6350
₴UAH
6 днів

Київ/Ваше місто – Івано-Франківськ – Косів – Шешори – Пістинь – Буковець – Криворівня – Верховина – Космач – Тюдів – Усть-Путила – Яворів – Ворохта – Яремче – Івано-Франківськ – Ваше місто/Київ

Країни:
Дати

Опис туру

Cвітло є, вода є, інтернет є!
У готелі працює потужний генератор, тому на нас не впливає загальний графік відключення світла в регіоні, також наявне автономне водопостачання

Карпати – це свіже гірське повітря. Білосніжні гірські вершини і рипучий сніг під ногами, дивовижний колорит карпатських сіл, гостинність і щирість місцевих жителів…

Ну, де ще зустрічати Новий рік, як не в Карпатах?

Зимовий відпочинок на Гуцульщині у Косові - можливість не лише помилуватися засніженими вершинами Карпатських гір, а насолодитися справжнім гірським повітрям, відвідати знаменитий гуцульський ярмарок - Косівський базар, побувати в гостях у Святого Миколая в його резиденції, піднятися в гори, проїхатись прикарпатським кільцем, побувати в "місцях сили" та поганяти на джипах засніженими перевалами. А ще - досхочу наїстися смачних гуцульських страв, напробуватися медовухи, наслухатися трембіти, самостійно виготовити карпатський сувенір, побувати в унікальних музеях та церквах, і багато чого іншого.

Тільки приємні спогади! Чудовий насичений тур для дорослих та родин з дітьми! 

У вартість входить
Комфортабельний автобус за маршрутом;
Користування спа-зоною в готелі "Spa Resort Bayka";
22
1 вечеря у колибі, екскурсії за програмою;
22
Медична страховка;
Супровід феєричного гіда.
У вартість не входить
Проїзд до/з Івано-Франківська;
Додаткове харчування;
Факультативні екскурсії;
Чайові гідові і водіям;
Особисті витрати.
Київ/Ваше місто – Івано-Франківськ – Косів – Шешори – Пістинь – Буковець – Криворівня – Верховина – Космач – Тюдів – Усть-Путила – Яворів – Ворохта – Яремче – Івано-Франківськ – Ваше місто/Київ
День 1
Київ/Ваше місто – Івано-Франківськ

Збір групи в м. Києві, на Центральному залізничному вокзалі о 21:00 із представником Феєрії.

*Квитки на поїзд Київ – Івано-Франківськ – Київ можна придбати у нас.

Потяг 043  Відправлення з Києва 29.12 о 21:26, прибуття в ІФ 30.12 о 10:00
Потяг 043  Відправлення з ІФ 03.01 о 20:04, прибуття в Київ 04.01 о 08:10
Вартість проїзду в купе на 1 особу, в обидві сторони - 1200 грн.

День 2
Івано-Франківськ – Косів – Шешори – Пістинь

Приїзд в Івано-Франківськ. Туристи, які подорожують самостійно – приєднуються до групи до 10-ї год.

Трансфер до міста Косів. Поселення у вибраному готелі.

Косів – справжня Мекка унікального декоративно-прикладного мистецтва. Саме тут широко розвинуті народні промисли: різьба по дереву, виготовлення та розпис кераміки, ткацтво, художня вишивка, обробка шкіри та металів. Ви зможете побачити ряд водоспадів і великих порогів на р. Рибниці на південно-західній околиці Косова, між горами Острий та Стіжки, а також унікальну церкву Св. Василія Великого.

Екскурсія «Зимові перлинки Прикарпаття».

Шешори – мальовниче гуцульське село, яке розтягнулося на декілька кілометрів вздовж гірської річки Пістиньки. Вона відома своїми Срібними водоспадами, а Шешорський Гук – один з найгарніших у Карпатах.

Пістинь - невелике туристичне селище в Івано-франківській області. Тут, на території національного природного парку «Гуцульщина», в затишному куточку Карпатських гір, знаходиться резиденція Святого Миколая. 

Вечеря у колибі.

Повернення в готель.

День 3 - Зустріч Нового 2024 року!
Буковець – Криворівня – Верховина

Сніданок. Переїзд в «Українські Афіни» – с. Криворівня.

Криворівня – селище, що розташоване у мальовничому куточку Карпат. Краса цих місць надихала відомих письменників, літераторів, митців. Саме тут створювалась повість “Тіні забутих предків”, а Сергій Параджанов зняв видатний фільм за цією повістю. Тут полюбляли відпочивати Іван Франко, Леся Українка, Ольга Кобилянська, Василь Стефаника та Михайло Коцюбинський.

Відвідування церкви Різдва Пресвятої Богородиці - однією із найстаріших церков на Гуцульщині і за всі триста років свого існування ні разу не була зачинена, незважаючи на зміни влади, війни тощо. Офіційною датою заснування церкви є 1719 рік – про це свідчить напис, схований під покрівлею над західним ганком.

Відвідування етнографічного музею «Старожитностей Гуцульщини».

Екскурсія "У гості до трембітаря".

На висоті 700 м. над р.м. біля ошатної дерев’яної хати, екскурсантів зустрічає в гуцульській одежі грою на трембіті – заслужений працівник культури М. Ілюк. А найбільше наш трембітар заворожує всіх грою на багатьох гуцульських інструментах, які є в його колекції: трембіті, дудці, цимбалах, теленках, флоярах, дримбі, скрипці та дає можливість попробувати всім бажаючим зіграти на тому чи іншому інструменті. Повернення в готель.

Підготовка до святкування Нового Року. Початок новорічної програми. 

Зустріч Нового Року-2024!

Новорічне меню та програма новорічної ночі-2024

День 4
Космач - Рушірський водоспад - "Бутинар"

Пізній сніданок. Вільний день для відпочинку.

Охочим пропонуємо факультативну екскурсію «Стежками Довбуша» (450 грн дорослі,  діти до 12 років – 250 грн).

Космач – чи не найулюбленіше село, яке оспівують в віршах та піснях, змальовують в картинах художники, описують в легендах, знімають в кіно. Це невичерпна скарбниця гуцульської культури, яку продовжують вивчати науковці, а серед відвідувачів все більше знаменитостей.

Відвідування Рушірського водоспаду.

Чотириметровий Рушірський водоспад знаходиться в мальовничому місці неподалік від Івано-Франківська, а саме, в Косівському районі, поблизу села Лючі. Прохолодна гірська вода чудово рятує від спеки, а дивовижні пейзажі, що відкриваються погляду, нікого не залишають байдужими. А ще, поруч з водоспадом є й озера, які теж милують око своєю особливою карпатською красою.

Зупинка на оглядовому майданчику, панорамний огляд навколишніх сіл й краєвидів.

Відвідування мистецького комплексу «Бутинар» й місця, де смертельно був поранений Олекса Довбуш.

Обід по маршруту (оплачується додатково).

Повернення у Косів. Ніч у готелі.

День 5
Тюдів – Усть-Путила – Яворів

Сніданок.

Факультативна екскурсія «Мале Прикарпатське кільце» (дорослий квиток 400 грн, діти до 12 р. 250 грн).

Сокільська скеля - геологічна пам'ятка природи, яка розташовується на березі річки Черемош, за розмірами скеля сягає 250 метрів в довжину і близько 100 метрів у висоту.

Місце тут дуже мальовниче, а бурхливі води Черемоша на фоні Сокільської скелі та сусідніх гір виглядають особливо заворожуюче.

Кам'яна Багачка - найвідоміша скеля Буковини, що входить до 100 чудес природи України. Стрімка скеля нагадує образ сурової жінки. Як наслідок, з цим пов’язано багато легенд, що і пояснюють її назву. За поширеною народною легендою скупа та жорстока багачка відмовила старій жебрачці у милостині та образила її. Стара у відповідь прокляла кривдницю і багачка в мить скам’яніла. Є різні варіанти цієї легенди, але ця основа всюди зберігається.

Відвідування унікального місця - "Устеріки", місця, де зливається Чорний й Білий Черемош.

Обід у гуцульській колибі (оплачується додатково). 

По дорозі зупинка на Буковецькому перевалі (835м), там є неймовірні краєвиди й місця.

Відвідування «Гуцульської сироварні» – місце, яке точно сподобається гостям та туристам краю й особливо шанувальникам здорового харчування зі збереженням національних гастротрадицій, місцевої кухні, традиційного застілля.

Під час відвідування «Гуцульської сироварні» гості мають змогу ознайомитись з екофермою та побачити весь процес приготування сиру із козячого молока.

Повернення у готель. Ніч у готелі.

День 6
Косів – Ворохта – Яремче – Івано-Франківськ

Сніданок. Звільнення готельних номерів.

Виїзд на екскурсію «Прикарпатське кільце».

Дегустація ексклюзивних карпатських настойок у "Музеї Штопора", найбільша колекція штопорів у Карпатах. Настоянки приємні на смак, створюють настрій, мають цілющі властивості, підсилюють любов до рідних Карпат. Запрошуємо на 8 видів наливок, 4 з яких міцні. Медівка, калганівка, карпатське віскі, абцент, чача та інші смачні напої. Для дітей - дегустація соків.

Ворохта – високогірний курорт, тут є комплекс з чотирьох трамплінів з витягом, що завдяки штучному покриттю діють протягом всього року. Для бажаючих підйом на крісельному підйомнику на оглядовий майданчик.

Тут можна побачити унікальну пам'ятку – церкву Різдва Богородиці, яка є яскравим зразком народної дерев'яної архітектури гуцульського краю XVIII століття.

Старовинний віадук, загальною протяжністю сто тридцять метрів з арками, найдовша з яких досягає шістдесяти п'яти метрів. Даний міст побудований з каменю і є найдовшим в Європі. Для бажаючих катання на підйомнику, для дітей катання на санках.

Яремче – низькогірний курорт, розташований в надзвичайно мальовничій улоговині між горами на березі Пруту.

Водоспад "Пробій" з дванадцятиметровим мостом над ним і найвідоміший в Карпатах гуцульський сувенірний ринок.

Переїзд до Івано-Франківська.

Екскурсія старим містом: Кафедральний собор Воскресіння Христа в стилі бароко, Міська Ратуша 1695 року, вірменська церква 1762 року, можливість прогулятись по «Стометрівці». Це пішохідна частина вулиці Незалежності. Улюблене місце відпочинку мешканців міста. На “стометрівці” знаходяться книгарні, ресторани, піцерії та магазини. Досить часто виступають вуличні музиканти та артисти.

Вільний час в Івано-Франківську на вечерю та сувеніри.

Трансфер на залізничний вокзал. Виїзд до Києва.

Вкладені файли

Додати новий коментар

Комментарии

Надіслав: Аліна, дата: 22.09.2020

Виражаємо щиру подяку Феєрії (пану Миколаю) за організацію відпочинку та екскурсії на базі туристичного комплексу "Байка"(Косів). Дуже вдячні екскурсоводу пану Андрію за душевність, цікаві розповіді, гумор і увагу до кожного відпочиваючого. Велика подяка водіям, які в складних погодних умовах забеспечували трансфер. Дякуємо за домашню смачну їжу. Особлива подяка Гуцульщині за перший святковий сніг! Бажаємо успіхів, сподіваємось на нові зустрічі! З повагою Галина, Тетяна, Олена. 28.12.19 - 02.01.20

Надіслав: Нина, дата: 01.10.2019

Местоположение - зимою это настоящий снежный рай, прекрасные экскурсии вместе с компанией Феерия. Все технические неполадки были быстро устранены, был предоставлен выбор номеров, дали с шикарным видом на озеро.
Заповніть документи та надішліть менеджерам

Агенції туристичної компанії "Феєрія" в містах України:

Феєрія Мандрів, Басейна

Місто:
Київ
Адреса:
вул. Басейна, 5-А, оф 9

Феєрія Мандрів, Лівобережна

Місто:
Київ
Адреса:
вул. Є. Сверстюка (М. Раскової) 21, оф. 79, 7 поверх, ст. м. Лівобережна

Феєрія Мандрів, Он-лайн

Місто:
Київ
Адреса:
Онлайн

Феєрія мандрів, Одеса

Місто:
Одеса
Адреса:
Приморський бульвар, 11 (Готель Лондонська, головний вхід, 3 поверх)

Феєрія Мандрів, Нивки

Місто:
Київ
Адреса:
м. Київ, пр-т Перемоги, 71-A (Працюємо он-лайн, або за попередньою домовленістю про зустріч)

Феєрія Мандрів, Львівська площа

Місто:
Київ
Адреса:
вул. Ярославів Вал 33-Б, оф. 3

Феєрія Мандрів, Харків

Місто:
Харків
Адреса:
вул. Алчевських (Артема), 2, оф. 2-6

Феєрія Мандрів, Львів

Місто:
Львів
Адреса:
вул.Томашівського, 4

Феєрія Мандрів, Олімпійська

Місто:
Київ
Адреса:
вул. Антоновича, 12-Б (ст. м. Олімпійська, cт. м. площа Льва Толстого)

Феєрія Мандрів, Запоріжжя

Місто:
Запоріжжя
Адреса:
69006, Проспект Металургів 12-а, офіс №1

Феєрія Мандрів, Вінниця

Місто:
Вінниця
Адреса:
проспект Юності, 43-А, ТСК "Магігранд"

Феєрія мандрів, Черкаси

Місто:
Черкаси
Адреса:
вул. О. Дашкевича, 19

Вартість туру на 1 особу (1/2dbl, номери з усіма зручностями): 

"Вілла Медова" (без харчування):

Номер стандарт - 6350 грн.
Номер напівлюкс - 6950 грн.
Номер люкс двокімнатний - 7450 грн.
Номер студіо - 8550 грн.

Діти до 12 років при проживанні з двома дорослими в номері - 4850 грн.

Туристичний комплес "SPA Resort Bayka" (4 сніданки):

Номер стандарт - 10500 грн.
Номер напівлюкс двокімнатний - 11550 грн.
Номер люкс двокімнатний - 12350 грн.

Вартість за дітей до 12 років при проживанні з двома дорослими в номері - 6850 грн.

Додаткова інформація

Місця в автобусі будуть розподілені за датою бронювання: достатньо назвати своє ПІБ, і вам вкажуть ваше місце.

Екскурсії за програмою:

Екскурсія в "Музей Штопора" + дегустація ексклюзивних карпатських настойок
Екскурсія "Зимові перлинки Прикарпаття".
Екскурсія "Прикарпатське кільце".
Екскурсія "Українські Афіни" — с. Криворівня.
Оглядова екскурсія по Івано-Франківську.
Екскурсія "У гості до трембітаря".
Вхідні квитки в екскурсійні об'єкти.

Проїзд до Івано-Франківська:

- Потягом;
- Власним транспортом (самостійне приєднання до туру).

Контакти менеджерів

  • Ім'я: Микола Грепіняк
  • Посада: Менеджер
  • Тел.: 044-237-12-01, (096) 151-88-91
  • Вн. номер: 123
  • e-mail: [email protected]