43 084 грн
995
€EUR
10 днів

КиївАнкараКаппадокія – Учхисар – Гереме – Ургюп – Каймакли – Долина Ихлара – ГазіантепХалфеті – Харан – Шанлиурфа – Гебеклі-Тепе – Немрут-Даг – ДіярбакирМардін – Дара – МідьятАнкараКиїв

Країни:

Опис туру

У колекції авторських турів Феєрії з'явилася дійсно унікальна пропозиція, аналогів якій на туристичному ринку України просто не існує!

Перша поїздка за цією програмою успішно відбулася в травні 2019 року, і ось ми знову запрошуємо всіх охочих у захоплюючу подорож!

...Долини Каппадокії – одне з найкрасивіших місць на Землі для прогулянки на повітряній кулі; геологічне диво, сформоване виверженнями вулкана. Колись це місце стало прихистком для перших християн. А задовго до них, тут же, в Анатолії, між Тигром і Євфратом росла і звеличувалася одна з найдавніших цивілізацій в історії людства – Месопотамія.

Далеко не кожен турок може похвалитися тим, що побував у казковому кам'яному місті Мардіні, пив насичену чарівними спеціями каву Дібек, милувався, величаві річки плавно несуть свої води під стародавніми базальтовими мостами, побудованими ще за часи римських і візантійських імператорів, або бачив, як розпечена куля сонця повільно пропливає над велетенськими головами статуй гори Немрут – вікового кургану Коммагенського царства на висоті 2150 метрів над рівнем моря.

А ще на нас чекають стародавні мечеті та мінарети, ассирійські монастирі, римські мости, таємничі печерні міста, стародавні міські кам'яні стіни Діярбакира, які можна порівняти хіба що з Великою Китайською стіною, унікальні давньоримські мозаїки Газіантепа, на яких у вічній битві застигли амазонки. І, звичайно ж, чарівні місцеві солодощі – кюнефе і блакитний мигдаль, традиційна кухня, унікальні срібні та мідні вироби місцевих майстрів і багато, багато іншого...

Словом, обіцяємо Вам, що за 10 днів насиченого туру Ви побачите зовсім іншу, прекрасну і невідому Туреччину, колиску цивілізацій!

Тур супроводжує один з авторів програми – Поліна Андрієнко, а також місцевий ліцензований гід.

Дивіться інші варіанти відпочинку: скорочений тур (8 днів) - Інша Туреччина: скарбниці стародавньої Месопотамії

У вартість входить
Усі внутрішні переїзди в комфортабельному автобусі;
Супровід кваліфікованого гіда;
Супровід гіда Феєрії зі знанням турецької мови;
Усі екскурсії, вказані в програмі;
Розміщення в готелях;
22
Харчування - сніданки.
У вартість не входить
Страхування;
22
Обіди та вечері;
22
Політ на повітряній кулі;
22
Вхідні квитки в музеї (60 євро), шоу дервішів;
Чайові водіям і місцевому гіду.
22
Київ – Анкара – Каппадокія – Учхисар – Гереме – Ургюп – Каймакли – Долина Ихлара – Газіантеп – Халфеті – Харан – Шанлиурфа – Гебеклі-Тепе – Немрут-Даг – Діярбакир – Мардін – Дара – Мідьят – Анкара – Київ
День 1
Київ – Анкара – Каппадокія

Міжнародний переліт Київ – Анкара 

Прибуття в Анкару. Виїзд та прибуття до Каппадокії.

По дорозі ми побачимо солоне озеро Туз – друге за величиною в Туреччині (стародавні греки називали його Фригійським морем); береги цього величезного озера пофарбовані в усі відтінки ніжного рожевого кольору.

Ми побачимо фортецю Учхисар і Долину чарівних димарів.

Ночівля у печерному готелі Melekler Evi Cave Hotel, з терас якого відкриваються феєричні краєвиди на долину.

День 2
Каппадокія – Гереме – Ургюп

Сніданок у готелі.

За сприятливої погоди, охочі зможуть політати на світанку на повітряній кулі (оплачується додатково – від 150 євро з людини).

Ми відвідаємо музей під відкритим небом – Національний парк Гереме і печерні церкви: Яблучну (Elmalı), Зміїну (Yılanlı), Церкву з сандалями (Çarıklı), а також побачимо скелі-гриби Долини уяви в національному парку Ургюп і дізнаємося секрети місцевих гончарних справ майстрів на фабриці з виробництва керамічних виробів.

Увечері, за бажанням, на нас чекає незабутнє видовище – вечір турецького танцю та музики (оплачується додатково).

Ночівля у готелі Melekler Evi Cave Hotel.

День 3
Каппадокія - Каймакли - Долина Ихлара – Газіантеп

Сніданок у готелі.

Продовження екскурсії по Каппадокії.

У цей день ми відвідаємо мальовничу долину Ихлара, підземне місто Каймакли.

Переїзд в місто Газіантеп.

Ночівля в Park Dedeman Gaziantep city center

День 4
Газіантеп – Халфеті

Сніданок у готелі.

Прогулянка Газіантепом. Газіантеп – ворота долини Євфрату і сучасне місто на південному сході Туреччини, яке швидко розвивається. Воно входить до десятки найдавніших міст світу.

Перше, що кидається в очі, – руїни найдавніших у світі споруд. За легендою, саме в цих місцях зародилася цивілізація. У Газіантепі залишили свій історичний слід хети, перси, римляни і сельджуки. Про багате історичне минуле цього краю свідчать численні мусульманські мечеті, християнські храми, фортеці, постоялі двори і навіть обитель шейха. Стародавні іудейські та вірменські поселення зараз майже зруйновані, але охороняються археологами від забудов.

У Газіантепі ми відвідаємо найбільший у світі музей античних мозаїк Зеугма. Обходячи музейний комплекс, Ви побачите мозаїчні зображення біблійних фресок, старовинних килимів, древніх героїв періоду Римської Імперії.

Потім ми переїжджаємо в місто Халфеті, яке вважається одним з найважливіших туристичних центрів Туреччини. Завдяки історичним кам'яним будинкам і природній красі його також називають «Прихованим раєм» Південно-Східної Анатолії. Сьогодні багато районів міста затоплені.

Пропливаючи на човні бірюзовими водами Євфрату, ми побачимо затоплену частину міста і римську фортецю Румкале. Вважається, що апостол Іоанн жив в околицях Румкале і зберігав там записи Євангелія.

Ночівля в Халфеті в готелі Şitamrat Hotel.

День 5
Халфеті - Харан – Шанлиурфа

Сніданок. Переїзд до Шанлиурфи.

Дорогою заїзд у Харран.

Харан – стародавнє місто глиняних будиночків із загостреними дахами, схожими на вулики, відомості про яке залишені в манускриптах, датованих раніше 2000 року до нашої ери. Назва перекладається як «місце, випалене сонцем». Усі його глиняні хати – одноповерхові, але в багатьох із них висота купола над стінами перевершує висоту стін над землею, що дозволяє рятуватися від шаленої спеки в літні місяці. З часів Візантії тут також збереглися фрагменти міських стін і залишки могутньої фортеці. Відомо також, що в Харані було засновано перший ісламський університет.

Прибуття до Шанлиурфи - місто п'яти Пророків, одне з найдавніших міст світу, яке згадується в шумерських, аккадських і хетських клинописних написах. Відвідування археологічного музею.

Згідно з переказами, тут народився пророк Авраам, старозавітний святий, родоначальник єврейського й арабського народів, будівельник священної Кааби в Мецці. Тут бував Ісус Христос, а апостол Фома проповідував по дорозі в Індію.

Екскурсія по місту: ми побачимо Священний ставок Авраама з плаваючими в ньому коропами, Трон царя Нимрода у фортеці Шанлиурфи, печеру святого пророка Іови. Під час прогулянки можливе відвідування колоритного східного базару.

Ніч у Шанлиурфі у бутик-готелі спеціальної категорії Аla han в самому серці старого міста.

День 6
Шанлиурфа – Гебеклі-Тепе – Немрут-Даг

Сніданок у готелі.

Відвідування Гебеклі-Тепе (Пузатий пагорб) – найдавнішої зі знайдених на сьогодні культових споруд у світі, побудованої в епоху раннього неоліту. Ця споруда на 6 тисяч років старша від Стоунхенджа і майже в два рази древніша від усіх аналогічних споруд на планеті.

Виїзд у Національний парк Немрут-Даг. По дорозі ми побачимо:

Каракуш Тюмюлюс (Karakuş tümülüsü) – могильний курган, родинний цвинтар жіночої половини царської сім'ї. Його побудували в I столітті до нашої ери за наказом царя Коммагени Митрідата II Каллінікоса в честь його матері;

– Грандіозний римський міст Джендере (Cendere köprüsü), який було побудовано ще в 212 році нашої ери за часів правління Септимія Севера в найвужчому районі річки Кахта. Міст завдовжки 120 метрів і завширшки 7 метрів, що спирається на дві скелі, зроблений із 92-х великих кам'яних блоків, кожен з яких важить 10 тонн;

Обід. Екскурсія по Національному заповіднику Немрут-Даг, де на самій вершині гори, на висоті 2150 метрів над рівнем моря, ми побачимо величну гробницю царя Антіоха I. Величезні статуї на вершині гори – візитівкаТуреччини, проте добираються до цього місця одиниці. У 1987 році археологічні пам'ятки на вершині гори було включено до списку Всесвітньої спадщини ЮНЕСКО. Споглядати захід сонця біля підніжжя велетенських статуй – це неймовірні емоції!

Розміщення і ночівля в готелі Euphrat Hotel.

День 7
Діярбакир – Мардін

Сніданок у готелі. Переїзд у Діярбакир.

По дорозі ми побачимо римський арочний міст з базальту через річку Тигр – Міст десяти очей (On Gözlü Köprü).

Діярбакир (Амід) – неофіційна столиця кавунів і серце турецького Курдистану, місто на Шовковому шляху, вік якого налічує більше 5000 років.

Прогулянка по Діярбакиру. Огляд його могутніх кам'яних стін, побудованих за часів римського правління, завширшки 5,5 метрів, заввишки 12 метрів, протяжністю майже 7 кілометрів, з 82 сторожовими вежами і з воротами на всі сторони світу; центральна площа, де стоять ворота Даг Капи; старовинний караван-сарай Хасан Паша Хан, величезна мечеть Улу-Джамі, одна з найстаріших у Туреччині. Також ми відвідаємо мінарет на чотирьох ногах, обов'язково спробуємо запашну каву Дібек і дізнаємося секрети її приготування.

Після обіду переїзд до Мардіна. Ночівля у бутік-готелі Maridin Otel.

День 8
Мардін – Дара - Бейяз су – Мідьят – Мардін

Сніданок у готелі. Екскурсія по регіону Мардін.

Сьогодні на нас чекає Дара – візантійська фортеця на півночі Месопотамії, на кордоні з імперією Сасанідів. Фортеця відігравала велику роль в ірано-візантійських війнах у VI столітті, під її стінами в 530 році відбулася знаменита битва при Дарі. Місцями фортеця нагадує Петру в зменшеному варіанті. Поруч ми побачимо дуже глибоку підземну цистерну Зіндан.

Далі наш шлях лежить у Мідьят, у старовинний Гостьовий будинок Конук-Еві, який зараз усім відомий як "будинок Сили і Бурана".

Приємний сюрприз для любителів популярного турецького телесеріалу «Сила – повернення додому»: дивлячись на пагорби Месопотамії і гуляючи по кам'яних вулицях Мардіна і Мідьята, Ви легко впізнаєте місця, де розгорталися пристрасті телесеріалу. У Вас буде унікальна можливість погостювати в будинку Бурана і Сили! А наш гід розкриє Вам справжню причину того, чому телесеріал було задумано і знято на замовлення держави.

Також ми відвідаємо Мор Габріель – монастир, заснований у 397 році, який по праву є одним із найстаріших діючих християнських монастирів у світі.

Повернення в Мардін, вечеря. Ніч у готелі.

День 9
Мардін

Сніданок у готелі. Прогулянки по Мардіну.

Мардін – дивовижне кам'яне місто, вулиці якого підіймаються на схили гори, увінчаної грізною фортецею, що була відома ще в 4500 році до нашої ери. На початку нашої ери Мардін уже представляв собою те, що ми можемо бачити зараз – і з тих пір стара частина анітрохи не змінилася. У 1960 році Мардін був узятий під охорону ЮНЕСКО. Населення міста багатонаціональне, у ньому живуть курди, араби, ассирійці, турки і вірмени. Ассирійські християнські церкви і монастирі мирно сусідять з численними мечетями.

Ми прогуляємося по центру міста, його кам'яних вуличках, відвідаємо музей Мардіна, сходимо на старовинний базар, де побачимо ремісничі майстерні з виготовлення традиційного мідного посуду і меблів, ювелірні магазини, заглянемо на ринок спецій, придбаємо місцеві сувеніри: каву Дібек, мило і так далі.

Вільний час у місті. Охочі можуть скуштувати традиційні солодощі: кюнефе – арабські гарячі ласощі, та дондурма – традиційне турецьке морозиво. Кажуть, що воно найсмачніше у світі.

Увечері на нас чекає вечеря в ресторані з місцевою музикою, танцями і вином.

Ніч у готелі.

День 10
Мардін - Анкара - Київ

Після сніданку - вільний час в Мардіні.

Трансфер в аеропорт Мардіна і виліт до Анкари. Прибуття в Анкару, трансфер в район старої фортеці Цитадель Хізар. Прогулянка територією фортеці, всередині стін якої розташовується невелике автентичне поселення - шматочок старовинної Туреччини прямо посеред сучасного мегаполісу. На цьому місці стояла колишня Анкара, заснована близько 3 тис. років тому. Після вечері - трансфер в аеропорт Анкари.

Реєстрація багажу на міжнародний рейс.

Переліт Анкара – Київ.

Додати новий коментар

Комментарии

Надіслав: Екатерина, дата: 10.11.2021

Только что вернулась из тура "Другая Турция". Необычное и интересное путешествие! Мы увидели действительно совсем другую Турцию, даже для опытного путешественника это, наверное, будет экзотикой. Интересные места,красивые пейзажи и архитектура, необычная и вкусная еда, доброжелательные люди вокруг. Большое спасибо нашим гидам Полине и Салмаз за внимание, помощь и подсказки даже в самых мелких деталях, большое количество интересных фактов не только об истории Юго-Восточной Турции, но и людях, их жизни и создали очень душевную атмосферу в группе. Отличный и очень удобный автобус с прекрасным водителем, красивые аутентичные отели. От этой поездки сохранятся самые лучшие воспоминания!!!

Надіслав: Виталий, дата: 05.11.2021

Только что с женой вернулись из тура Каппадокия -Месопотамия. Мы давно слышали что это одно из лучших направлений экскурсий по Турции но тур превзошел все наши ожидания. это просто восторг для глаз. Пейзажи ,атмосфера ,местная кухня,отели ,колорит регионов. Десять дней пролетели как один . Отдельно о гидах: очень благодарны гидам Полине и Салмаз за интересную подачу материала , за опеку,терпение и особо за комфорт передвижения на автобусе. Это было незабываемое путешествие ! РЕКОМЕНДУЕМ !

Ребята, спасибо огромное за такую высокую оценку нашего тура! Мы стараемся показать нашим туристам Другую Турцию , не туристическую, такую, которую мы с Солмаз знаем и любим, Месопотамию - такой, как она есть, по-возможности даем вам прикоснуться к этой многограннейшей истории, культуре, традициям, попробовать, какая она "на вкус", находясь в "самой гуще" местной жизни! Спасибо, что поняли, приняли и оценили все это! До встречи в новых турах!

Надіслав: Тетяна Слись, дата: 13.05.2021

01.05-10.05.2021. Тур по Каппадокії і Месопотамії - надзвичайно цікавий і насичений. 10 днів нових вражень, чудових відчуттів. Карантин виявив позитивну сторону - майже повна відсутність туристів на нашому шляху, ніяких черг і натовпів. Незвичайні готелі, автентична їжа, прекрасна природа, чуйні та турботливі гіди Поліна і Салмаз! Дуже сподобалося.

Надіслав: Владимир , дата: 11.05.2021

тур довольно удачный (можно рекомендовать 😊) - достойная наполняемость экскурсионной программы историческими достопримечательностями очень хорошо дополнилась хорошо отлаженной работой грамотных и внимательных гидов (Полины и Солмаз) отдельная благодарность всем членам группы за неконфликтность и общую атмосферу взаимоуважения

Надіслав: Polina , дата: 04.01.2022

У відповідь до від Владимир

Спасибо, Владимир, за отзыв и за рекомендации! Очень рады, что вам было интересно и комфортно путешествовать с нами. Будем надеяться на встречу в других турах по неизвестной Турции!

Надіслав: Оксана Родимова, дата: 11.05.2021

Возвращаемся сейчас из тура Другая Турция: Каппадокия и сокровищница древней Месопотамии А как не хочется оттуда возвращаться! Прекрасная группа, великолепная организация тура в это непростое время локдаунов во всем мире, море впечатлений от действительно совершенно другой Турции, о которой мы ничего не знали ( древнейшие города , о которых слышали на уроках истории древнего мира, реки Тигр и Евфрат как-то не связывались с Турцией в виде Антальи и Мармариса)... Благодаря нашим прекрасным гидам - фееричной Полине Андриенко и турецкому гиду солнечной Сонечке (Солмаз), мы смогли НЕ ТОРОПЯСЬ увидеть максимум достопримечательностей по программе ( а это очень непросто во время локдаунов и комендантского часа), нам титаническими усилиями гидов было организовано питание - -Кулинарные дегустации блюд, характерных для того или иного региона, с рассекречивание рецептов приготовления интересных и вкусных блюд, спасибо ноу-хау Полины - есть ссылочки с информацией на все города и раскопки, где побывали , сделаны прекрасные фотки - и все это с юмором и позитивом, с прекрасной музыкой! Отдельная тема - наши прекрасные водители Саакин и Эмир Джан, в автобусе чувствовали себя дорогими гостями, они и без гидов старались нам показать как можно больше интересного , прекрасные люди и большие профессионалы В общем , езжайте в тур, не бойтесь никаких ковидов, путешествуйте и получайте удовольствие , так как получили его мы 😊 Кстати , плюс локдауна в Турции - наша группа гуляла по всем городам и раскопкам в гордом одиночестве, и это там, где в былые времена был людской муравейник и сложно было протиснутся , чтобы что-нибудь увидеть! Сейчас можно насладиться всеми достопримечательностями только своей компанией и не торопясь

Дорогая Оксана! Нам с Солмаз было очень приятно делиться своими знаниями и любовью к нашей Другой Турции с такими приятными, любознательными и легкими на подъём туристами, как Вы, да и , впрочем, вся наша группа! Таким прекрасным мы сделали это путешествие Все Вместе! Спасибо за отзыв, ждём в новых турах!

Надіслав: Ольга, дата: 09.05.2021

Огромное спасибо за великолепный тур. Я увидела места, о существовании которых даже не подозревала, и получила массу незабываемых впечатлений. Полина Андриенко действительно феерический гид!!!

Дорогая Ольга! Спасибо огромное за отзыв и за такую высокую оценку! Было очень приятно показать Вам свою любимую Месопотамию! До новых встреч в наших феерических турах!

Надіслав: Юлия, дата: 26.11.2020

Вернувшись из путешествия, я часто слышала вопрос «Ну что, загорела». Ответ, что я была на земле, которая помнит персов, греков, римлян и арабов, расцветы и падения империй Персов, Селевкидов и Александра Македонского, Османскую империю, Коммагенское царство и является одной из наследниц Месопотамской цивилизации не сильно прояснял ситуацию. «Так загорела..» :) Да! "Загорела"! В лучах рассветного солнца, над каменными столбами причудливых форм и очертаний в долине Каппадокия, на высоте 1000 метров; в розовой дымке закатного солнца на горе Немрут; под звездами на реке Евфрат, воды которой скрывают человеческую трагедию; вдоль Озера Балык со священными карпами в Шанлыурфе; на улочках Мардина и Мидьята; наслаждаясь турецкими хлебосольностью и яствами (вегетарианцам будет сложно); попивая кофе: мирра, дибек, мененгич (турецкая кофейная культура и традиции включены в Список нематериального наследия ЮНЕСКО), в прикуску со сладкими сладостями (полумеры для слабаков). И если меня спросят «Где находится пуп Земли», я с уверенностью отвечу «В Турции! Это же Гёбекли тепе. холм, известный также как «Пупочный холм», нулевая точка отсчета для всех религий и самый древний храмовый комплекс на Земле (его возраст оценивается до 12 000 лет !!! Это же каменный век! Вы представляете?!) . Спонсорами феерического «загара» были люди, которые любят свою работу и страну, которую показывают и о которой рассказывают: Тарас обнимаю, Солмаз пламенный привет!

Надіслав: Оксана, дата: 22.10.2020

Подорожувала у цьому турі в жовтні 2020 року. Месопотамія - топовий напрям для подорожей в світі, який активно пропагується. До прикладу, у 2020 году Лувр представив розкішну виставку месопотамського мистецтва у Музеї Пола Гетті в Лос-Анжелесі. Проте у зв'язку з відомими подіями в Іраку і Сирії побачити Месопотамію зараз можна тільки в Туреччині. Тури "Феєрії" у 2019 р. по цьому маршруту пройшли з повним аншлагом. У нашій групі в жовтні 2020 р. переважали не адепти Месопотамії, а поціновувачі інших країн , які в силу "ковідніх" обмежень не змогли потрапити на обрані тури. Але завдяки тріумвірату гідів - Тарасу, Поліні, Ерджюменту - наша подорож булу на одному диханні, кожен побачив свою Месопотамію. Тому, якщо вам набридла сіра дійсність сьогодення, їдьте у Месопотамію. Сидячи з чашечкою сірійської кави у кафе "Месопотамія" у Мардіні, ви зрозумієте, що життя прекрасне.

Дорога Оксана! Величезна подяка Вам від усього нашого "триумвірату" за цей відгук! Коли хтось пише, що за філіжанкою кави в Мардіні , споглядаючі безкраї доліни Месопотамії, раптом розуміє, що життя прекрасне, це означає, що не марні були наші зусилля! Дякуємо за те, що поділилися своїми щирими емоціями, до зустрічі в інших наших турах Іншою Туреччиною!

Надіслав: Оксана, дата: 22.10.2020

Подорожувала у цьому турі в жовтні 2020 року. Месопотамія - топовий напрям для подорожей у світі, який активно пропагується. До прикладу, у 2020 році Лувр представив розкішну виставку месопотамського мистецтва у Музеї Пола Гетті в Лос-Анжелесі. Проте у зв'язку з відомими подіями в Іраку і Сирії побачити Месопотамію зараз можна тільки в Туреччині. Тури "Феєрії" у 2019 р. по цьому маршруту пройшли з повним аншлагом. У нашій групі в жовтні 2020 р. переважали не адепти Месопотамії, а поціновувачі інших країн, які в силу "ковідних" обмежень не змогли потрапити на обрані тури. Але завдяки тріумвірату гідів - Тарасу, Поліні, Ерджюменту - наша подорож була на одному диханні, кожен побачив свою Месопотамію. Тому, якщо вам набридла сіра дійсність сьогодення, їдьте у Месопотамію. Сидячи з чашечкою сирійської кави у кафе "Месопотамія" в Мардіні, ви відчуєте, що життя прекрасне.

Надіслав: Лена, дата: 16.10.2020

Была в туре в октябре 2020. Тот случай, когда не ты выбрал тур, а тур выбрал тебя ))). И как показала жизнь, именно такие туры самые яркие и запоминающиеся! Тур для тех, кто открыт всему новому, кто готов удивляться и кайфовать в этом моменте от увиденного. Тех, у кого нет своих заготовленных ожиданий и кто привык отдыхать в динамике. Доверьтесь профессионалам, Феерия собрала именно таких! Это не только фанаты своего дела, они искренне и безгранично любят места где проводят туры, любят туриста! Поверьте, в этом туре с Вами не только поделятся знаниями самых интересных мест, Вас влюбят в эти места, о Вас позаботятся. Мне повезло - с нами в туре были оба автора этого тура: Тарас Чернов и Полина Андреенко! Принимающая сторона Турции оставила самые теплые воспоминания! Перед нами открывались закрытые двери, мы попадали в неожиданные места! Места, не избалованные туристами. Места не пре украшенные для гостей. Если Вы отдыхаете "наслаждаясь глазами", то это Ваш тур! Рассветы, закаты, горы, звезды, реки. Все это Вам обеспечено!

Дорогая Лена! Мы очень рады, что наш тур выбрал Вас! Это как раз тот случай, когда позитивно настроенный турист получает удовольствие не только от всего процесса (тура) в целом, но и находит повод для радости и восхищения даже малейшими деталями, ценит заботу и желание показать максимум всего того, что есть в этой части Турции за короткий промежуток времени и готов принимать все, чем делятся гиды! Спасибо за такой теплый отзыв, до встречи в новых турах по Другой Турции!

Надіслав: Марина, дата: 16.10.2020

Это мое первое путешествие с Феерией. Прекрасная организация всего тура. Супер гиды - Тарас и Полина - суперпрофессионалы! Их внимание и забота по всему маршруту. Интересный маршрут. В Турции бываю очень часто, но они открыли для меня новую неизведанную Турцию. Помогал им и дополнял гид с турецкой стороны Эрджюмент. Хорошо подобранные отели, правильно распланированные дни, в которых экскурсии сочетались с отдыхом. Отличная логистика по всему маршруту. Спасибо всем , кто организовал данный тур. Надеюсь ещё попутешествуем вместе. Мои лучшие пожелания всем участникам тура!

Дорогая Марина! Как приятно, что первое ваше путешествие с Феерией оставило такие позитивные впечатления! Спасибо, что поделились своим отзывом с теми, кто еще только планирует поехать с нами, возможно тоже, как и вы, впервые! Мы стараемся всегда быть на высоте и поделиться со своими туристами не только знаниями истории, культуры и традиций, но и своей любовью к Турции и особенно, к Месопотамии! Надеемся встретиться с Вами в других наших авторских турах по неизвестной Турции!

Надіслав: iryna skalozub, дата: 16.10.2020

Отримала від туру навіть більше, ніж чекала. Тур насичений надзвичайно цікавою інформацією про історію , культуру, і найрізноманітніші аспекти життя Туреччини. Кожен день приносив масу вражень і позитивних емоцій. Дякую ерудованим, освіченим і уважним гідам Тарасу Чернову і Полоні Андрієнко. Дуже приємні враження від турецького гіда Ерджумента і обох водіїв. Комфортабельний автобус, Прекрасні дороги. Буду чекати на нові екскурсійні подорожі такою цікавою країною.

Дорога Ірино! Дуже приємно, що Вам сподобався наш тур, і ще приємніше те, що нам вдалося перевершити ваші сподівання! Будемо раді зустрітися в нових авторських мандрах Іншою Туреччиною!

Надіслав: Игорь, дата: 15.10.2020

Только вернулись из тура (октябрь 2020). Прекрасный тур для тех, кто уже знаком с известной Турцией (Стамбулом или хотя бы со средиземноморским отдыхом) и ищет новых, нестандартных ощущений в стороне от обычных туристических троп. Отличное автобусное и экскурсионное обслуживание. Огромное спасибо гидам Тарасу Чернову и Полине Андриенко как за показанное по программе тура, так и за все дополнительные экскурсии, возникшие по ходу (не говоря даже о заботе о нас, туристах). Спасибо огромное и Феерии, и всем с кем мы совершили это путешествие.

Надіслав: Ірина, дата: 18.08.2019

От же вміє Феєрія мандрів створювати унікальні туристичні продукти!!! Такого туру по невідомій Туреччині я давно чекала. Дякую Поліна Андрієнко та Тарас Чернов, що показали нам справжню Туреччину – колиску світової цивілізації. Ми добралися до самого кордону з Сірією, зустріли захід сонця на вершині Немрут-Даг поряд з величезними статуями, яким більш ніж 2тис. років, відвідали найстародавніші в світі міста, побачили найстародавніші античні мозаїки та ще багато чого з історії древньої Месопотамії. А спочатку була неперевершена Каппадокія!!! Ми жили в справжньому печерному готелі, з терас якого відкривався феєричний вид на долину з неземними пейзажами. По маршруту готелі всі були дуже добрі, аутентичні, у самому центрі відвідуваних міст. В турі не має ніяких додаткових витрат, а навпаки, нас весь тур пригощали якимись місцевими смаколиками, показували щось додаткове, що не передбачалось програмою. Ми навіть побували у хамамі, якому більше 1000 років та побачили танець справжніх (не артистів) кружляючих дервішів. Поліна та Тарас створили дуже душевну атмосферу подорожі, а ліцензований турецький гід Солмаз навіки влюбила нас в ту Туреччину, яку поки що знають не всі. Чекаємо продовження подорожі, бо в Туреччині ще так багато унікальних місць – пам”яток світової цивілізації.

Дякуємо за такий змістовний видгук, ми дуже раді, що ця досі невідома Туреччина так сподобалась нашим туристам і вам особисто! Від нас велика подяка за повсякчасну зацікавленність, позитивний настрій, чудові фотографії та дуже цікаві розповіді на фейсбуці про кожен день, якій ми провели в цій подорожі! Сподіваємося, що ще відкриємо з вами разом якісь цікавинки в нашій улюбленій Туреччині!

Надіслав: Lesya, дата: 05.08.2019

Цей тур для гурманів, для тих, хто хоче побачити щось нове. Ви зразу зануритеся у вирій подій, надзвичайно цікавої історії Турції, її аутентичнісь, душа і хлібосільність стануть перед вами. Тут ще не проходили доріжки туристів і тому ви побачите іншу країну, більш цікаву для досвідчених мандрівників. Кожний день був неймовірно цікавий своєю программою. Картинка змінювалася, так швидко, що не встигали насолодитися враженнями з попереднього дня. І все це нам подавали прекрасні гіди- Солмаз, Тарас і Поліна. Дякую всім першопрохідцям, які розділили зі мною радість відкриття нової країни, абсолютно іншої, не схожої на мої уявлення.💋❤️

Ми також щиро вдячні, Лесю, за відгук, за постійну готовність сприймати все нове, за щирість і товариськість, за гарний настрій, яким ви ділилися з нами усіма! До нових зустрічей в наших феєричних подорожах!

Надіслав: Андрій, дата: 05.08.2019

буде, скоріше, не відгук, а висновок - кожна, поважаюча себе, людина, яка має, хочаб, найменшу можливість приєднатися до цієї фантастичної подорожі, просто, зобов'язана, невагаючись, вже починати збори. Панове - бронюйте, збирайте речі, налаштовуйте фотовідео обладнання і в путь. Навіть, якщо ви дуже досвідчений турист-мандрівник, Вам буде вдосталь, аж через край, нових незабутніх мегапозитивних вражень! В Каппадокии краса невимовна! І це лише початок. Подорож до таємничої колиски цивілізації - Месопотамії, на диво, ще не освоєної (навіть, всюдисущими китайськими туристами), це екзотика позамежна! Природа, історія, місцеві традиції, незліченна кількість обє'ктів світового значення ЮНЕСКО... А кухня, кухня яка! Зціпивши зуби, не буду співати діферамбів Поліні та Тарасу... ні , точно, не буду...люди просто роблять свою роботу... АЛЕ ЯК КЛАСНО РОБЛЯТЬ!!! З ДУШЕЮ, ЩИРО, ТАЛАНОВИТО!!! КРАСУНЧИКИ!!! ...Таки не втримався. І ви не втримаєтесь.

Андрію, дякуємо за таку високу оцінку нашої праці! Ми дуже раді, що вам сподобалося, а також й тому, що під час туру в нас був свій власний і такий талановитий фотокореспондент!! Фото неймовірні!! До зустрічі в наступних наших фееричних турах!!

Надіслав: Людмила, дата: 02.06.2019

Вчора повернулася з туру "Інша Туреччина......". Неймовірно цікавий тур! Чудові гіди Тарас Чернов і Поліна Андрієнко з української сторони і гід Солмаз та водій Сінан з турецької. Не буду повторювати програму, вона є на сторінці. Люди, повірте, програма складена прекрасно. Ми подивилися дуже багато і навіть те, чого не було в програмі. Готелі хороші, їжа смачна, люди дуже доброзичливі. Маю від цієї поїздки тідьки позитив! В нас була дуже хороша група туристів. Дякую всім з ким я була в цій поїздці. Дякую , дякую "Фейєрія мандрів"!!!! Ви найкращі!

Як же приємно бачити і чути, що наша перша анатолійська ластівка заслуговує на такі чудові відгуки! Дякуємо, Людмило,за те, що поділилися своїми враженнями, і сподіваємося, що в наступному нашому турі туристи будуть не меньш вражені красою та неймовірними історичними пам"ятками, які ми збираємося показати!

Агенції туристичної компанії "Феєрія" в містах України:

Феєрія Мандрів, Басейна

Місто:
Київ
Адреса:
вул. Басейна, 5-А, оф 9

Феєрія Мандрів, Лівобережна

Місто:
Київ
Адреса:
вул. Є. Сверстюка (М. Раскової) 21, оф. 79, 7 поверх, ст. м. Лівобережна

Феєрія Мандрів, Он-лайн

Місто:
Київ
Адреса:
Онлайн

Феєрія мандрів, Одеса

Місто:
Одеса
Адреса:
Приморський бульвар, 11 (Готель Лондонська, головний вхід, 3 поверх)

Феєрія Мандрів, Нивки

Місто:
Київ
Адреса:
м. Київ, пр-т Перемоги, 71-A (Працюємо он-лайн, або за попередньою домовленістю про зустріч)

Феєрія Мандрів, Львівська площа

Місто:
Київ
Адреса:
вул. Ярославів Вал 33-Б, оф. 3

Феєрія Мандрів, Харків

Місто:
Харків
Адреса:
вул. Алчевських (Артема), 2, оф. 2-6

Феєрія Мандрів, Львів

Місто:
Львів
Адреса:
вул.Томашівського, 4

Феєрія Мандрів, Олімпійська

Місто:
Київ
Адреса:
вул. Антоновича, 12-Б (ст. м. Олімпійська, cт. м. площа Льва Толстого)

Феєрія Мандрів, Запоріжжя

Місто:
Запоріжжя
Адреса:
69006, Проспект Металургів 12-а, офіс №1

Феєрія Мандрів, Вінниця

Місто:
Вінниця
Адреса:
проспект Юності, 43-А, ТСК "Магігранд"

Феєрія мандрів, Черкаси

Місто:
Черкаси
Адреса:
вул. О. Дашкевича, 19

Для цього туру нами було підібрано унікальні бутік-готелі!

– печерний готель у КаппадокіїMelekler Evi Cave Hotel
- готель у Мардіні - Maridin Otel

У Газіантепі: Park Dedeman Gaziantep city center
У Шанлиурфі: бутік-готель спеціальної категорії Аla han
У Кахті: Euphrat Hotel

У Халфеті - Şitamrat Hotel

Додаткова інформація

Польотні дані:

Міжнародний переліт: Київ-Анкара-Київ від 210 євро
30.04.2022 TK7869 KBP ESB 0325 0525
10.05.2022 TK7868 ESB KBP 0030 0230

Внутрішній переліт: Мардін-Анкара від 55 євро

09.05.2022 TK7047 MQM ESB 1405 1530

У програмі туру можливі незначні зміни.

Контакти менеджерів

  • Ім'я: Діана Слободинська
  • Посада: Менеджер
  • Тел.: (063) 284-33-15, 044-237-12-01
  • Вн. номер: 311
  • e-mail: [email protected]
  • Ім'я: Тарас Чернов
  • Посада: Директор з розвитку
  • Тел.: 044-237-12-01
  • Вн. номер: 132
  • e-mail: [email protected]
  • Ім'я: Марина Слободинська
  • Посада: Менеджер
  • Тел.: (097) 874-88-14, 044-237-12-01
  • Вн. номер: 113
  • e-mail: [email protected]