на першій лінії і термальний, і спа у горах, і міський у Бодрумі! Дякую Феєрії за ще один чудовий феєричний тур і Поліні за її феєричність! Вона просто влюбила нас в Туреччину! Чекаю нових турів! Бажаю і Феєрії і Поліні нових проектів

Надіслав: Антуанетт, дата: 26.06.2021

Подорожую багато. Їхати чи ні в цей тур - рішення було прийнято буквально протягом п'яти хвилин після ознайомлення з програмою! Все продумано й виважено до дрібниць, і, як результат, - душа по вінці наповнена враженнями! Культурна програма, відпочинок, готелі, харчування, супровід місцевого гіда- на найвищому рівні! Окремо хочеться подякувати супроводжуючому гіду Феєрії Поліні Андрієнко: її компетентність, уміння спілкуватися з туристами та місцевим населенням, внутрішня харизма в поєднанні зі знанням турецької мови, історії та культури країни, створює в групі атмосферу повної довіри, взаємної поваги, щирого спілкування і викликає бажання подорожувати з нею і надалі. Дякую Феєрії за неймовірно цікавий тур!

Я дуже рада, що Ваші сподівання справдилися! Мені дуже приємно бачити щасливі обличчя наших туристів під час подорожі, і Ваше також! Це означає, що наша феєрична команда - приймаюча сторона, менеджери і я, як автор програми, непогано попрацювала! Дякую за такий приємний та щирий відгук! Сподіваюся побачити Вас знову в наших наступних феєричних турах! З повагою, Поліна!

Агенції туристичної компанії "Феєрія" в містах України:

Феєрія Мандрів, Басейна

Місто:
Київ
Адреса:
вул. Басейна, 5-А, оф 9

Феєрія Мандрів, Лівобережна

Місто:
Київ
Адреса:
вул. Є. Сверстюка (М. Раскової) 21, оф. 79, 7 поверх, ст. м. Лівобережна

Феєрія Мандрів, Он-лайн

Місто:
Київ
Адреса:
Онлайн

Феєрія мандрів, Одеса

Місто:
Одеса
Адреса:
Приморський бульвар, 11 (Готель Лондонська, головний вхід, 3 поверх)

Феєрія Мандрів, Нивки

Місто:
Київ
Адреса:
м. Київ, пр-т Перемоги, 71-A (Працюємо он-лайн, або за попередньою домовленістю про зустріч)

Феєрія Мандрів, Львівська площа

Місто:
Київ
Адреса:
вул. Ярославів Вал 33-Б, оф. 3

Феєрія Мандрів, Харків

Місто:
Харків
Адреса:
вул. Алчевських (Артема), 2, оф. 2-6

Феєрія Мандрів, Львів

Місто:
Львів
Адреса:
вул.Томашівського, 4

Феєрія Мандрів, Олімпійська

Місто:
Київ
Адреса:
вул. Антоновича, 12-Б (ст. м. Олімпійська, cт. м. площа Льва Толстого)

Феєрія Мандрів, Запоріжжя

Місто:
Запоріжжя
Адреса:
69006, Проспект Металургів 12-а, офіс №1

Феєрія Мандрів, Вінниця

Місто:
Вінниця
Адреса:
проспект Юності, 43-А, ТСК "Магігранд"

Феєрія мандрів, Черкаси

Місто:
Черкаси
Адреса:
вул. О. Дашкевича, 19

Розміщення в турі 1/2 DBL:
Кушадаси 2 ночі - Palm Wings Beach Resort & Spa 5* \ all inclusive;
Бодрум 2 ночі - Serpina Hotel 3*;
Сагалассос 1 ніч - Sagalassos Lodge & Spa Hotel 4*, з басейном;
Памуккале 1 ніч - Spa Hotel Colossae Termal 5*, з термальним басейном;
Аланія 4 ночі - Q Premium Resort 5* \ all inclusive.

Доплата за одномісне розміщення - 215 євро.

Додаткова інформація

Польотні дані:
Міжнародні перельоти
Київ - Ізмір
 PC1552 19JUN KBP ADB 02:45 05:00
Аланія - Київ PC1749 29JUN GZP KBP 23:35 02:15

Харчування в турі:

Памуккале, Сагалассос - сніданки+вечері;
Бодрум - сніданок;
Кушадаси, Анталія - «все включено»;
Всі обіди за програмою, сніданок в день приїзду та легка вечеря в останній день.

Контакти менеджерів

  • Ім'я: Діана Слободинська
  • Посада: Менеджер
  • Тел.: (063) 284-33-15, 044-237-12-01
  • Вн. номер: 311
  • e-mail: [email protected]
  • Ім'я: Марина Слободинська
  • Посада: Менеджер
  • Тел.: (097) 874-88-14, 044-237-12-01
  • Вн. номер: 113
  • e-mail: [email protected]