21 607 грн
499
€EUR
8 днів

Щонеділі з 02.06: Кишинів - Афіни - Лутракі - Афіни - Кишинів

Країни:
Дати

Опис туру

Лутракі - курортне місто неподалік від Афін на узбережжі Коринфської затоки блакитного Іонічного моря - ідеальне місце для відпочинку 340 днів на рік!

Тут майже кожен день світить сонце і дуже м'який клімат навіть взимку. Тут є все: ласкаве море з чистими пляжами, хвойні ліси, гори. Повітря цілюще і насичене іонами йоду. У перекладі з грецької Лутракі означає "цілющі ванни" - і справді, після відпочинку в цих райських місцях забуваєш надовго про всі хвороби!

А наш тур в Лутракі має ще одну незаперечну перевагу - звідси дуже зручно вирушати на екскурсії, адже поруч розташовані видатні пам'ятки Давньої Греції: півострів Пелопоннес з його неймовірно древніми Мікенами, амфітеатр і медична школа на батьківщині Асклепія, храм Гери, звісно ж, Афіни з їх численними музеями, а також видатні християнські пам'ятки та шедевр інженерного мистецтва 200-річної давнини - Коринфський канал, до якого можна дістатися пішки.

Відпочинок з Феєрією у Лутракі - це прекрасна можливість провести час відпустки на морському узбережжі, оздоровитися і набратися нових вражень!

Авіапереліт вже включено у вартість туру!

Також дивіться феєричний екскурсійний тур Класична Греція з відпочинком на морі

У вартість входить
Груповий трансфер а/п - готель - а/п;
Харчування за програмою готелю.
У вартість не входить
Проїзд до/з Кишинева;
Сіті-такс, страховка, особисті витрати;
22
Продовження відпочинку.
22
Щонеділі з 02.06: Кишинів - Афіни - Лутракі - Афіни - Кишинів
День 1
Кишинів - Афіни - Лутракі

Виліт з Кишинева о 10:35. Приліт в Афіни о 12:30 за розкладом.

Груповий трансфер у Лутракі.

Поселення у вибраному готелі.

День 2-7
Відпочинок на морі у Лутракі

Відпочинок на морі в готелі.

Лутракі дуже зручні для різнопланового цікавого відпочинку, оскільки до столиці можна дістатися за годину, а поблизу міста – важливі історичні пам’ятки Греції. Вздовж узбережжя тягнуться численні готелі різних категорій, на мальовничій набережній можна відвідати ресторанчики, таверни, бари і дискотеки, є також аквапарк. Щорічно Лутракі отримують Блакитний прапор від Міжнародної асоціації екологів.

Поблизу міста є також унікальне мальовниче солоне озеро, з’єднане з морем.

Прихильники активного відпочинку можуть зайнятися дайвінгом, підводним полюванням, вітрильним спортом, покататися на водних лижах, помандрувати в гори.

У вільний час ви можете відвідати факультативні екскурсії.

Факультативні екскурсії з Лутракі

Крім морського відпочинку та лікування у центрах мінеральних джерел, що знаходяться безпосередньо в Лутракі, для відпочивальників на курорті існує багато варіантів екскурсій - від самостійних прогулянок до дводенних вояжів на легендарні Метеори, або ж знайомства з численними музеями та пам'ятками в Афінах.

Вдале розташування курорту дає змогу відвідати стародавній Коринф, знамениті Мікени, Епідавр, Олімпію, античні храми, візантійські церкви та монастирі. Коринфським каналом, що неподалік з’єднує Іонічне і Егейське моря, проводяться захопливі екскурсії на теплоходах.

Нижче пропонуємо вам ознайомитись з орієнтовним переліком екскурсій з Лутракі (оплачуються окремо).

П-ів Пелопоннес
  • Пелопоннес (Коринфський канал, Епідавр, Мікени, Нафпліон)

Екскурсія на півострів Пелопоннес.

Мікени – стародавнє місто в Арголіді, один із центрів Мікенської культури та грецької культури загалом, найвідоміша археологічна пам’ятка бронзового віку (1600 -1100 рр. до н.е ), знайдена в XIX столітті німецький комерсантом і шанувальником старовини Генріхом Шліманом. Огляд стародавнього міста: руїни царського палацу XIII ст. до н.е., кріпосні стіни «циклопічної кладки» XV-XIII століть до н.е., знамениті «Левині ворота», давні поховання.

Нафпліон – одне із наймальовничіших міст Греції, столиця ному Арголіда, перша столиця незалежної Греції і важливий морський порт на сході Пелопоннесу. Місто дуже старе і, водночас, живе та сучасне; портове, але чисте та спокійне; грецьке, але ніби й італійське, і трішки турецьке. Ви прогуляєтесь вузькими вуличками, які стрімко здіймаються вгору, помилуєтесь балкончиками в зарослях бугенвілії, відпочините в затишних кафе.

Епідавр – одне із найстаріших грецьких міст-портів. Свого часу місцевий театр вважався одним із семи чудес світу, як і священна лікарня Античного світу, в якій поклонялись богу зцілення Асклепіосу. Престиж і популярність Асклепіоса забезпечили місту значне економічне процвітання, завдяки чому в IV-III століттях до н.е. була здійснена грандіозна програма будівництва культових монументальних споруд. Ви побачите театр, який прекрасно зберігся, гімназії, лазні, Одеон, храми Асклепія і Аполлона, Фолос та стадіон.

Афіни + Акрополь
  • Афіни (оглядова + Акрополь)

Афіни – колиска давньогрецької цивілізації, легендарне місто, історія якого має понад три тисячі років. Назване на честь богині мудрості Афіни, це місто стало центром класичної культури та справило величезний вплив на розвиток усієї західної цивілізації. Символом Афін є величний ансамбль Акрополя.

Огляд центральної вулиці Панепістіміу з ансамблем споруд Університету, Академії та Національної бібліотеки; площ Омонія (площа Згоди), Синтагма (площа Конституції) і Монастиракі; будівлі Парламенту із почесним караулом біля могили Невідомого Солдата; розкішного королівського парку Заппіо, руїн храму Зевса Олімпійського та знаменитої Арки Адріана, Панафінейського стадіону, колоритного району Плака та величавого Акрополя.

Афінський Акрополь – втілення найвищого прояву гармонії архітектури та природи. Ця грандіозна композиція ідеально збалансованих конструкцій створює монументальний пейзаж, абсолютно унікальний за своєю красою і утворений цілою низкою шедеврів V століття до нашої ери: Парфенон роботи Фідія, Іктіноса і Каллікрата, Пропілеї, Храм Ніки Аптерос тощо.

Акрополь ілюструє більш ніж тисячолітню історію стародавньої грецької цивілізації і є тим Священним храмом, з якого починаються всі головні легенди про місто. Сотні тисяч туристів щорічно здійснюють паломництво на ці священні схили, які зачаровують своєю величчю і красою.

Рекомендуємо вам продовжити вивчення Афінської рив'єри поїздкою у регіон Аттика – подорож вздовж морського узбережжя Аттичної Рив’єри, відвідування мису Суніон з храмом Посейдона (за додаткову плату або індивідуально).

Скелястий мис Суніон, який глибоко врізається в Егейське море, віддавна символізує нерозривність моря і землі. З VII століття до нашої ери тут було святилище Посейдона. Найкраще вирушати на Суніон надвечір, коли колони храму графічним силуетом проступають на тлі небесних сутінків.

Монастир Св.Потапія, маяк та озеро Вуліагмені
  • Екскурсія до монастиря Св.Потапія, маяк та озеро Вуліагмені 

Св. Потапій за життя прославився тим, що зціляв безнадійно хворих й навіть, за переказами, зупинив епідемію чуми. Мощі Святого зберігаються у затишному місці - в монастирі, високо над Лутракі над синіми водами затоки Корінфа. Монастир заснований нещодавно - у 1952 році, раніше на цьому місці була тільки печера, яку з часом розширили. В печері багато старовинних фресок, а стеля прикрашена численними лампадками.

У 16 кілометрах на північний захід від Лутракі розташовано солоне озеро-лагуна Вуліагмені (Limni Vouliagmenis) з пляжами з дрібної гальки і піску. Озеро з'єднане з Коринфською затокою Іонічного моря вузьким каналом, саме тому вода в озері має солонуватий присмак. У давнину воно називалося Есхатьйотіс та Горгопіс. Археологічні розкопки свідчать про те, що тут жили люди вже в 3 тисячолітті до н.е.

Неподалік, на мисі Іреон, знаходиться Герейон, або святилище Гери Акреї-Лімен. Святилище було споруджене в 9 столітті до н.е. в укріпленому давньогрецькому місті Герей. Проте храм був частково зруйнований римлянами, які на місці святилища побудували свої будинки. Залишки храму вціліли до наших днів. Поруч височіє сучасний маяк.

Дельфи + Метеори
  • Дельфи + Метеори (екскурсія на 2 дні)

Дельфи – старовинне місто в південно-західній Фокіді, розташоване в мальовничій Священній долині біля підніжжя знаменитої гори Парнас.

Це найважливіший культовий центр Давньої Греції, «пуп Землі», найбільш шановане місце країни, адже саме тут перебував наймістичніший оракул давнього світу. Колись тут проводились Піфійські ігри. Нині ж археологічний заповідник Дельфи внесений ЮНЕСКО в перелік об’єктів Всесвітньої спадщини.

У Дельфах зберігається неймовірна кількість скарбів і творів мистецтва. Огляд головних пам’яток: храм Аполлона Піфійського (VI-IV ст. до н.е.), скарбниця афінян, стоя (галерея-портик) афінян (475 р. до н.е.), театр (II ст. до н.е.), стадіон (VI ст. до н.е.) та інші споруди. Відвідування археологічного музею, в якому зберігається безцінна колекція античних артефактів, серед яких прекрасні фігури куросів (статуї юнаків-атлетів) VI століття до н.е.

Переїзд у мальовниче містечко Каламбака біля підніжжя скель Метеори, яке здавна слугувало відправною точкою подорожі до монастирів. Сучасне місто було практично заново відбудоване після руйнації в часи Другої світової війни. Головна вулиця із затишними площами, фонтанами та колоритними тавернами, де збираються місцеві жителі, занурить вас в атмосферу справжнього життя греків. У нічний час освітлені прожекторами скелі набувають величного та містичного вигляду.

Поселення в готелі міста Каламбака. Ніч у готелі.

Після сніданку у готелі - відвідання унікального природно-історичного об’єкту, стародавнього монастирського комплексу Метеори.

Метеори – це християнські монастирі, збудовані на маківках високих скель, що стрімко тягнуться до неба. Дивовижний витвір природи – гігантські сталагмітові скелі – постали як дар ченцям в їхньому намаганні наблизитися до Бога. Чернечий центр започаткували в Х століття і з того часу він існує безперервно. 1988 року комплекс долучили до переліку об’єктів Всесвітньої спадщини ЮНЕСКО. Діючі православні монастирі мають значну художню цінність і є справжніми музеями. Фантастичний пейзаж Фессалії – безперечно, один із найзахоплюючих краєвидів планети, а монастирі Метеори – одна із найяскравіших пам’яток Греції.

Дорогою назад до Лутракі – зупинка біля знаменитої Фермопільської ущелини.

Фермопільська ущелина – це вузький прохід між Фессалією та Локридою. Вона увійшла в історію завдяки знаменитій Фермопільській битві і подвигу 300 спартанців, які боролись на смерть за свою землю. Ви помилуєтесь красою природи, почуєте захоплюючі історії про велику Спарту, про нашестя персів на Елладу та про те, що означали в давні часи справжня відвага та любов до батьківщини. І, звісно ж, побачите пам’ятник царю Леоніду і спартанцям.

День 8
Лутракі - Афіни - Кишинів

Раннє звільнення готельних номерів, ланч-бокс.

Трансфер в аеропорт Афін. Виліт у Кишинів о 07:45, приліт о 09:45 за розкладом. Завершення відпочинку.

Додати новий коментар

Комментарии

Надіслав: Петро, дата: 23.07.2021

13.07.21-20.07.21 Представник компанії супроводжував та давав поради на всіх етапах поїздки, за що окрема подяка. Відпочивали в готелі Bakos 3*. Зручне місцерозташування біля супермаркету та в одному кварталі від моря. Чистий, невеликий готель із привітним персоналом. Чисте, тепле море, прекрасне для тих хто любить багато часу перебувати у воді. Місто загалом тихе, невелике, багато місцевих туристів. Для тих, хто любить гастрономічний туризм - багато різного роду закладів на набережній. Рекомендую цей відпочинок усім, хто любить розважений, спокійний відпочинок біля моря.

Надіслав: Ирина, дата: 22.08.2019

По самому туру (27.07-02.08.2019)- всё хорошо: встретили, довезли, расселили - отель нормальный. Гид пришел вечером - сделал предложения по экскурсиям....купили мы (муж, я и наш сын) у него 2-х дневную экскурсию в Делфы-Метеоры...Экскурсия начиналась из Афин, поэтому трансфер Лутраки-Афины-Лутраки входил в стоимость. Как оказалось накануне выезда - трансфер нам организовать не смогли, просто купили билеты на рейсовый автобус до Афин, посадили на него и помахали ручкой.....Через 2 дня, когда мы вернулись в Афины -ОКАЗАЛОСЬ, что про нас ЗАБЫЛИ !!!! Экскурсовод спросила - а как мы будем добираться до Лутрак??????? !!!!!!!!!!! Представьте нашу реакцию!....Муж позвонил этому Игорю, а он ни бэ- ни мэ.....нас предложила подвезти туристка из Москвы (про ее трансфер русская фирма не забыла) - очень неприятно было чувствовать себя бедными родственниками....... А этот гид ИГОРЬ - даже не появился и не извинился до конца нашего отдыха!!! Обидно, что за свои немалые деньги - ты получаешь такой отвратительный сервис! Теперь узнав, что оператор Феерия - в жизни не куплю у них путёвки!!!

Надіслав: Подлевська Світлана, дата: 03.08.2019

Ніякого раннього заселення нема в природі. Приїхали о 8-й ранку, чекали до 11.40 у холліі на речах. Разом з тим, абсолютне ігнорування всіх прохань. Врешті, заселили у номер над рестораном шаурми на першому поверсі. Міняти відмовляються. "Феєричний" тур.

Надіслав: Анна Романенко, дата: 03.08.2019

Вернулись сегодня ночью, 3.08.2019. Впечатления только положительные. Во-первых, спасибо огромное Светлане Щербине. Сделала для нас всё, даже выслала местному гиду посадочные талоны. Отель Мантос, вполне достойный. Море невероятное. Приятный летний релакс. Рекомендуем.

Надіслав: sveta, дата: 24.07.2019

Ми тільки неділю назад повернулись з Лутраків, відпочивали всією сім"єю.

Дуже вдячні дівчатам, а саме Марії Тимченко і Марьяні Коваленко, за те що все чудово організували для нас!

Коли друзі в нас запитують, як ви вирішили полетіти в Грецію, у нас в сім"ї є на це є весела відповідь: "....спочатку мама Іра купила шланг з реклами, коли дивилась Фієрію Мандрів з Ігорем Захарченко, а потім підписалась на розсилку.....а потім вже купила путівку в Грецію!"

Дякую Фієрії за чудовий відпочинок!

Агенції туристичної компанії "Феєрія" в містах України:

Феєрія Мандрів, Басейна

Місто:
Київ
Адреса:
вул. Басейна, 5-А, оф 9

Феєрія Мандрів, Лівобережна

Місто:
Київ
Адреса:
вул. Є. Сверстюка (М. Раскової) 21, оф. 79, 7 поверх, ст. м. Лівобережна

Феєрія Мандрів, Он-лайн

Місто:
Київ
Адреса:
Онлайн

Феєрія мандрів, Одеса

Місто:
Одеса
Адреса:
Приморський бульвар, 11 (Готель Лондонська, головний вхід, 3 поверх)

Феєрія Мандрів, Нивки

Місто:
Київ
Адреса:
м. Київ, пр-т Перемоги, 71-A (Працюємо он-лайн, або за попередньою домовленістю про зустріч)

Феєрія Мандрів, Львівська площа

Місто:
Київ
Адреса:
вул. Ярославів Вал 33-Б, оф. 3

Феєрія Мандрів, Харків

Місто:
Харків
Адреса:
вул. Алчевських (Артема), 2, оф. 2-6

Феєрія Мандрів, Львів

Місто:
Львів
Адреса:
вул.Томашівського, 4

Феєрія Мандрів, Олімпійська

Місто:
Київ
Адреса:
вул. Антоновича, 12-Б (ст. м. Олімпійська, cт. м. площа Льва Толстого)

Феєрія Мандрів, Запоріжжя

Місто:
Запоріжжя
Адреса:
69006, Проспект Металургів 12-а, офіс №1

Феєрія Мандрів, Вінниця

Місто:
Вінниця
Адреса:
проспект Юності, 43-А, ТСК "Магігранд"

Феєрія мандрів, Черкаси

Місто:
Черкаси
Адреса:
вул. О. Дашкевича, 19

Вартість туру на 1 особу, за умови проживання 1/2 DBL (ВВ) - від 499 євро з авіа

Ціну на конкретну дату та готель дізнавайтесь в менеджера напрямку – направляйте ваші листи на пошту [email protected].

Все рахуємо індивідуально під запити туристів.

Продовження відпочинку прораховується під рейс (на 7/14/21 ночей або більше).

Наші контрактні готелі: Pappas 3*, Bakos 3*, Central 3*, Paolo 4*, Achillion 4*
Категорія номерів на гарантії: double Room / 2 ADL, double Room / 2+1, double Room / 2+2(2-5,99sharing)(6-11,99). 

Готелі Royal Olympic 5*, Wyndham Loutraki Poseidon Resort 5*,  Alexander Beach, Arion Hotel Xylokastro та ін. - під запит.

Курортний збір:

готель 5* - 10€ /кімната/ніч
готель 4*- 7€ /кімната/ніч
готель 3*- 3€ /кімната/ніч
готель 2*- 1,5€ /кімната/ніч

Додаткова інформація

Польотні дані з Кишинева: а/к Aegean Airlines, у вартості багаж 23 кг, ручна поклажа 7 кг

Рейс A3 969 Кишинів (RMO) - Афіни (ATH) 10:35 - 12:30
Рейс A3 968 Афіни (ATH) - Кишинів (RMO) 07:45 - 09:45

Груповий трансфер здійснюється під зазначений рейс.

Варіанти факультативних екскурсій з Лутракі (дод.плата, орієнтовний перелік):

Курортний збір:

готель 5* - 10€ /кімната/ніч
готель 4* - 7€ /кімната/ніч
готель 3* - 3€ /кімната/ніч
готель 2* - 1,5€ /кімната/ніч

Контакти менеджерів

  • Ім'я: Марина Молога
  • Посада: Менеджер
  • Тел.: +380 44 583-05-20
  • Вн. номер: 131
  • e-mail: [email protected]
  • Ім'я: Тетяна Жарова
  • Посада: Менеджер
  • Тел.: 044-237-12-01
  • Вн. номер: 102
  • e-mail: [email protected]