20 060 грн
499
$USD
8 днів

Тбілісі - Мцхета - Ананурі - Гудаурі - Казбегі - Сігнагі - Цинандалі - Уплисцихе - Боржомі - Сатаплі - печера Прометея - Цхалтубо - Каньйон Окаце - Каньйон Мартвілі - Тбілісі

Виїзд можливий у будь-який день тижня

Країни:

Грузія – країна, у якій можна чудово відпочити: Вас зустрінуть доброзичливі й гостинні господарі, величезна кількість визначних пам'яток, дивовижної краси природа, смачна кухня та відмінне вино.

Ми прогуляємося вуличками древнього Тбілісі, познайомимося з першою столицею ГрузіїМцхетою, усипальницею грузинських царів. Побачимо і фортецю Ананурі, внесену до списку Всесвітніх пам'яток ЮНЕСКО. І, звичайно ж, побуваємо в одній із найголовніших визначних пам'яток Грузії – стародавній Троїцькій церкві та побачимо гору Казбек у всій сніговій величі. Не залишимо без уваги й місто всіх закоханих Сігнагі, де неподалік народився відомий Ніко Піросмані.

І звичайно ж на Вас чекає незабутній відпочинок на відомому грузинському курорті Боржомі, де можна попити цілющу воду прямо з джерел, погуляти по чудовому національному парку - одному з найбільших в Європі, побачити стародавній зелений монастир, побудований в 9 столітті.

У вартість входить
Проживання в готелях із сніданками;
22
Всі трансфери;
Екскурсії в супроводі гіда;
У вартість не входить
Авіапереліт;
Страховка;
Додаткове харчування;
22
Вхідні квитки на пам'ятки.
Тбілісі - Мцхета - Ананурі - Гудаурі - Казбегі - Сігнагі - Цинандалі - Уплисцихе - Боржомі - Сатаплі - печера Прометея - Цхалтубо - Каньйон Окаце - Каньйон Мартвілі - Тбілісі

Виїзд можливий у будь-який день тижня
День 1
Ваше місто/Київ – Тбілісі

Прибуття в Тбілісі, зустріч в аеропорту.

Тбілісі – місто гостинне й колоритне. Воно розташувалося на берегах річки Кури, на перетині головних торгових шляхів між Європою й Азією. Місто було засноване ще в V столітті. Сучасний Тбілісі – економічний, політичний і промисловий центр Грузії. Це яскрава суміш величних стародавніх соборів і напівзруйнованих фортець, старовинних кварталів і колоритних двориків з ажурними балконами радянських будівель і ультрасучасних бізнес-центрів.

Трансфер і заселення в готель.

Ніч у готелі.

День 2
Тбілісі - Мцхета

Сніданок в готелі. 

Подорож в Мцхету - найдавніше місто країни, засноване в 5 столітті до н.е., розташоване у злитті річок Арагві і Кури. Згідно з переказами, місто заклав нащадок Ноя - мцхетос. Місто є святим місцем для кожного грузина, місцеві жителі називають його «Другим Єрусалимом», також тут знаходиться велика кількість пам'ятників ЮНЕСКО.

Відвідування монастирів: Джварі, кафедрального собору - Светіцховелі,жіночого монастиря - Самтавро.

Огляд визначних пам'яток Тбілісі починається зі Старого міста. Район знаменитих сірчаних лазень. Інжирна ущелина з водопадом.

Нарікала - «Неприступна фортеця», яку вважають душею Тбілісі. Фортеця заснована в IV столітті, розташована на горі Мтацмінда, з якої відкривається чудовий вид на столицю.

Однією з головних визначних пам'яток міста і його символом є храм Метехі, що був колись резиденцією грузинських царів.

Неподалік від храму знаходяться знамениті тбіліські сірчані лазні, район Абанотубані: Іркліївська, Казенна, Бебутовская.

Ніч в Тбілісі.

 

День 3
Тбілісі - Ананурі - Гудаурі - Казбегі

Сніданок в готелі.

Ранковий виїзд в гірськолижний курорт Гудаурі, розташований, недалеко від Хрестового перевалу і має висоту 2150 м над рівнем моря. Гудаурі є самим високогірним населеним пункт на дорозі.

По дорозі ми відвідаємо стародавню фортецю Ананурі.

По приїзду в Гудаурі, гість може проїхатися по одній з високогірних канатних доріг.

Якщо нам дозволять погодні умови, ми продовжемо шлях до Казбегі, де ви пересядете на машини з високою прохідністю, щоб дістатися до Троїцької церкви в Гергети - найпопулярнішою пам'ятки в Казбегі і візитної картки всієї Грузії. Храм знаходиться високо на горі біля села Гергети на висоті понад 2000 м над рівнем моря. Звідси відкриваються просто нереальні і захоплюючі види на Казбек і на всі навколишні гори і льодовики.

Повернення в Тбілісі. Ніч в готелі.

День 4
Тбілісі - Сігнагі - Цинандалі - Тбілісі

Сніданок в готелі.

Ранковий виїзд до Кахетії місто Сігнагі.

Відвідування по шляху в Сигнахи монастирського комплексу - Бодбе.

Монастирський комплекс Бодбе - це загальнонаціональна грузинська святиня. Тут в кафедральному соборі Святого Георгія покояться останки одноапостольської Ніно Каппадокійської - великої хрестителька Грузії - передвісниці християнської епохи.

Прибуття в Сігнагі.

У маленькому і дуже красивому грузинському місті Сигнахи, який називають ще містом любові, є невеликий і дуже симпатичний музей. Саме там знаходиться постійно діюча експозиція робіт Ніко Піросмані, який народився неподалік, в кахетинської селі Мірзаані. Він відомий на весь світ не лише своїми картинами, а й легендою, згідно з якою він засинав тбіліську площа перед готелем квітами, де жила його кохана жінка - французька актриса Маргарита де Севр. Тому в цьому місті навіть ЗАГС працює цілодобово.

Відвідування Цинандалі. Це шикарне маєток кахетинських князів Чавчавадзе. Саме тут запрацював перший у всій Алазанської долині винний завод. Протягом усього XIX століття садиба Чавчавадзе в Цинандалі була справжнім центром світського життя в Грузії. Тут збиралися музиканти, письменники і поети, тут Олександр Грибоєдов познайомився зі своєю майбутньою дружиною - княжною Ніною Чавчавадзе. Маєток оточене чудовим парком. Велетенські дерева багато і багатьох побачили на своєму віку. Гуляли тут Грибоєдов, Пушкін і Лермонтов. 

Дегустація вина в знаменитому погребі садиби. Повернення в Тбілісі.

Ніч в готелі.

 

День 5
Тбілісі - Уплисцихе - Боржомі

Сніданок в готелі.

Поїздка в Боржомі, через пам'ятник Уплисцихе.

Уплисцихе - дивовижне місто, заснований в кінці II тисячоліття до нашої ери в перекладі - «Фортеця Божого».. Ця найдавніша фортеця - грандіозна титанічна робота по створенню цілого міста з кам'яної тверді.

Відвідування Зеленого монастиря.

Зелений монастир споруда 9 століття знаходиться недалеко від села і вважається перлиною грузинської архітектури. Монастир розташований прямо посеред боржомського лісу в 1,2 км від основної траси.

Продовження шляху в Боржомі - затишне курортне містечко, відоме своїми мінеральними водами. Приїзд і заселення в готель.

Відвідування національного парку Боржомі, що є одним з найбільших парків в Європі, з унікальною флорою-фауною і різноманітними зонами і ландшафтами.

Вільний час в Боржомі, де ви можете прогулятися по парку до мінеральних джерел, що володіють своїми цілющими властивостями.

Ніч в Боржомі.

День 6
Боржомі - Сатаплі - печера Прометея - Цхалтубо

Сніданок в готелі

Виїзд в регіон Імереті. Відвідування печер Прометея і Сатаплія.

Сатаплія - заповідна зона в 10 км від Кутаїсі. Майже вся територія покрита субтропічним лісом колхидского типу, багато рослин - реліктові, 9 видів занесених до Червоної Книги. На території заповідника знайдені сліди динозаврів і останки людей, і їх життєдіяльності періоду неоліту. Місцевість гірська, безліч печер з красивими сталактитами і сталагмітами, росли тисячоліття.

Печера Прометея - відома також як печера Куміставі - цхалтубская печера або печера Цхалтубская-гліана-карстовая печера, пам'ятика природи (категорія III за класифікацією Міжнародного союзу охорони природи). Загальна довжина печери становить близько 11 км, з яких для відвідувачів відкриті 1060 м.

Трансфер в Цхалтубо.

Ніч в Цхалтубо.

День 7
Цхалтубо - Каньйон Окаце - Каньйон Мартвілі - Тбілісі

Сніданок у готелі.

Відвідування знаменитих каньйонів Мартвілі і Окаце.

Каньйон Мартвілі - мальовнича пам'ятка з води і скель, розташована в 50 км на захід від Кутаїсі. Каньйон був утворений водами річки Абаша (Абаши). Його протяжність становить 2400 метрів, а висота скель, що утворюють стіни каньйону, подекуди сягає 40 метрів. Ця природна пам'ятка приваблює безліч туристів своїм контрастом в поведінці води.

Особливість каньйону в тому, що втручання людини не зіпсувало природну привабливість місця, а поліпшило її - по одній зі стін каньйону на висоті 140 метрів проходить 780-метровий консольний міст. Так що є можливість оглянути каньйон «зсередини», з висоти невеликого хмарочоса.

Відправлення в Тбілісі. Ніч в Тбілісі.  

День 8
Тбілісі – Ваше місто/Київ

Сніданок у готелі.

Трансфер до аеропорту. Повернення в Україну. 

Додати новий коментар

Коментарі

Надіслав: Татьяна , дата: 04.06.2021

Мы путешествуем с "Феерией " не впервые и благодаря профессиональному подходу и чёткой организацией наше недельное путешествие по Грузии прошло очень комфортно, насыщенно, душевно и легко.🙂 Отдельная благодарность нашему тур.мененджеру из Одессы Алене, и принимающей стороне в Грузии за такой чудесный тур.
Заповніть документи та надішліть менеджерам

Агенції туристичної компанії "Феєрія" в містах України:

Феєрія Мандрів, Басейна

Місто:
Київ
Адреса:
вул. Басейна, 5-А, оф 9

Феєрія Мандрів, Лівобережна

Місто:
Київ
Адреса:
вул. Є. Сверстюка (М. Раскової) 21, оф. 79, 7 поверх, ст. м. Лівобережна

Феєрія Мандрів, Он-лайн

Місто:
Київ
Адреса:
Онлайн

Феєрія мандрів, Одеса

Місто:
Одеса
Адреса:
Приморський бульвар, 11 (Готель Лондонська, головний вхід, 3 поверх)

Феєрія Мандрів, Нивки

Місто:
Київ
Адреса:
м. Київ, пр-т Перемоги, 71-A (Працюємо он-лайн, або за попередньою домовленістю про зустріч)

Феєрія Мандрів, Львівська площа

Місто:
Київ
Адреса:
вул. Ярославів Вал 33-Б, оф. 3

Феєрія Мандрів, Харків

Місто:
Харків
Адреса:
вул. Алчевських (Артема), 2, оф. 2-6

Феєрія Мандрів, Львів

Місто:
Львів
Адреса:
вул.Томашівського, 4

Феєрія Мандрів, Олімпійська

Місто:
Київ
Адреса:
вул. Антоновича, 12-Б (ст. м. Олімпійська, cт. м. площа Льва Толстого)

Феєрія Мандрів, Запоріжжя

Місто:
Запоріжжя
Адреса:
69006, Проспект Металургів 12-а, офіс №1

Феєрія Мандрів, Вінниця

Місто:
Вінниця
Адреса:
проспект Юності, 43-А, ТСК "Магігранд"

Феєрія мандрів, Черкаси

Місто:
Черкаси
Адреса:
вул. О. Дашкевича, 19

 

Двомісне розміщення: 489 USD

Тримісне розміщення: 369 USD

Діти до 5.99 років - безкоштовно

Діти від 6 до 11.99 років - 140 USD

Діти від 12 років - по ціні дорослих

Tbilisi: Royal Inn 4 * (центр міста)

Borjomi: Borjomi Plaza 4 *

Tskhaltubo Plaza 4 *

 

Одномісний номер: 979 USD

Двомісне розміщення: 535 USD

Тримісне розміщення: 429 USD

Діти до 5.99 років - безкоштовно

Діти від 6 до 11.99 років - 230 USD

Діти від 12 років - по ціні дорослих

Tbilisi: Metekhi Line 4 * (центр міста)

Borjomi: Borjomi Plaza 4 *

Tskhaltubo Plaza 4 *

 

 

Одномісний номер: 1010 USD

Двомісне розміщення: 569 USD

Тримісне розміщення: 429 USD

Діти до 5.99 років - безкоштовно

Діти від 6 до 11.99 років - 150 USD

Діти від 12 років - по ціні дорослих

Tbilisi: IOTA Hotel 5 * (центр міста)

Borjomi: Borjomi Likani 5 *

Tskhaltubo Plaza 4 *

 

 

Одномісний номер: 1255 USD

Двомісне розміщення: 709 USD

Тримісне розміщення: 549 USD

Діти до 5.99 років - безкоштовно

Діти від 6 до 11.99 років - 235 USD

Діти від 12 років - по ціні дорослих

Додаткова інформація

Туристи зобов'язані мати при собі РОЗДРУКОВАНИЙ результат ПЛР-тесту (здається не пізніше, ніж за 72 години).

На третій день туру необхідно здати тест повторно. Лабораторія приходить в готель для тестування. Вартість 100-120 лар (800-1000грн).

Тестування не впливає на наповненість туру (можуть бути зміни в днях програми).

*Тур індивідуальний. Виїзд можливий у будь-який день тижня!

Додаткові послуги, що входять у вартість:

  • Канатна дорога на Нарикала;
  • Джипи на Троїцьку церкву в Казбегі.

Контакти менеджерів