127 160 грн
3199
$USD
14 днів

Гарантований тур: Варшава - Стамбул - Богота - Перейра - долина Кокора - Медельїн - Гуатапе - Картахена - архіпелаг Росаріо - вулкан Ель-Тотумо - Богота (оз. Гуатавіта - Зіпакіра) - Стамбул - Варшава

Країни:

Опис туру

Що ви чули про Колумбію? Скоріш за все, на думку спаде щось про наркобаронів, каву та джунглі. А якщо ми вам розповімо - і покажемо! - найбільший в світі музей золота, де збереглися справді унікальні зразки доколумбової епохи Сонця; проведемо по парку з унікальними пальмами, яких не росте більше ніде в світі; зануримо в атмосферу казкової розкоші палаців і неприступної міці іспанських бастіонів 16 століття, що збереглися лише в цій країні; познайомимо з творчістю скульптора, копії робіт якого прикрашають Париж і Лондон.

А ще - відпочинок на незайманих коралових островах, справжні кавові плантації, різнобарвні вулиці Картахени, унікальні графіті в Боготі, скелі розміром з Гібралтар, ну й, куди ж без нього - історія найсумнозвіснішого наркокартелю, а також особисте знайомство з братом того самого Пабло Ескобара!

За півтора тижні ми зруйнуємо всі застарілі стереотипи - яскрава, самобутня, сонячна і абсолютно безпечна Колумбія чекає на вас! Запевняємо, цей Болівар винесе всіх. Гід - Олена Шайдуліна!

Як дістатись до Варшави. Поради авіамандрівникам

У вартість входить
Внутрішні авіаперельоти в Колумбії;
22
Усі трансфери і переїзди за маршрутом;
22
11 ночей у готелях 4* зі сніданками;
Екскурсії за програмою, вхідні квитки в музеї;
Супровід професійного гіда.
У вартість не входить
Медична страховка;
Доплата за одномісне розміщення;
22
Додаткові екскурсії;
Чайові гідам і водіям, особисті витрати.
22
Гарантований тур: Варшава - Стамбул - Богота - Перейра - долина Кокора - Медельїн - Гуатапе - Картахена - архіпелаг Росаріо - вулкан Ель-Тотумо - Богота (оз. Гуатавіта - Зіпакіра) - Стамбул - Варшава
День 1, 18.02
Варшава - Стамбул

Виліт з Варшави о 19:20 рейсом TK1766. Прибуття до Стамбулу о 23:55. Очікування наступного рейсу в а/п.

День 2, 19.02
Стамбул - Богота - Перейра

Виліт зі Стамбула о 09:20 рейсом TK0801. Прибуття в а/п Боготи о 14:55. Пересадка на внутрішній рейс Богота - Перейра (вечірній переліт).

Прибуття до Перейри. Трансфер до готелю, поселення. Можлива пізня вечеря в готелі (оплачується додатково).

Ночівля у Перейрі.

День 3, 20.02
Перейра - Національний парк Долина Кокора - Кава-тур

Сніданок у готелі.

Екскурсія в Національний парк Долина Кокора розташований в зелених Андах на висоті від 1800 до 2400 метрів. Долина відома тим, що тут росте найвища пальма в світі - воскова пальма. Це єдина пальма, яка здатна рости на такій висоті. Воскові пальми досягають 60 метрів і живуть близько 200 років.

По прибуттю вас привітають і пригостять національним напоєм - гарячий лимонад з корицею. Далі невелика прогулянка долиною, охочі можуть залишити слід після свого відвідування і посадити воскову пальму.

У другій половині дня виїзд на каву-тур. Після невеликого оповідання про плантації і технології вирощування кави, вам запропонують спробувати себе в процесах складання, очищення та сушіння зернин кави. Далі - дегустація. Ви отримаєте величезне задоволення і відкриєте в собі справжнього знавця кави!

Повернення у готель, ніч у Перейрі.

День 4, 21.02
Перейра - Медельїн

Сніданок у готелі, виселення.

Трансфер в аеропорт і ранній переліт у Медельїн.

Оглядова екскурсія по Медельїну. Ви зможете відвідати найбільш знакові місця міста, такі, як площа Ботеро, де представлені скульптури знаменитого колумбійського художника і скульптора Фернандо Ботеро, копії яких прикрашають європейські міста - Париж, Мадрид або Лондон.

Розміщення в готелі в Медельїні. Вільний час.

За бажанням, ввечері - "Вечір сальси" (за додаткову плату, група від 5-6 чоловік). Ви зможете не тільки насолодитися чудовою запальною сальсою, а й навчитися її танцювати! Майстри-танцівники покажуть вам основні рухи, які ви вивчите разом з усіма, щоб приєднатися до веселощів і відчувати себе як вдома. Буде дуже весело!

Повернення в готель. Ночівля.

День 5, 22.02
Медельїн

Сніданок у готелі.

Екскурсія "День з Пабло Ескобаром". Сьогодні ви проїдете по місцях головних подій, що розгорнулися в місті більше 20 років тому, але ще свіжих в пам'яті його жителів (13-й район, житлові квартали). Ви дізнаєтеся, як і де виник і як добіг кінця сумнозвісний Медельїнський картель і як закінчив свої дні його засновник - головний світовий лиходій сучасності - Пабло Ескобар.

У цей день ми познайомимося з рідним братом знаменитого Пабло Ескобара - Роберто Ескобаром в його будинку, і зможемо поставити йому всі ті питання, які можуть у вас виникнути в зв'язку з легендарною вже історією його брата. А також, побачимо невеликий домашній музей, присвячений Пабло Ескобарові, і почуємо розповідь про події з іншого боку.

Після екскурсії повернення в готель.

День 6, 23.02
Гуатапе - Ель-Пеньйол

Сніданок у готелі.

Виїзд на екскурсію в Гуатапе і на камінь Ель-Пеньйол. Поїздка в барвисте містечко Гуатапе з різнокольоровими будиночками і мальовничим озером з безліччю островів - прекрасна можливість розвіятися від міської метушні та зануритися в атмосферу чудової природи Антіокії.

На березі озера височить 200-метрова скеля Ель-Пеньйол, один з найбільших в світі суцільнокам'яних монолітів. За бажанням можна піднятися на цей природний монумент - на вершину ведуть 720 сходинок, а зверху відкриваються приголомшливі види на Гуатапе і озеро.

Після екскурсії повернення в Медельїн.

День 7, 24.02
Медельїн - Картахена

Сніданок у готелі, виселення.

Трансфер в аеропорт, ранній переліт в Картахену.

Оглядовий тур по місту, який оголошений ЮНЕСКО культурною спадщиною людства. Місто на березі моря було засноване іспанцями в 1533 році. Це був важливий стратегічний пункт, через який переправлялися награбовані завойовниками скарби. Для захисту казкових багатств в Картахені були зведені могутні кріпосні стіни. Форти, вежі, кам'яні бастіони, що оточують старе місто, католицькі церкви і монастирі з дивовижними історіями, палац інквізиції, колоніальні особняки - все це перетворює місто на справжній музей.

Фортеця Сан-Феліпе - один із шедеврів іспанської інженерної думки. Всі особняки міста прикрашені витонченими квітучими балконами. Також відвідайте музей смарагдів і монастир Convento de la Popa. Все в цьому місті говорить про старовину і розкоші.

Поселення в готель, вільний час. 

Ніч у готелі в Картахені.

День 8, 25.02
Архіпелаг Росаріо

Сніданок у готелі.

Прогулянка на яхті на прилеглі острови в Карибському морі.

Архіпелаг Росаріо, оголошений національним парком Колумбії з метою захисту коралового рифу і його мешканців, складається з 43 невеликих островів. Розташовані в 46 км від материка острови були утворені в результаті виверження вулканів, які підняли земну плиту над водою. Згодом безживні острівці суші стали вкриватися мангровими заростями, вітер та птахи перенесли на архіпелаг насіння материкових рослин. І сьогодні Іслас-дель-Росаріо представляють собою шедевр мироздання: білий пісок, бірюзове море і карибське сонце.

Десь тут покоїться і затонулий літак Ескобара. У вас також буде можливість відпочити на дивовижних пляжах архіпелагу і помилуватися яскравими фарбами коралового рифу.

Ніч у готелі в Картахені.

День 9, 26.02
Картахена - вулкан Ель-Тотумо - Богота

Сніданок у готелі. Виселення. Охочі можуть за додаткову плату оформити пізній check out.

Вільний день в Картахені. Запрошуємо вас на факультативну екскурсію до грязьового вулкану Ель-Тотумо, в якому можна скупатися (вартість екскурсії 65 дол. ос., додаткові опції, такі як купання, масаж і т.д. оплачуються на місці додатково). Екскурсія проводиться за умови набору групи від 10 осіб! 

Ель Тотумо - грязьовий вулкан, розташований в місті Санта-Каталіна, приблизно в 50 км на північний схід від Картахени. Вулканічний конус з бруду утворює гору заввишки приблизно в 15 метрів. Дерев'яні сходи ведуть до кратера, який заповнений густим, теплим брудом, що має консистенцію крему. Це популярне місце для туристів, які люблять купатися і гратися в грязі. Місцеві жителі розважають туристів, пропонуючи масаж і інші послуги. Буде дуже весело! Орієнтовний час виїзду на екскурсію – 9 ранку, повернення до Картахени до обіду.

Вечірній виліт до Боготи. Після прильоту трансфер у готель.

День 10, 27.02
Богота

Сніданок у готелі.

Виїзд на оглядову екскурсію по Боготі. Під час сіті-туру ви почуєте про багату історію, яскраву культуру Боготи і побачите розкішні колоніальні церкви, вузькі старовинні вулички, історичні площі і музеї. У старовинних кварталах прихистились десятки церков та інших архітектурних пам'яток XVII-XIX століть, а нові райони виблискують хмарочосами, кав'ярнями і ресторанами, магазинами національних візажистів.

Екскурсія включає відвідування Музею Золота, одного з найбагатших музеїв планети. Гігантські маски, діадеми, браслети, ритуальні фігурки і символи влади з найчистішого золота дійшли до нас з доколумбової епохи, коли золото вважалося матеріальним втіленням творчої енергії сонця. Відвідання Будинку-музею визволителя Болівара. Вам розкажуть про його життя і працю в Колумбії.

Потім на фунікулері ви підніміться на пагорб Монсеррате, який знаходиться на висоті 3200м над рівнем моря. Звідти відкриється чудовий краєвид на Боготу. На вершині пагорба розташований всесвітньо відомий монастир Сан Вінсенте (XVII в), до якого ведуть серпантини сходів. Потім наш тур продовжиться в музеї знаменитого колумбійського художника і скульптора Фернандо Ботеро.

Після екскурсії вас завезуть назад в готель чи залишать в місцевому ресторані для дегустації національної кухні.

Ніч у готелі в Боготі.

День 11, 28.02
Гуатавіта - Зіпакіра

Сніданок у готелі.

Виїзд на екскурсію Гуатавіта - Зіпакіра. Поїздка до священного озера Гуатавіта, де в давні часи індіанці муіска здійснювали обряд обрання вождя. Ви підніметеся на оглядовий майданчик, звідки відкривається чудовий вид на озеро.

Далі - екскурсія в Соляний собор в містечку Зіпакіра, цілком висічений в соляній скелі. Темний тунель в гірському схилі веде до вівтаря. Стіни собору на 75% складаються з чистої солі. Історично в цьому місці була шахта, яка використовується індіанцями для отримання солі. Храм незвичайний і є єдиним у своєму роді на всьому латиноамериканському континенті.

Повернення до Боготи.

День 12, 29.02
Богота

Сніданок у готелі. Вільний день в Боготі. Ночівля.

День 13, 01.03
Богота - Стамбул

Сніданок у готелі, виселення до 12:00. Вільний час.

Трансфер до аеропорту під груповий рейс. Виліт з Боготи до Стамбула о 16:45, рейсом TK900.

День 14, 02.03
Стамбул - Варшава

Прибуття до Стамбула о 16:50.

Посадка на рейс TK1765 о 17:55 Стамбул – Варшава, прибуття до Варшави о 18:25.

Додати новий коментар

Комментарии

Надіслав: Тетяна, дата: 05.02.2022

Із задоволенням поставила у сiчнi ще одну галочку у власному списку вiдвiданих країн Латинської Америки !  Перш за все Колумбiя відома свiтовoвi за розмахом наркоторгiвлi та як лідер із добичi смарагдів - i це, звичайно, не ті переваги, що приваблюють звичайних мандрiвникiв. Країна не популярна серед шанувальників визначних топових природних явищ або культових місць зі свідченнями стародавніх цивілізацій... Але, незважаючи на це, подорож залишила яскравi спогади та приємне враження . Чудовий рівний клімат, велика кількість екзотичних фруктів, європейський рівень комфорту готелів, насичена різноманітністю і бездоганно втілена програма! Плюс щоденне пiклування  супроводжуючого групу гіда від турфірми. (Лєна, ти для усіх нас стала нiби mamita -зразковий куратор ). Тому, керуючись щиросердним поривом, висловлюю тут подяку усiм: супутникам по туру - за отриману можливість невимушеного спілкування,  організаторам - за надання можливості  почуватися безтурботно та насолоджуватися повною мірою ставленням до обраного вiдрiзку часу саме по-колумбійськи: "Мета життя - це саме життя".

Тетяна,  Дякуємо Вам за такий теплий відгук! Бажаємо Вам завжди отримувати від подорожей тільки приємні емоції та незабутні спогади.  Будемо раді знову бачити Вас в наших турах :) ТФ "Феєрія"

Надіслав: Алла, дата: 25.01.2022

Дякую Феєрії за можливість в січні 2022 близько познайомитись з такою наче далекою і невідомою Колумбією, яка насправді виявилася привітною, дуже красивою, різноманітною, привітною і безпечною! Програма туру була насиченою, але і не було поспіху. Не тільки дізналася багато нової для себе інформації, а й мала час на безліч фото. Краєвиди з висоти 3200м над рівним моря, підземелля з храмом, мангрові зарослі, прогулянки по морю і озеру, кавові плантації, різнокольорові містечка, запальні танці і ще багато чудових митей подорожі, які назавжди будуть в моїй пам'яті. Рекомендую поїздку всім, хто хоче отримати нові враження від світу!

Надіслав: Александр Демченко , дата: 18.04.2021

Итак , хочу продолжить свой отзыв о туре в Колумбию , который я посетил с «Феерией» с 25.03.21 по 05.04.21 . Благополучно переночевав в гостинице города Перейро , мы укатили на первую нашу экскурсию под названием «Собери Кофе больше чем сосед и накорми мошку , охраняющую Кофе» . Мы приехали в город Саленто . Очень милый и уютный городок , весь как нарисованный , очень чистый и уютный , по таким можно бродить ценный день , останавливаясь в маленьких кафешках и всегда твоему взору будет приятно ощутить умиротворение и спокойствие местных жителей . Здесь никто не бегает за тобой и не просит дать ключи от Квартиры , где деньги лежат ... В этом городе , на центральной площади нас погрузили в «чудо автомобилестроения» американские Вилисы ( которым больше 70 лет каждому ) и мы поехали на плантации Кофе . По дороге мы ощутили всю мощь и невероятную проходимость этих машин . Экскурсия была познавательна , но по мне так можно «сходить один раз» . Совет : берите с собой средства от Комаров и мошки и одевайте рубашки с длинным рукавами и обязательно брюки , иначе чесаться будете ещё очень долго ! После Кофе , мы прекрасно пообедали и выпили неплохого местного Рома , все это происходило в долине COCORA .затем после окончания дождя мы пошли на гору в этой долине . После дождя и полного желудка было немного тяжеловато , но оно того стоило . Вид на этой горе потрясающий , редкие пальмы , высотой по 70 метров , вызвали не описываемый восторг . Было не очень достаточно солнца , но красивые виды и трава сочно-зелёная компенсировали все с лихвой . Вообщем экскурсиями и самим Перейро мы остались довольны . Далее наше путешествие продолжилось в городе Медельине , это знаменитый город , вотчина Пабла Эскобара и самый быстро развивающийся город в Южной Америке . С городишка 350 т сейчас это 5 млн мегаполис . По приезду нас повезли в очень приличный ресторан и мы там замечательно отужинали и все завершилось тихо и мирно , без драк и караоке . На следующий день нас ждала пожалуй главная экскурсия тура, дом брата П.Эскобара , Рауля Эскобара . Нас встретил сам Рауль и его жена ( которая всем свистит что ей 64 ) , на самом деле выглядит она неплохо , но ей на десять лет меньше . Совет : хотите выглядеть моложе своих лет , прибавляйте к своему возрасту 10 лет и все будут в восторге 😍! Экскурсия была очень интересной , мы потом затащились футболками с фейсом , самого главного злодея Колумбии . Вечером мы имели созерцать вечерний Медельин со смотровой площадки , очень красиво . Также в Медельине мы были в легендарном 13 квартале . Это было самое опасное место в Колумбии , здесь жила вся боевая рать Эскобара . В те времена , случайному туристу , выйти отсюда живым было не реально . С 1998 по 2001 , полиция здесь провела много боевых операций , говорят , что бесследно исчезло 500 т человек . С тех пор гиды стали водить сюда экскурсии , но в сопровождении местного спецназовца . В нашем случае , это был Диего , муж нашего чудесного гида Натальи . Он много лет был телохранителем губернатора Медельина . После Медельина мы переехали в город Картахена . Это самое «жирное» колумбийское место по пляжному отдыху . Температура здесь резко отличается от предидущих городов . Не шутите с каирским солнцем , я имея устойчивую привычку к Солнцу , сгорел как танк от коктейля Молотова . Здесь местное население пользуется кремами с индексом защиты 100 !!! В Картахене нам показали Музей Изумрудов ( ничего там не покупайте , все на букву Г ) , затем нас повезли на катере на Карибские острова , где мы отлично наплавались и с таким же успехом сгорели на солнце . Будте острожны и с Солнцем и с деньгами . Наши матросы , немного прошлись по нашим кошелькам . Взяли не много , но все равно очень неприятно . Так что берите с отеля денег минимум , а барсетку таскайте с собой . В Картахене все классно и крепость и новые постройки , набережная , но особого внимания заслуживает старый город . Здесь собраны разные стили . Очень красиво , аккуратно , вкусно и не забываемо . Старая Картахена никого не оставит равнодушной . Далее наш маршрут продолжился в столицу Колумбии , город Богота . Классный город , сплошная история . Очень впечатлила вершина Монсерат , мы поднялись туда на фуникулёре , угол подъёма , градусов 60 . Там открывается захватывающий вид на Боготу . Вам обязательно понравиться . Затем мы были на озере Гуатавита , это озеро Эльдорадо . Удивительное место , удивительная история , узнаёте многое интересное и откуда пошла пословица : «Не все то золото , что блестит» ! Вообщем подводя итог скажу вам откровенно : Колумбия стоящая страна , я бы ее посетил ещё раз . Феерия выполнила все свои обещания и я бы порекомендовал ее другим , и сам надеюсь съездить с ней много раз . Спасибо большое Лене ( нашей старшей группы ) , Наташе ( нашему гиду и ее мужу Диего ) и руководителю Феерии Игорю Захаренко . Нас не подвели , нам все понравилось ! Колумбия я говорю тебе только до скорого свидания !

Надіслав: Сания Агишева, дата: 12.04.2021

Прошла неделя, как наша группа вернулась из нового тура компании Феерия “Открытие Колумбии” Хочу отметить, что название тура точно отображает его сущность, так как все мы знаем Колумбию, из Narcos Netflix и войны Управления США по борьбе с наркотиками. Колумбия, которую мы узнали, полна теплых, замечательных людей, которые хотят поделиться своим домом и культурой с людьми со всего мира. Благодаря гиду Наташе, которая живет в этой прекрасной стране больше 20 лет и многое знает изнутри, так как замужем за коренным колумбийцем, мы узнали много того, что не прочли бы в Википедии. Наш сопровождающий гид Леночка Шайдулина опекала нас на протяжении всего тура и благодаря такой организации за все время тура в группе ни разу не возникли трения и раздражения, напротив- все изначально были настроены очень позитивно. Никто не хотел уезжать из Колумбии! За все время, которое мы провели в таких городах, как Медельин, Картахена и Богота, мы никогда не чувствовал себя в опасности. Архитектура просто потрясающая: здесь есть церкви и правительственные здания времен испанской колонизации, а также новые здания, спроектированные всемирно известными архитекторами. До этой поездки ЕДИНСТВЕННОЕ, что я знала о Медельине, был Пабло Эскобар. Так что у меня были некоторые предвзятые представления о том, на что будет похож этот город. реальность же превзошла все ожидания. Медельин называют городом вечной весны, потому что его температура практически не меняется круглый год. Днем здесь 20-21, а ночью - 17-19. Самый холодный месяц в году может похвастаться средней температурой всего на несколько градусов ниже, чем самый теплый месяц года. Весна круглый год. Вот почему в регионах, окружающих Медельин, живут одни из крупнейших коммерческих цветоводов во всем мире. И мы там были и видели огромные фермы по выращиванию роз. Я могу очень много писать о том, что понравилось, чтобы туристы обращались к помощи профессионалов, то есть к компании Феерия! Спасибо большое

Надіслав: Демченко Александр , дата: 09.04.2021

Был с Феерией в Колумбии с 25.03 по 04.04.21 . Группа образовалась 14 человек , все были украинцы , поэтому никаких классовых предрассудков не было . 7 человек были моими приятелями , много путешествующими и очень неплохо разбирающимся в качестве сервиса . Встретились в аэропорту Борисполь , старшей группы от Феерии была Лена . Сначала , я был немного разочарован тем , что Лена раньше водила группы по Европе и ни разу не была в Колумбии . Впоследствии я понял , что усердие и старание , может с лихвой компенсировать отсутствие опыта . Нас встретил приличный автобус в аэропорту города Перейро . С нами в автобусе познакомилась наш гид -Наташа . С первых минут , я понял , что человек на своём месте и Феерия на гиде не сэкономила . Пока мы ехали в Отель , Наташа очень интересно и зажигательно рассказала к нам про Колумбию , заставил забыть про бытующее мнение что Колумбия это сплошной кокс и сплошной криминал . Я сразу взял с собой все поскромнее ( снял Часы и цепочку ) , и сразу по приезду думал , что куплю биту или маленькую гантельку . Отель был не новый , но очень чистый в самом центре и с очень приличным завтраком . На завтраке было много фруктов и свежих соков . Город очень приятный и комфортный .на следующее утро мы поехали на нашу первую экскурсию .

Агенції туристичної компанії "Феєрія" в містах України:

Феєрія Мандрів, Басейна

Місто:
Київ
Адреса:
вул. Басейна, 5-А, оф 9

Феєрія Мандрів, Лівобережна

Місто:
Київ
Адреса:
вул. Є. Сверстюка (М. Раскової) 21, оф. 79, 7 поверх, ст. м. Лівобережна

Феєрія Мандрів, Он-лайн

Місто:
Київ
Адреса:
Онлайн

Феєрія мандрів, Одеса

Місто:
Одеса
Адреса:
Приморський бульвар, 11 (Готель Лондонська, головний вхід, 3 поверх)

Феєрія Мандрів, Нивки

Місто:
Київ
Адреса:
м. Київ, пр-т Перемоги, 71-A (Працюємо он-лайн, або за попередньою домовленістю про зустріч)

Феєрія Мандрів, Львівська площа

Місто:
Київ
Адреса:
вул. Ярославів Вал 33-Б, оф. 3

Феєрія Мандрів, Харків

Місто:
Харків
Адреса:
вул. Алчевських (Артема), 2, оф. 2-6

Феєрія Мандрів, Львів

Місто:
Львів
Адреса:
вул.Томашівського, 4

Феєрія Мандрів, Олімпійська

Місто:
Київ
Адреса:
вул. Антоновича, 12-Б (ст. м. Олімпійська, cт. м. площа Льва Толстого)

Феєрія Мандрів, Запоріжжя

Місто:
Запоріжжя
Адреса:
69006, Проспект Металургів 12-а, офіс №1

Феєрія Мандрів, Вінниця

Місто:
Вінниця
Адреса:
проспект Юності, 43-А, ТСК "Магігранд"

Феєрія мандрів, Черкаси

Місто:
Черкаси
Адреса:
вул. О. Дашкевича, 19
Додаткова інформація

Знижка постійного клієнта на цей тур не поширюється

Польотні дані: а/к Turkish Airlines (від 1799 доларів). Багаж 23 кг. Одна ручна поклажа до 7 кг.

1. Рейс TK1766 18FEB2024 Варшава (WAW) 19:20 Стамбул (IST)  23:55
2. Рейс TK0801 19FEB2024 Стамбул (IST) 09:20 – Богота (BOG) 14:55
3. Рейс TK0800 01MAR2024 Богота (BOG) 16:25 Стамбул (IST) 16:30# (приліт в Стамбул наступного дня, 02.03)
4. Рейс TK1765 02MAR2024 Стамбул (IST) 17:55 Варшава (WAW) 18:25

Як дістатись до Варшави. Поради авіамандрівникам

*У програмі можливі незначні зміни

Контакти менеджерів

  • Ім'я: Марина Молога
  • Посада: Менеджер
  • Тел.: +380 44 583-05-20
  • Вн. номер: 131
  • e-mail: [email protected]
  • Ім'я: Тетяна Жарова
  • Посада: Менеджер
  • Тел.: 044-237-12-01
  • Вн. номер: 102
  • e-mail: [email protected]