Категорія
Розповіді про мандри

Білосніжні схили, крижані вершини, первозданна природа навкруги – хто не мріє зустріти в такій атмосфері Новий рік. Старовинні замки і незліченні пам'ятки культури вікінгів, милі будиночки з ялинками у дворі - приблизно так виглядає мрія закоханих в Скандинавію. І уся ця казка може стати реальністю, якщо ви виберете святкування Нового року з Феєрією.

Гірськолижні курорти Скандинавії напередодні новорічних свят пропонують свої програми відпочинку. Непогано провести останні дні року за улюбленою справою, наприклад, катання на лижах або сноуборді.

Для цього може підійти Хаф’єль - сучасний гірськолижний курорт, який входить до трійки найбільших гірськолижних центрів Норвегії, а його сноупарк робить його лідером для шанувальників сноуборду. Найвища точка курорту - 1066 метрів, а перепад висот становить 835 метрів. Особливість Хаф’єль - його протяжні спуски, прекрасний сніговий покрив і те, що траси ніде не перетинаються, а зустрічаються тільки внизу. Саме тут прокладена найдовша в країні траса протяжністю 7 км.

А якщо катання – це не ваша улюблена справа. То Феєрія пропонує також поїздки до трьох столиця Скандинавії: Осло, Копенгагену та СтокгольмуКопенгаген завжди серйозно готується до новорічних свят: яскраві вогники на вікнах, красиві мерехтливі вітрини з різдвяною тематикою, ароматний запах гарячого глінтвейну на вулицях і різдвяні ярмарки, все це створює новорічний настрій і атмосферу свята.

Столиця Швеції Стокгольм вже давно входить в число найкрасивіших міст Європи. Екскурсія містом з оглядом острова Гамла Стан, міського собору, королівського палацу, ратуші, «флігеля Карлссона», парламенту, середньовічних вуличок… - все це подарує вам незабутні враження.

А «вишенькою на торті» нашої подорожі може стати поїздка в Скансен - найстаріший у світі етнографічний музей просто неба, де історія оживає. Найчастіше відвідуване шведами місце взимку, його різдвяні ярмарки з сувенірними крамницями, домашньою випічкою, гарячим какао і різдвяною музикою створює відчуття старої доброї казки.

Відноситься до країни
Відноситься до туру

Додати новий коментар

comment